3 σημάδια που υποδηλώνουν ότι η άνοδος του Bitcoin στα $250.000 πρόκειται να ξεκινήσει

Η τιμή του Bitcoin έχει αυξηθεί κατά 55% το 2024, με άνοδο 12,5% μόνο τον Οκτώβριο. Αυτή η άνοδος αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος, που υποκινείται από τα ισχυρά κέρδη της Wall Street.

Επιπλέον, οι επενδυτές αναμένουν τώρα πιθανές μειώσεις των επιτοκίων της Federal Reserve τον Νοέμβριο. Η αισιοδοξία υποστηρίζεται επίσης από τις αυξανόμενες πιθανότητες να κερδίσει ο υποψήφιος για τα κρυπτονομίσματα Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρική κούρσα του 2024.

Το Bitcoin φαίνεται έτοιμο για ανοδική πορεία για το υπόλοιπο του 2024 και μετά, με τεχνικούς και on-chain δείκτες να υποδεικνύουν παρόμοια θετική προοπτική.

Η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα $100.000 το 2025

Ο ανεξάρτητος αναλυτής αγοράς Coosh Alemzadeh τόνισε τα σημάδια του ανοδικού κύκλου του Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα λογαριθμικό διάγραμμα. Αυτό το διάγραμμα απεικονίζει προηγούμενες ανοδικές φάσεις, όπως η ανάπτυξη του Bitcoin κατά 60 φορές το 2011, 20 φορές το 2017 και 6 φορές άνοδος στην ανοδική πορεία 2020-2021.

Τον Οκτώβριο του 2024, το Bitcoin άρχιζε να ξεφεύγει από τη φάση ενοποίησής του, συχνά την αρχή ενός ράλι ταύρου. Ο αναλυτής Ted Pillows επανέλαβε αυτό το συναίσθημα, υποδεικνύοντας ότι η επιτάχυνση της τιμής του Bitcoin μπορεί να ακολουθεί τα προηγούμενα πρότυπα.

Σύμφωνα με την ανάλυση φράκταλ του Alemzadeh, το Bitcoin θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 100.000 $ το 2025 και ενδεχομένως να φτάσει τα 250.000 $ μακροπρόθεσμα.

Η δραστηριότητα των φαλαινών Bitcoin μιμείται το ράλι πριν από τον COVID

Η συμπεριφορά των φαλαινών που παρακολουθούν δεδομένα στην αλυσίδα δείχνει παρόμοιο μοτίβο με τη συσσώρευση που παρατηρήθηκε πριν από την ταυροδρομία του 2020. Η «Exchange Whale Ratio», που βασίζεται σε κινητό μέσο όρο 30 ημερών, ευθυγραμμίζεται επί του παρόντος με αυτές τις τάσεις του παρελθόντος.

Ο αναλυτής της CryptoQuant Woominkyu προτείνει ότι οι φάλαινες τοποθετούνται για σημαντικά μακροπρόθεσμα κέρδη , ειδικά με το επόμενο Bitcoin να μειώνεται κατά το halving στον ορίζοντα.

Η κυριαρχία του Stablecoin μειώνεται

Ο αναλυτής της αγοράς Doctor Magic σημείωσε ότι η κυριαρχία του stablecoin έχει μειωθεί από τα μέσα του 2024. Καθώς το κεφάλαιο απομακρύνεται από stablecoins όπως το USDT και το USDC, συχνά σηματοδοτεί μια επερχόμενη άνοδο σε μεγάλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin.

Αυτή η τάση αντανακλά την αυξανόμενη εμπιστοσύνη στην πιθανή ανατίμηση του Bitcoin, υποδεικνύοντας ότι μια νέα παραβολική φάση θα μπορούσε να βρίσκεται σε εξέλιξη εάν η ρευστότητα συνεχίσει να ρέει πίσω στο BTC.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: