5 βασικές πληροφορίες για το Bitcoin που πρέπει να παρακολουθήσετε αυτή την εβδομάδα!

1. Η τιμή του BTC προσεγγίζει τα πρόσφατα χαμηλά

Καθώς το Bitcoin έκλεισε τον Αύγουστο, δεν άφησε ισχυρές εντυπώσεις, με τις τιμές να κυμαίνονται γύρω από τα χαμηλά. Τα τρέχοντα δεδομένα της αγοράς αποκαλύπτουν ότι το ενδιαφέρον αγοράς κοντά στο όριο των 58.000 δολαρίων είναι απαραίτητο, αλλά όχι αρκετά ισχυρό για να αντισταθμίσει την πίεση πώλησης. Η ανάλυση του Skew επισημαίνει μια γενική αδιαφορία για τα παράγωγα σε αυτά τα επίπεδα, υποδεικνύοντας ότι η αγορά μπορεί να κλίνει προς τις short θέσεις προς το παρόν.

2. Η Labor Day Week επικεντρώνεται στις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ

Αυτή την εβδομάδα, οι αμερικανικές αγορές επικρατούν ησυχία λόγω της αργίας της Labor Day, βάζοντας στο επίκεντρο τα επερχόμενα στοιχεία για την απασχόληση. Καθώς επίκειται συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, τα στοιχεία για την ανεργία που αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας είναι κρίσιμα. Αυτή η ήρεμη περίοδος ακολουθεί μια ταραχώδη περίοδο στις χρηματοπιστωτικές αγορές, με τις προηγούμενες προσδοκίες για σημαντικές μειώσεις επιτοκίων να έχουν πλέον υποχωρήσει.

3. Ιστορικός Αγώνας Σεπτεμβρίου

Το Bitcoin αντιμετωπίζει συνήθως προκλήσεις τον Σεπτέμβριο, καταγράφοντας ιστορικά απώλειες. Παρά αυτή την τάση, αναλυτές όπως ο Rekt Capital προτείνουν ότι η συμπεριφορά του Bitcoin ευθυγραμμίζεται με τα μοτίβα που παρατηρούνται στους κύκλους μετά το μισό, δυνητικά δημιουργώντας κέρδη αργότερα μέσα στο έτος.

4. Το Puell Multiple προτείνει μια ζώνη αγοράς που πλησιάζει

Το Puell Multiple, το οποίο αξιολογεί την κερδοφορία των εργασιών εξόρυξης σε σχέση με τους ιστορικούς μέσους όρους, πλησιάζει τα επίπεδα που παραδοσιακά υποδηλώνουν καλές ευκαιρίες αγοράς. Αυτή η μέτρηση δείχνει ότι το Bitcoin μπορεί σύντομα να εισέλθει σε μια ζώνη όπου οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις γίνονται πιο ελκυστικές.

5. Τα Predictive Models παρουσιάζουν δυνατότητες ανάκτησης τιμών

Τα προηγμένα μοντέλα, όπως το μοντέλο WaveNet deep learning που χρησιμοποιείται από την CryptoQuant, δείχνουν πολλά υποσχόμενα σημάδια για την τιμή του Bitcoin στο εγγύς μέλλον. Αυτά τα μοντέλα προβλέπουν μια πιθανή άνοδο των τιμών, με σημαντική πιθανότητα να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τα 65.000 $ τον Σεπτέμβριο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: