Κάρτα Bybit: Πώς να την παραγγείλετε και να την ενεργοποιήσετε (Πλήρης οδηγός)

Η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών για συναλλαγές κρύπτο είναι πιο βολική από ό,τι ίσως περιμένετε. Στην πραγματικότητα, οι χρήστες δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιες εικονικές κάρτες θα χρησιμοποιήσουν, καθώς συγκρίνουν τα οφέλη τόσο των παραδοσιακών πιστωτικών καρτών όσο και των κρύπτο καρτών. Εφόσον διαβάζετε, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε αποφασίσει για την κάρτα Bybit για αλλαγή – και για να ξεκλειδώσετε περισσότερες ανταμοιβές σε διαφορετικά οικονομικά φάσματα.

Εγγραφείτε στην Bybit και παραγγείλετε την κάρτα σας ΕΔΩ και με Bonus εώς και $30,000

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δώσουμε συμβουλές και κόλπα για το πώς να ξεκινήσετε με την Bybit Card – από την εγγραφή και την παραγγελία της κάρτας μέχρι την ενεργοποίηση και τη χρήση της.

Τι είναι η κάρτα Bybit;

Η Bybit Card είναι μια εικονική χρεωστική κάρτα κρύπτο Mastercard που επιτρέπει σε όλους τους κατόχους της κάρτας να ξοδεύουν εύκολα χρήματα κρύπτο, να ξεκλειδώνουν ανταμοιβές κρύπτο σε κάθε συναλλαγή και να κερδίζουν πρόσθετες αποδόσεις.

Η Bybit Card σας επιτρέπει να αποσύρετε με ευκολία τα κρυπτονόματά σας και να τα ξοδεύετε εν κινήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κεφάλαια που κερδίζετε από τη διαπραγμάτευση Spot, Παραγώγων, Επιλογών ή Αποταμιεύσεων στο Bybit για να ξοδέψετε ή να πληρώσετε για έξοδα αγορών. Το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας Bybit Card περιλαμβάνει ανταμοιβές επιστροφής μετρητών, μοναδικές προσφορές και αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία αυτής της κάρτας είναι η δωρεάν ετήσια ή αδρανοποιητική χρέωση. Οι κάτοχοι εικονικών καρτών απαλλάσσονται από τα τέλη έκδοσης ή κλεισίματος λογαριασμού. Ωστόσο, οι χρήστες θα επιβαρύνονται με τέλη συναλλάγματος 0,5% και τέλος μετατροπής κρύπτο 0,9% επί της ισοτιμίας Spot.

Εικονική κάρτα Bybit vs. Φυσική κάρτα Bybit

Η εικονική κάρτα Bybit λειτουργεί παρόμοια με μια φυσική κάρτα, με τη διαφορά ότι η φυσική κάρτα Bybit σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε αγορές σε καταστήματα που υποστηρίζουν πληρωμές χωρίς επαφή, με τσιπ ή PIN.

Εγγραφείτε στην Bybit και παραγγείλετε την κάρτα σας ΕΔΩ και με Bonus εώς και $30,000

Οι χρήστες Bybit που είναι επιλέξιμοι για την κάρτα αυτή και έχουν περάσει τη διαδικασία αίτησης δικαιούνται να χρησιμοποιούν την Εικονική Κάρτα Bybit αμέσως μετά την ενεργοποίησή της. Ωστόσο, οι χρήστες που επιθυμούν να αποκτήσουν τη Φυσική Κάρτα Bybit πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία αίτησης της κάρτας και να καταβάλουν τέλος έκδοσης 5 EUR/GBP/USDT. Η πληρωμή θα αφαιρεθεί απευθείας από το λογαριασμό χρηματοδότησης του χρήστη στη Bybit. Η παράδοση της κάρτας μπορεί να διαρκέσει έως και 30 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την προτιμώμενη μέθοδο παράδοσης.

Πώς να παραγγείλετε την κάρτα Bybit

Η διαδικασία υποβολής αίτησης για την κάρτα Bybit είναι σχετικά απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας, η Bybit εφαρμόζει αυστηρές απαιτήσεις για την επαλήθευση της ταυτότητας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αίτησης της κάρτας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να παραγγείλετε την κάρτα Bybit.

Παραγγελία εικονικής κάρτας Bybit
Βήμα 1: Εγγραφείτε για λογαριασμό Bybit συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία, όπως τον αριθμό του κινητού σας και το email σας, και συμπληρώστε τα στοιχεία KYC.

Εγγραφείτε στην Bybit και παραγγείλετε την κάρτα σας ΕΔΩ και με Bonus εώς και $30,000

Βήμα 2: Μεταβείτε στην επιλογή Οικονομικά και στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε Κάρτα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα αίτησης για την κάρτα Bybit. Στη συνέχεια, είτε κάντε κλικ στην επιλογή Apply Now (Εφαρμογή τώρα) είτε μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της Bybit Card για να υποβάλετε αίτηση για την κάρτα σας.

Βήμα 3: Για να ολοκληρώσετε την αίτηση, επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας.

Βήμα 4:

Μέρος 1: Επιλέξτε και συμπληρώστε τον Έλεγχο επιλεξιμότητας για την εξακρίβωση της ταυτότητας, βάσει των απαιτούμενων κριτηρίων. Μόλις ολοκληρώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επαλήθευση.

Μέρος 2: Επιλέξτε και συμπληρώστε τον Έλεγχο επιλεξιμότητας για την επαλήθευση διεύθυνσης, με βάση τη χώρα/περιοχή έκδοσης του αποδεικτικού διεύθυνσης. Αφού το ολοκληρώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση.

Βήμα 5: Συμπληρώστε τα στοιχεία του καταχωρημένου αριθμού τηλεφώνου και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν δεν έχετε ρυθμίσει τη διαδικασία επαλήθευσης, θα σας ζητηθούν οδηγίες για να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) της Google.

Βήμα 6: Για λόγους ασφαλείας, οι αιτούντες πρέπει να ορίσουν την ερώτηση ασφαλείας τους και να κάνουν κλικ στο κουμπί Υποβολή. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό Google 2FA για να υποβάλετε την αίτησή σας.

Παραγγελία φυσικής κάρτας Bybit


Μόνο οι χρήστες που έχουν υποβάλει με επιτυχία αίτηση για την Εικονική Κάρτα Bybit είναι επιλέξιμοι για τη Φυσική Κάρτα Bybit. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Εγγραφείτε στην Bybit και παραγγείλετε την κάρτα σας ΕΔΩ και με Bonus εώς και $30,000

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο banner της αίτησης για τη Φυσική Κάρτα και θα οδηγηθείτε σε ένα πλαίσιο για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Συμπληρώστε το όνομα που θα εμφανίζεται στην κάρτα.

Εισάγετε τη διεύθυνση αποστολής σας (η οποία είναι η ίδια με τη διεύθυνση που δηλώσατε για την επαλήθευση της διεύθυνσης της εικονικής κάρτας Bybit).

Βήμα 2: Ορίστε και επαληθεύστε το PIN της κάρτας σας, το οποίο θα χρησιμοποιείται για τις συναλλαγές μέσω ΑΤΜ.

Βήμα 3: Αφού επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή.

Βήμα 4: Αφού επαληθευτούν τα στοιχεία, ενδέχεται να σας ζητηθεί να μεταβείτε στη σελίδα της αίτησης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία κάνοντας κλικ στο κουμπί Apply (Εφαρμογή).

Βήμα 5: Ολοκληρώστε την αίτηση καταβάλλοντας το τέλος έκδοσης 5 EUR/GBP/USDT για τη φυσική κάρτα Bybit. Επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο κουμπί Πληρωμή για να ολοκληρώσετε.

Βήμα 6: Το αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη θα πρέπει να επιβεβαιώσει την πληρωμή σας και να υποδείξει ότι η αίτησή σας είναι επιτυχής. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο View Status (Προβολή κατάστασης) για να μεταφερθείτε στη σελίδα διαχείρισης της κάρτας.

Σημείωση: Η παράδοση της κάρτας ενδέχεται να διαρκέσει έως και 30 εργάσιμες ημέρες. Δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση αποστολής, καθώς η μέθοδος παράδοσης που χρησιμοποιήθηκε δεν προσφέρει υπηρεσία παρακολούθησης.

Ποιες χώρες διαμονής είναι επιλέξιμες για την κάρτα Bybit;

Οι χρήστες Bybit που ζουν στις ακόλουθες χώρες μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να παραγγείλουν μια κάρτα Bybit.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες με κατοικία από χώρες του ΕΟΧ (εκτός της Κροατίας, της Ισλανδίας, της Ιρλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Ρουμανίας) ή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εγγραφείτε στην Bybit και παραγγείλετε την κάρτα σας ΕΔΩ και με Bonus εώς και $30,000

Οι αιτούντες την κάρτα Bybit πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό διεύθυνσης από το Ηνωμένο Βασίλειο/τις επιλέξιμες χώρες του ΕΟΧ (εκτός της Κροατίας, της Ισλανδίας, της Ιρλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Ρουμανίας), το οποίο έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών (3) μηνών, για την επαλήθευση ταυτότητας επιπέδου 2. Με βάση την εσωτερική αξιολόγηση κινδύνου, η Bybit διατηρεί την τελική απόφαση να απορρίψει οποιεσδήποτε αιτήσεις κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

Πώς να ενεργοποιήσετε την κάρτα Bybit

Η κάρτα Bybit μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε οι έμποροι δέχονται Mastercard. Δεδομένου ότι η Bybit Card είναι χρεωστική κάρτα, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν ανάληψη μετρητών με τη Φυσική Κάρτα Bybit από οποιοδήποτε ΑΤΜ παγκοσμίως που υποστηρίζει τη Mastercard. Απαγορεύεται η παράνομη χρήση σε σχέση με την Κάρτα Bybit και μπορεί να οδηγήσει σε καταγγελία της συμφωνίας σας για την Κάρτα Bybit.

Σημείωση: Υπάρχει τέλος ανάληψης από ΑΤΜ της Κάρτας Bybit 2% για κάθε μηνιαίο ποσό που υπερβαίνει τα 100 EUR στον ΕΟΧ ή τις 100 GBP στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδέχεται επίσης να ισχύει η μετατροπή συναλλάγματος και/ή κρυπτογράφησης της Bybit Card (εάν υπάρχει). Ορισμένοι έμποροι ΑΤΜ ενδέχεται να χρεώνουν τέλος πρόσβασης σε ΑΤΜ ή/και να ζητούν μετατροπή νομίσματος στο νόμισμα της κάρτας σας. Αυτές οι χρεώσεις και οι υπηρεσίες παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών ΑΤΜ.

Ακολουθεί επισκόπηση των εφαρμοστέων τελών:

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε την κάρτα Bybit.

Ενεργοποίηση της εικονικής κάρτας Bybit

Η Bybit απλοποιεί τη διαδικασία ενεργοποίησης για τους χρήστες και η κάρτα σας θα είναι αυτόματα χρησιμοποιήσιμη μετά την επιτυχή ενεργοποίηση. Απλώς καταθέστε στον λογαριασμό χρηματοδότησης στο Bybit και χρησιμοποιήστε την κάρτα σας για πληρωμές.

Ενεργοποίηση φυσικής κάρτας Bybit


Βήμα 1: Συνδεθείτε και κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση της κάρτας μου για να διαχειριστείτε και να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση για να ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης.

Εγγραφείτε στην Bybit και παραγγείλετε την κάρτα σας ΕΔΩ και με Bonus εώς και $30,000

Βήμα 2: Ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης ασφαλείας και ενεργοποιήστε την κάρτα.

Επαλήθευση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή κωδικού επαλήθευσης και περιμένετε να αποσταλεί ένας κωδικός στην καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Bybit. Εισάγετε τον 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης email και πληκτρολογήστε τον κωδικό Google 2FA για να ολοκληρώσετε την ενεργοποίηση. Μόλις το κάνετε, κάντε κλικ στο Επιβεβαίωση.

Εισάγετε τον τριψήφιο κωδικό CVV στο πίσω μέρος της φυσικής κάρτας Bybit και κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας.

Χρήση ανέπαφων πληρωμών με φυσική κάρτα Bybit


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανέπαφες πληρωμές με τη Φυσική Κάρτα Bybit σε καταστήματα λιανικής πώλησης με τερματικά POS (Point of Sales) με δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών. Σημειώστε ότι για να ξεκινήσετε πληρωμή χωρίς επαφή, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή με chip και PIN (δηλαδή να εισαγάγετε την κάρτα σας σε τερματικό POS και να την εξουσιοδοτήσετε με το PIN σας) χρησιμοποιώντας τη Φυσική Κάρτα Bybit.

Στην Ευρώπη, τα όρια ανέπαφων πληρωμών βάσει του κανονισμού PSD2 ισχύουν και για την κάρτα σας Bybit. Επί του παρόντος, το μέγιστο ποσό για μία μεμονωμένη ανέπαφη πληρωμή είναι 50 EUR και το μέγιστο σωρευτικό ποσό για ανέπαφες πληρωμές είναι 150 EUR.

Ο μέγιστος αριθμός διαδοχικών ανέπαφων πληρωμών είναι πέντε (5) και κάθε συναλλαγή ανέπαφων πληρωμών που υπερβαίνει αυτά τα όρια θα απορρίπτεται. Μπορείτε να μηδενίσετε το όριο πραγματοποιώντας μια συναλλαγή με chip και PIN στην επόμενη πληρωμή σας, μετά την οποία μπορείτε και πάλι να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές.

Πώς να παραγγείλετε μια κάρτα αντικατάστασης Bybit


Καταλαβαίνουμε ότι συμβαίνουν ατυχήματα, γι’ αυτό και βελτιώσαμε τη διαδικασία για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια νέα φυσική κάρτα Bybit.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αντικατάστασης, θα πρέπει να αναφέρετε την απώλεια ή τη ζημιά της φυσικής σας κάρτας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Bybit και μεταβείτε στη σελίδα Διαχείριση καρτών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αντικατάσταση κάρτας.

Βήμα 2: Επιλέξτε την αιτία για την αντικατάσταση (Είναι κατεστραμμένη ή Δεν λειτουργεί) και κάντε κλικ στο Επόμενο για να προχωρήσετε.

Βήμα 3: Επαληθεύστε τα στοιχεία συμπληρώνοντας την εξουσιοδότηση 2FA και συμπληρώνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να τερματίσετε αμέσως την κάρτα σας.

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο Apply (Εφαρμογή) για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αντικατάστασης για μια νέα φυσική κάρτα Bybit.

Εγγραφείτε στην Bybit και παραγγείλετε την κάρτα σας ΕΔΩ και με Bonus εώς και $30,000

Σημείωση: Θα επιβληθεί τέλος έκδοσης κάρτας 5 EUR/GBP/USDT. Η νέα κάρτα θα χρειαστεί επίσης έως και 30 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: