Bullish Mετρήσεις δείχνουν επανεκκίνηση καθώς το BTC σταθεροποιείται στα $43.000

Καθώς το Bitcoin σημείωσε πτώση σχεδόν 10%, έδωσε την ευκαιρία στους δείκτες ανόδου να επαναπροσδιοριστούν. Αυτή η πτώση των τιμών, η οποία έλαβε χώρα στις 4 Ιανουαρίου, είδε το BTC να διαπραγματεύεται περίπου στα 43.000 δολάρια, καθώς η Wall Street ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την ημέρα των συναλλαγών της.

Παρά την πτώση των 3.000 δολαρίων από την πρόσφατη κορύφωσή του, το Bitcoin επέλεξε να διατηρήσει μια στάση αναμονής, καθώς οι αβεβαιότητες που προέκυπταν σχετικά με την τύχη και το χρονοδιάγραμμα του πρώτου διαπραγματεύσιμου αμοιβαίου κεφαλαίου (ETF) Bitcoin των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στον κλάδο είχαν δημιουργηθεί εικασίες ότι οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ θα μπορούσαν να απορρίψουν την τελευταία παρτίδα αιτήσεων για spot ETF, συνεχίζοντας τον μακροχρόνιο αγώνα για την προώθησή τους στην αγορά. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί στερούνταν συγκεκριμένων στοιχείων και πολλοί εμπειρογνώμονες απέρριψαν την άποψη ότι η απόφαση είχε ήδη ληφθεί.

Οι μεταγενέστερες καταθέσεις από πιθανούς παρόχους ETF αύξησαν την ίντριγκα. Ειδικότερα, η Fidelity Investments υπέβαλε αίτηση securities, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι η έγκριση μπορεί να είναι επικείμενη. Ωστόσο, ο James Seyffart, αναλυτής στο Bloomberg Intelligence, παρέμεινε επιφυλακτικός και πρότεινε ότι η πραγματική απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σε αυτό το περιβάλλον αβεβαιότητας,η αγορά του Bitcoin βρέθηκε να στερείται σημαντικών κατευθυντικών δυνάμεων, τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω. Ο Daan Crypto Trades, ένας γνωστός trader, συμβούλευσε τους συνδρομητές να μην αναμένουν σημαντικές κινήσεις βραχυπρόθεσμα και προέβλεψε την επιστροφή σε ένα γνωστό εύρος τιμών από τον Δεκέμβριο.

Από την άλλη πλευρά, ένας άλλος trader ονόματι Jelle εξέφρασε μια πιο αισιόδοξη προοπτική. Ο Jelle υπογράμμισε τα βασικά επίπεδα και επεσήμανε ότι δείκτες όπως ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI) και η απόκλιση σύγκλισης κινητού μέσου (MACD) είχαν “σχεδόν πλήρως μηδενιστεί”. Αυτό υποδήλωνε ότι οι τρέχουσες τιμές αντιπροσώπευαν μια επιτακτική ευκαιρία αγοράς τόσο για το Bitcoin όσο και για τα altcoins, σύμφωνα με την ανάλυση του Jelle που δημοσιεύτηκε εκείνη την ημέρα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: