Οι Bitcoin Traders προβλέπουν εβδομαδιαία αστάθεια καθώς η τιμή BTC στα $27,000 παραμένει στο επίκεντρο

Στην τελευταία ενημέρωση της 15ης Οκτωβρίου, το Bitcoin ξεκίνησε το εβδομαδιαίο του κλείσιμο, διανύοντας αυτό που ορισμένοι traders χαρακτήρισαν ως “εξαιρετικά βαρετές” συνθήκες αγοράς. Παρά την έλλειψη σημαντικών κινήσεων των τιμών, υπήρχε μια υποβόσκουσα προσδοκία γύρω από το ενδεχόμενο μιας διάσπασης, με στόχο συγκεκριμένα το άπιαστο όριο των 27.000 δολαρίων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η αγορά Bitcoin παρουσίασε μια χαρακτηριστική πλάγια τάση, η οποία χαρακτηρίστηκε από αξιοσημείωτη απουσία μεταβλητότητας μέχρι το κλείσιμο. Κινούμενο γύρω από το κρίσιμο επίπεδο των 26.800 δολαρίων, το Bitcoin παρείχε στους συναλλασσόμενους περιορισμένες ενδείξεις κατεύθυνσης, ενώ οι αγορές spot παρέμειναν ασυνήθιστα ήρεμες.

Ο Michaël van de Poppe, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MN Trading, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πιθανή ανοδική κίνηση του Bitcoin. Ο van de Poppe σημείωσε τη στασιμότητα των συναλλαγών του Σαββατοκύριακου, ιδίως για το Bitcoin, τονίζοντας την αμετάβλητη προοπτική. Επεσήμανε μια δοκιμή double-bottom στα 26.500 δολάρια, η οποία διατηρήθηκε σταθερή. Επί του παρόντος, το Bitcoin πάλευε με την αντίσταση και μια successful breach του θα μπορούσε να το ωθήσει προς το επίπεδο των 27.000 δολαρίων, με breaking out τα 27.800 δολάρια.

Εν τω μεταξύ, ο διακεκριμένος trader και αναλυτής Daan Crypto Trades παρατήρησε μια κρίσιμη πτυχή: το εβδομαδιαίο κερί έκλεισε κάτω από μια “ζώνη στήριξης της αγοράς ταύρων” που σχηματίζεται από δύο κινητούς μέσους όρους. Αυτή η παρατήρηση υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη αναποφασιστικότητα στην αγορά, με το Bitcoin να διαπραγματεύεται σε ένα στενό εύρος, γύρω από αυτή την κρίσιμη περιοχή.

Η ανάλυση της αγοράς έδειξε ότι αναμενόταν αυξημένη μεταβλητότητα κατά την εξέλιξη της ημέρας. Η τιμή κλεισίματος των 26.840 δολαρίων για τα CME Group Bitcoin futures τράβηξε την προσοχή των trader, σηματοδοτώντας μια κομβική περιοχή ενδιαφέροντος.

Κοιτάζοντας μπροστά, οι παρατηρητές της αγοράς επικεντρώθηκαν στο επίπεδο των 27.000 δολαρίων ως σημαντική πιθανή μακροπρόθεσμη στήριξη. Ο Timothy Peterson, ιδρυτής και διαχειριστής επενδύσεων στην Cane Island Alternative Advisors, τόνισε τη σημασία αυτού του επιπέδου τιμών με βάση τη σχέση μεταξύ τιμής και υιοθέτησης. Σύμφωνα με την ανάλυση του Peterson, τα 27.000 δολάρια είναι έτοιμα να γίνουν σημείο αναφοράς, λειτουργώντας ως στήριξη περίπου στο 75% του χρόνου μέχρι το τέλος του 2023. Ο ίδιος τεκμηρίωσε τον ισχυρισμό του με ένα λεπτομερές διάγραμμα, απεικονίζοντας τις ιστορικές κινήσεις των τιμών του Bitcoin σε σχέση με τα ποσοστά υιοθέτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Αύγουστο, ο Peterson έκανε μια πρόβλεψη για μια πτώση της τιμής της BTC κατά 15% μέχρι τον Οκτώβριο. Παρά τις τρέχουσες στάσιμες συνθήκες, η ανάλυσή του πρότεινε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να σημειώσει σημαντική άνοδο, φτάνοντας ενδεχομένως τα 100.000 δολάρια μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Καθώς η αγορά συνεχίζει να βαδίζει προσεκτικά, οι traders και οι αναλυτές παρακολουθούν στενά αυτά τα βασικά επίπεδα, αναμένοντας με ανυπομονησία την επόμενη σημαντική κίνηση στον πάντα ευμετάβλητο κόσμο των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: