Οι τιμές για τα NFTs του Ντόναλντ Τραμπ εκτινάσσονται στις ειδήσεις για πιθανή κατηγορία

Ένα σύνολο NFT , που σχετίζονται με τον Ντόναλντ Τραμπ, έχουν εκτιναχθεί πάνω από 30% σε αξία εκφρασμένη σε ethereum την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω πιθανής απαγγελίας κατηγοριών και σύλληψης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νυν υποψηφίου για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης των γραμμών, οι κάρτες Trump Digital Trading που βασίζονται σε Polygon πωλούνταν για πάνω από 0,59 eth, ή περίπου 1.033 $, από 0,33 ETH ή 578 $, την περασμένη εβδομάδα. Περισσότερα από 735 Trump NFT έχουν πουληθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσελκύοντας 401 eth σε όγκο συναλλαγών, σύμφωνα με στοιχεία από την αγορά NFT OpenSea.

CoinDesk - Άγνωστο
(opensea)

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται εν μέσω αναφορών για πιθανή σύλληψη του Τραμπ. Ο Τραμπ αναμένεται να κατηγορηθεί τις επόμενες ημέρες, όπως ανέφερε για πρώτη φορά το Fox News στις 17 Μαρτίου, για κατηγορίες που απορρέουν από υποτιθέμενη καταβολή χρηματικών ποσών στην ενήλικη ηθοποιό Στόρμι Ντάνιελς στο αποκορύφωμα των εκλογών του 2016.

Oι New York Times ανέφεραν ότι οι εισαγγελείς εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατηγορήσουν τον Τραμπ για παραβίαση του νόμου για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας και παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων, καθώς οι υποτιθέμενες πληρωμές στον Ντάνιελς καταχωρήθηκαν στα βιβλία του Τραμπ ως πληρωμή στον δικηγόρο του για νομικές υπηρεσίες. Θεωρητικά, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τον Τραμπ σε φυλάκιση έως και τέσσερα χρόνια, αν και οι δικηγόροι λένε ότι θα ήταν μια δύσκολη υπόθεση να ασκηθεί δίωξη .

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: