Η επένδυση Bitcoin της MicroStrategy εκτοξεύεται κατά $900 εκατομμύρια καθώς η τιμή του BTC αυξάνεται

Η MicroStrategy, η εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Michael Saylor, έχει δει ένα σημαντικό κέρδος 900 εκατομμυρίων δολαρίων από τις συμμετοχές της στο Bitcoin, ενισχυμένο από την αισιοδοξία που περιβάλλει την πιθανή έγκριση των Bitcoin ETF.

Κατά το τρίτο τρίμηνο, η MicroStrategy αύξησε στρατηγικά το απόθεμά της σε Bitcoin, προσθέτοντας 6.067 BTC στο χαρτοφυλάκιό της, με επιπλέον 155 BTC που αποκτήθηκαν τον Οκτώβριο, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην κατάθεση αποτελεσμάτων της εταιρείας την 1η Νοεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι η τιμή του Bitcoin σημείωσε πτώση 11,5% από 30.480 δολάρια σε 26.970 δολάρια κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου (που εκτείνεται από την 1η Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου), η MicroStrategy εκμεταλλεύτηκε αυτή την πτώση, αγοράζοντας τα πρόσθετα BTC σε μέση τιμή 27.590 δολάρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της MicroStrategy, Phong Le, επιβεβαίωσε την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας στη στρατηγική της για το Bitcoin. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του κρυπτονομίσματος για αυξημένη θεσμική υιοθέτηση, στηρίζοντας τις συνεχιζόμενες εξαγορές Bitcoin της MicroStrategy. Ο Le υπογράμμισε επίσης την εμπιστοσύνη της εταιρείας στα ολοκληρωμένα με τεχνητή νοημοσύνη προϊόντα επιχειρηματικής ανάλυσης, με σημαντική αύξηση που παρατηρήθηκε στις άδειες λογισμικού και στις συνδρομητικές υπηρεσίες, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 16% και 28% σε ετήσια βάση, αντίστοιχα.

Ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρές ζημίες ύψους 143,4 εκατ. δολαρίων, παρά την αύξηση των εσόδων κατά 3% σε ετήσια βάση στα 129,5 εκατ. δολάρια, η MicroStrategy παραμένει αισιόδοξη για τις μελλοντικές της προοπτικές. Ο Le τόνισε τη στρατηγική τοποθέτηση της MicroStrategy για την αξιοποίηση των θετικών τάσεων στην αγορά Bitcoin και την ανάπτυξη του τομέα της επιχειρηματικής ευφυΐας τους.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η τιμή της μετοχής της MicroStrategy (MSTR) σημείωσε άνοδο 2,7% στις μεταμεσονύκτιες συναλλαγές, φτάνοντας τα 438 δολάρια σύμφωνα με το Google Finance, σηματοδοτώντας τη θετική ανταπόκριση της αγοράς στις στρατηγικές κινήσεις της εταιρείας.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: