Η Celsius μεταφέρει το τεράστιο ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε Ethereum σε κεντρικά ανταλλακτήρια

Η οικονομικά προβληματική πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων εκτέλεσε μια εκτεταμένη σειρά συναλλαγών στις 25 Ιανουαρίου, μεταφέροντας το εντυπωσιακό ποσό των 443.961 ETH σε πορτοφόλια που σχετίζονται με το Coinbase Prime, το Paxos και το FalconX.

Η Celsius, η αφερέγγυα πλέον πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων, ξεκίνησε σημαντικές μετακινήσεις Ether προς κεντρικά ανταλλακτήρια, δημιουργώντας προσδοκίες για επικείμενες αποπληρωμές στους πιστωτές σε ρευστό κρυπτονόμισμα γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου.

Στις τελευταίες εξελίξεις στις 26 Ιανουαρίου, εκτυλίχθηκαν σημαντικές συναλλαγές Ether, με την Celsius να μεταφέρει σημαντικά ποσά σε πορτοφόλια καταθέσεων που συνδέονται με το Paxos και το Coinbase Prime. Η πιο ουσιαστική από αυτές τις συναλλαγές αφορούσε 443.961 ETH, αξίας 984 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, που μεταφέρθηκαν από το Celsius σε άλλο ελεγχόμενο από το δίκτυο πορτοφόλι, προκειμένου να προετοιμαστούν για περαιτέρω μετακινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της επόμενης ώρας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 13 συναλλαγές, κατευθύνοντας αυτό το σημαντικό ποσό ETH σε πορτοφόλια που σχετίζονται με την Coinbase και την Paxos, όπως ανέφερε η εταιρεία πληροφοριών blockchain Arkham.

Η Spotonchain έριξε φως στην κατάσταση, αποκαλύπτοντας ότι ένα σημαντικό μέρος των 297.454 ETH που στάλθηκαν στην Coinbase διανεμήθηκε σε 12 νέα πορτοφόλια, υποδεικνύοντας πιθανή εμπλοκή σε μια εξωχρηματιστηριακή (OTC) συμφωνία.

Μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, στις 24 Ιανουαρίου, η Celsius ενορχήστρωσε μια άλλη κίνηση, μεταφέροντας 575.081 ETH χρησιμοποιώντας διευθύνσεις με την ένδειξη Celsius Network: Staked ETH και Celsius Network: Eth2 Depositor σε μια εσωτερική συναλλαγή.

Η σωρευτική μετακίνηση Ethereum από την Celsius προς τις FalconX, Coinbase, OKX και Paxos από τις 13 Νοεμβρίου 2023, έχει πλέον φτάσει τις 757.626 ETH. Παρά τις μεταφορές αυτές, η Celsius εξακολουθεί να διατηρεί 62.469 ETH αξίας 138,8 εκατομμυρίων δολαρίων στις τρέχουσες τιμές της αγοράς.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: