Νέα πρόβλεψη BitQuant: Η τιμή του Bitcoin θα φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών πριν από το Halving του 2024

Οι προβλέψεις για τις τιμές του Bitcoin είναι πάντα ένα θέμα που προκαλεί γοητεία, και η τελευταία πρόβλεψη προέρχεται από την BitQuant, μια εξέχουσα προσωπικότητα στον κόσμο των σχολίων για τα κρυπτονομίσματα. Η πρόβλεψη της BitQuant προτείνει μια τιμή-στόχο των 250.000 δολαρίων μετά την επόμενο block subsidy halving, αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η προσδοκία για νέα ιστορικά υψηλά πριν από την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου, ο αινιγματικός “κεντρικός τραπεζίτης και Bitcoiner” μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με τις προοπτικές του, αποκαλύπτοντας έναν στόχο πριν από το Halving που ξεπερνά τα 69.000 δολάρια. Διαψεύδοντας τις όποιες αντιλήψεις για την κορύφωση του Bitcoin πριν από το halving, η BitQuant ισχυρίζεται με αυτοπεποίθηση ότι το κρυπτονόμισμα θα επιτύχει ένα νέο ιστορικό υψηλό πριν από το halving.

Το halving, που έχει προγραμματιστεί να συμβεί σε κάτι περισσότερο από έξι μήνες, περιλαμβάνει μείωση κατά 50% των αμοιβών των miner που κερδίζουν ανά μπλοκ και συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια. Οι αναλυτές υποστηρίζουν συχνά ότι οι περιορισμοί εκπομπής που επιβάλλονται από αυτό το γεγονός έχουν βαθύτατο αντίκτυπο στην απόδοση της τιμής του Bitcoin, λειτουργώντας ουσιαστικά ως καταλύτης για νέα ιστορικά υψηλά.

Ωστόσο, η BitQuant πιστεύει ότι αυτός ο καταλύτης από μόνος του δεν αρκεί. Σύμφωνα με την πρόβλεψή τους, το Bitcoin όχι μόνο θα ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του που σημειώθηκε το 2021 πριν από τον Απρίλιο, αλλά θα σκαρφαλώσει και στα 250.000 δολάρια ανά νόμισμα καθώς θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος Halving .

Απορρίπτοντας τις αντιλήψεις περί στόχου 160.000 δολαρίων λόγω του μεγέθους των σημαντικών υποχωρήσεων στην τιμή του Bitcoin, η BitQuant προβλέπει μια κορύφωση το 2024, με την τιμή-στόχο να ορίζεται περίπου στα 250.000 δολάρια.

Οι προβλέψεις σχετικά με την τιμή του Bitcoin πριν και μετά το γεγονός του Halving έχουν δημιουργήσει ποικίλες απόψεις στην κοινότητα των κρύπτο. Ενώ ορισμένοι προβλέπουν υψηλότερα επίπεδα τιμών μέχρι τον Απρίλιο, οι πιο συντηρητικές φωνές τονίζουν την προσοχή.

Για παράδειγμα, ο επενδυτής Bitcoin και συγγραφέας Jesse Myers αντέκρουσε πρόσφατα την ιδέα ότι το BTC/USD θα φτάσει σε εξαψήφιο αριθμό πριν από το halving. Αντίθετα, ο Filbfilb, συνιδρυτής της πλατφόρμας συναλλαγών Decentrader, προσέφερε σε συνέντευξή του ένα ανώτατο όριο τιμών BTC πριν από το halving στα 46.000 δολάρια, υποθέτοντας ότι δεν θα υπάρξουν απροσδόκητα γεγονότα “black swan”.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, το Bitcoin διαπραγματευόταν σε περίπου 26.400 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση της αξίας του κατά 1,3% για τον μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinGlass, ενός πόρου παρακολούθησης των αγορών κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: