Το επόμενο Bicasso: Το Binance NFT κυκλοφορεί AI-Powered Generator

 

Το νέο εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες της αγοράς να δημιουργούν εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από υπολογιστή και να τις κάνουν mint ως NFTs.

Οι χρήστες του marketplace (NFT) του ανταλλακτηρίου Binance γίνονται δημιουργικοί με το “Bicasso”, μια νέα γεννήτρια NFT με τεχνητή νοημοσύνη (AI), την οποία η εταιρεία κυκλοφόρησε σε beta έκδοση την Τετάρτη.

Το Bicasso είναι παρόμοιο με τις πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης όπως το DALL-E ή το Midjourney, όπου οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν μια δημιουργική προτροπή για να δημιουργήσουν μια μοναδική εικόνα ή να ανεβάσουν μια εικόνα για να την προσαρμόσει το εργαλείο. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να κάνουν mint τις εικόνες τους ως NFTs στην εγγενή αλυσίδα BNB της Binance.

“Μπορείτε να μετατρέψετε τα δημιουργικά σας οράματα σε NFTs με AI”, δήλωσε ο CEO της Binance Changpeng Zhao στο Twitter. “Δοκιμάστε το και δείξτε μου τι φτιάχνετε με αυτό”.

https://twitter.com/PredaCrypto/status/1630928088333787137

Οι συζητήσεις γύρω από τα NFTs και τo AI έχουν αυξηθεί το τελευταίο έτος, καθώς η τεχνολογία generative art συνεχίζει να εισέρχεται στο Web3. Πέρυσι, οι συλλογές generative art NFTs ξεπέρασαν τον χειμώνα των κρύπτο με υψηλές τιμές και αυξανόμενους όγκους συναλλαγών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/web3/2023/03/01/the-next-bicasso-binance-nft-releases-ai-powered-nft-generator/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: