Το δίκτυο Polygon καλωσορίζει το Google Cloud ως επικυρωτή

Σε μια σημαντική κίνηση στον τομέα του blockchain, η Polygon Labs έκανε μια πρωτοποριακή ανακοίνωση στις 29 Σεπτεμβρίου. Το Google Cloud, η τεχνολογική δύναμη που βρίσκεται πίσω από πλατφόρμες όπως το YouTube και το Gmail, έχει εισέλθει στις τάξεις των επικυρωτών στο Polygon proof-of-stake network.

Αυτή η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για την Polygon, καθώς το Google Cloud φέρνει την ισχυρή υποδομή και την τεχνολογική του ικανότητα για να ενισχύσει το πρωτόκολλο της Polygon. Περισσότεροι από 100 επικυρωτές, συμπεριλαμβανομένων διακεκριμένων οντοτήτων όπως η Deutsche Telekom της Γερμανίας, αποτελούν πλέον μέρος του δικτύου, οι οποίοι συνεργάζονται όλοι για την επαλήθευση των συναλλαγών και τη διασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου layer-2 Ethereum.

Η Polygon Labs πήγε στο X (Twitter) για να αποκαλύψει αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας ότι η ίδια τεχνολογία αιχμής που τροφοδοτεί το YouTube και το Gmail είναι τώρα αφιερωμένη στην εξασφάλιση των γρήγορων και χαμηλού κόστους λύσεων Ethereum της Polygon για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Οι επικυρωτές διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία, λειτουργώντας κόμβους, κάνοντας staking MATIC και συμμετέχοντας σε μηχανισμούς συναίνεσης proof-of-stake.

Η συμμετοχή του Google Cloud σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα εφάπαξ εγχείρημα- περιγράφεται ως μια συνεχής στρατηγική συνεργασία με την Polygon Labs. Μέσω ενός βίντεο στο YouTube με τίτλο “Polygon Labs is solving for a Web3 future for all”, που κυκλοφόρησε από το Google Cloud Asia Pacific, υπογραμμίζονται περαιτέρω οι προσπάθειες συνεργασίας.


Η Polygon Labs, στην προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση, ξεκίνησε την πρωτοβουλία “Polygon 2.0”. Αυτή η πρωτοβουλία, που βρίσκεται σήμερα στη φάση 0, περιλαμβάνει ζωτικής σημασίας προτάσεις όπως η PIP 17-19. Το PIP 17 σηματοδοτεί τη μετάβαση από το MATIC στο νέο token POL, ενώ τα PIP 18 και 19 επικεντρώνονται στις τεχνικές περιγραφές του POL και στις ενημερώσεις που σχετίζονται με τα gas tokens. Αυτές οι μετασχηματιστικές αλλαγές αναμένεται να ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2023, ωθώντας το Polygon σε ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον στο ταχέως εξελισσόμενο πεδίο της τεχνολογίας blockchain.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: