Το Bitcoin θα πρέπει να φτάσει σε χαμηλά $40.000 για την ιδανική είσοδο στην αγορά, λέει η 10x Research

Οι επενδυτές κρύπτο θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μην προβούν σε αγορές έως ότου η τιμή του Bitcoin πέσει στα χαμηλά επίπεδα των 40.000 δολαρίων για μια βέλτιστη είσοδο πριν από την επόμενη ανοδική αγορά, σύμφωνα με έναν διακεκριμένο αναλυτή της αγοράς.

“Για τη βέλτιστη χρονική στιγμή της επόμενης εισόδου στην αγορά ταύρων, στοχεύουμε οι τιμές του Bitcoin να βυθιστούν στα χαμηλά επίπεδα των 40.000 δολαρίων”, δήλωσε ο Markus Thielen, επικεφαλής της έρευνας στην 10x Research

“Θα περιμέναμε τότε ένα ακόμη σημαντικό ράλι”, δήλωσε ο Thielen.

Το Bitcoin έφτασε για τελευταία φορά σε αυτό το εύρος στις 6 Φεβρουαρίου, όταν διαπραγματευόταν στα 42.577 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap.

Αυτή τη στιγμή, η τιμή του Bitcoin είναι στα 56.848 δολάρια, μια μείωση 12,89% από τις 31 Ιουλίου.

Ο Thielen δεν είναι ο μόνος με αυτή την προοπτική. Άλλοι αναλυτές προβλέπουν επίσης ότι το Bitcoin ενδέχεται να πέσει στην περιοχή των 40.000 δολαρίων τους επόμενους μήνες.

“$40k και $80k είναι εξίσου πιθανά μέσα στις επόμενες 60 ημέρες”, έγραψε ο Timothy Peterson, ιδρυτής της Cane Island Alternative Advisors, σε ανάρτησή του στο X στις 5 Αυγούστου.

“Αν το Bitcoin σπάσει αυτή τη στήριξη, τα 40k δολάρια είναι τα επόμενα”, δήλωσε ο Crypto Rover στους 808.400 οπαδούς του στο X.

“Θα ήθελα πολύ να δω το Bitcoin να πέφτει στα 50.000 δολάρια ή ακόμη και στα 40.000 δολάρια. Αυτό θα ήταν μια τέλεια ευκαιρία για να αγοράσω περισσότερα”, πρόσθεσε ο David Gokhstein, ιδρυτής της Gokhstein Media.

Ο Thielen είναι επιφυλακτικός ως προς το ότι το hodling είναι ένα ασφαλές στοίχημα

Ενώ το Bitcoin διατηρούσε ισχυρή στήριξη στα 60.000 δολάρια από τον Μάρτιο, πρόσφατα έπεσε κάτω από αυτό το επίπεδο για δύο συνεχόμενες ημέρες.

Δεδομένης της αναμενόμενης βραχυπρόθεσμης μεταβλητότητας, ο Thielen συμβουλεύει ενάντια σε μια απλή στρατηγική αγοράς και διακράτησης, επισημαίνοντας ότι το Bitcoin και το Ethereum δεν προσφέρουν επί του παρόντος την ίδια υψηλή αναλογία κινδύνου-απόδοσης με τις πρόσφατες τάσεις στις αμερικανικές χρηματιστηριακές αγορές.

“Ούτε το Bitcoin ούτε το Ethereum παρουσιάζουν τις σταθερές, υψηλές ανοδικές τάσεις του λόγου Sharpe από τις οποίες επωφελήθηκαν οι επενδυτές του αμερικανικού χρηματιστηρίου με ελάχιστη προσπάθεια”, εξήγησε ο Thielen.

Παρ’ όλα αυτά, ο Thielen πιστεύει ότι η τρέχουσα τιμή του Bitcoin μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία αγοράς, αλλά συνιστά τον καθορισμό ενός stop loss στα 54.000 δολάρια λόγω των συνεχιζόμενων καθοδικών κινδύνων.

“Αυτή η προσοχή είναι ιδιαίτερα δικαιολογημένη από τη στιγμή που έχουμε δει τρεις συνεχόμενες ημέρες εκροών από τα ETFs, τα οποία δεν φαίνεται να αγοράζουν αυτή τη βουτιά”, σημείωσε.

Ο Thielen υπογράμμισε ότι οι επενδυτές στα spot διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) Bitcoin που ξεκίνησαν στις 11 Ιανουαρίου με έδρα τις ΗΠΑ βρίσκονται επί του παρόντος “κάτω από το νερό”, καθώς η μέση τιμή είναι “περίπου 60.000 δολάρια”.

“Δεδομένης της τρέχουσας πτωτικής τάσης του Bitcoin, οι μικροεπενδυτές, οι οποίοι συχνά ακολουθούν τις τάσεις, μπορεί να είναι απρόθυμοι να συμμετάσχουν σε σημαντικές ροές buy-the-dip ETF”, πρόσθεσε.

Ο Thielen εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι, παρά τις εισροές 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε spot Bitcoin ETFs από την έναρξή τους, το Bitcoin έπεσε κάτω από τα 50.000 δολάρια στις 5 Αυγούστου, πλησιάζοντας την τιμή της 11ης Ιανουαρίου, την ημέρα της έναρξής του, στα 46.656 δολάρια.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: