Οι φάλαινες Bitcoin ξεκινούν μια άνευ προηγουμένου αγορά 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο — Τελευταία δεδομένα αποκαλύπτουν

Οι φάλαινες του Bitcoin “clearly accumulating”, καθώς οι τιμές του BTC συνεχίζουν να κυμαίνονται κάτω από τα υψηλά όλων των εποχών, σύμφωνα με την πλατφόρμα ανάλυσης της αλυσίδας CryptoQuant.

Σε μια ανάρτηση στις 24 Ιουλίου, ο διευθύνων σύμβουλος Ki Young Ju περιέγραψε την εισροή νομισμάτων σε επενδυτές μεγάλου όγκου ως “άνευ προηγουμένου”.

Οι “μόνιμοι κάτοχοι” του Bitcoin πραγματοποιούν σημαντικές αγορές στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Αναλύοντας την κυλιόμενη αλλαγή υπολοίπου 30 ημερών για τις διευθύνσεις των μόνιμων κατόχων, o Ki αποκάλυψε μια μεταφορά πλούτου που αναμφισβήτητα δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της αγοράς crypto.

“Το Bitcoin βρίσκεται σε φάση συσσώρευσης”, συνόψισε.

“Τον τελευταίο μήνα, 358K BTC μεταφέρθηκαν σε διευθύνσεις μόνιμων κατόχων.”

Αυτές οι εξαγορές, που ανέρχονται σε περίπου 23 δισεκατομμύρια δολάρια από τις 24 Ιουλίου, ξεπερνούν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ σε όρους BTC, ακόμη και εκείνα που είχαν σημειωθεί όταν το BTC/USD έφτασε στο ιστορικό υψηλό των 73.800 δολαρίων τον Μάρτιο.

Οι μακροχρόνιοι κάτοχοι του Bitcoin, που ορίζονται ως οντότητες που κατέχουν ένα συγκεκριμένο ποσό για 155 ημέρες ή περισσότερο, αντιστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην πώληση το 2024, παρά τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις των τιμών.

Συνεχίζοντας, ο Ki υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη επιτυχία των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων Bitcoin (ETFs) ως μέσο για τη θεσμική έκθεση στο BTC.

“Τον Ιούλιο, οι παγκόσμιες εισροές spot ETF ήταν 53K BTC”, σημείωσε.

Το μεγαλύτερο ETF στις Ηνωμένες Πολιτείες είδε εισροές που ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια δολάρια σε μία μόνο ημέρα στις 22 Ιουλίου. Ωστόσο, αυτό οδήγησε σε προειδοποιήσεις ότι τέτοια μεγάλα ποσά συχνά προηγούνται περιόδων διορθωτικής συμπεριφοράς της τιμής της BTC.

Το λανσάρισμα των spot ETFs Ether στις 23 Ιουλίου περιέπλεξε περαιτέρω την αφήγηση της αγοράς, με τις αγορές crypto να σημειώνουν σημαντική πτώση κατά τη δεύτερη ημέρα διαπραγμάτευσής τους.

Οι μεγαλύτεροι παίκτες “συσσωρεύουν μανιωδώς”

Παρά τις διακυμάνσεις αυτές, η Ki παραμένει αισιόδοξη για τις μακροπρόθεσμες τάσεις συσσώρευσης.

“Παρόλο που δεν είναι όλα τα υπόλοιπα BTC σε πορτοφόλια φύλαξης, οι φάλαινες σαφώς συσσωρεύονται”, κατέληξε.

“Και είναι ένα πρωτοφανές επίπεδο”.

Άλλοι επανέλαβαν το συναίσθημά του, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς trader και σχολιαστή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Bitcoin Munger, ο οποίος μοιράστηκε δεδομένα στο X που δείχνουν ότι η μεγαλύτερη κοόρτη φαλαινών “συσσωρεύεται μανιωδώς”.

Αντίθετα, μόνο η μικρότερη κατηγορία κατόχων BTC, όσοι έχουν 1 BTC ή λιγότερο, φαίνεται να μειώνουν τις μετοχές τους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: