Κορυφαία 5 σημεία στο Bitcoin που πρέπει να παρακολουθήσετε αυτήν την εβδομάδα

1) Το Bitcoin αναρριχείται, δοκιμάζοντας $69.000

Το Bitcoin έκανε ισχυρή επιστροφή, κλείνοντας την εβδομάδα στα 69.000 δολάρια, το υψηλότερο από τις αρχές Ιουνίου, σύμφωνα με το TradingView.

Οι traders εξετάζουν τώρα τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, όπως μια ανάσυρση πριν από πιο ανοδική κίνηση. Ο CrypNuevo, ένας trader στο X, επεσήμανε ένα σημαντικό επίπεδο ρευστοποίησης στα 69,3 χιλιάδες δολάρια, το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει μια άνοδο των τιμών.

Ωστόσο, o CrypNuevo προειδοποίησε ότι ο EMA περιόδου 50, επί του παρόντος στα 66.888 $, ενδέχεται να ελεγχθεί ξανά. Η διατήρηση αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια διάσπαση και περαιτέρω κέρδη. Ο αναλυτής Daan Crypto Trades τόνισε τον ρόλο του Bitcoin στην ηγεσία της αγοράς και σημείωσε τα 70.000 $ ως βασικό επίπεδο.

2) Οι μακροοικονομικοί παράγοντες θερμαίνονται καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στις ΗΠΑ

Ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, βασικά οικονομικά γεγονότα προκαλούν πάταγο στις αγορές crypto. Η εστίαση της εβδομάδας θα είναι στα αιτήματα ανεργίας, τα οποία ακολουθούν την ενημέρωση του Beige Book της Federal Reserve.

Οι πρόσφατες τάσεις πληθωρισμού και τα ράλι των μετοχών αψήφησαν τα σήματα αύξησης του πληθωρισμού. Η επιστολή Kobeissi υπογράμμισε πώς ανακάμπτει ο «supercore inflation», αμφισβητώντας κατά πόσον χρειαζόταν μια πρόσφατη μείωση των επιτοκίων κατά 50 μονάδες βάσης από τη Fed.

Οι επερχόμενες αναφορές κερδών και οι εκλογές πρόκειται να επηρεάσουν τις αγορές. Με την επόμενη συνεδρίαση της Fed στις 7 Νοεμβρίου, μόλις δύο ημέρες μετά τις εκλογές, οι πιθανότητες για μείωση των επιτοκίων ξεπερνούν το 90%. Παρόλα αυτά, τα περιουσιακά στοιχεία crypto έχουν αυξηθεί, σηματοδοτώντας την ισχυρή εμπιστοσύνη της αγοράς.

3) Συζήτηση για την έκρηξη της τιμής του Bitcoin

Η πρόσφατη άνοδος της τιμής του Bitcoin έχει βάλει στο προσκήνιο επτά μήνες δράσης. Από το υψηλό όλων των εποχών του Μαρτίου, το BTC βρίσκεται σε πτωτική πορεία, σημειώνοντας χαμηλότερα υψηλά και χαμηλά. Αλλά τώρα, οι αναλυτές συζητούν αν έχει ξεσπάσει.

O Rekt Capital, ένας εξέχων trader, πιστεύει ότι τα 70.000 δολάρια είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Ωστόσο, ο βετεράνος trader Peter Brandt πρότεινε ότι η πτωτική τάση μπορεί να μην έχει τελειώσει πλήρως, δείχνοντας ένα ανεστραμμένο διευρυνόμενο τρίγωνο. Τα δεδομένα ρευστότητας δείχνουν αντίσταση λίγο πάνω από τα $70K, με περαιτέρω εμπόδια κοντά στα $72K.

4) Η αυξανόμενη μόχλευση προκαλεί ανησυχία εν μέσω ανοιχτού ενδιαφέροντος ρεκόρ

Το ράλι του Bitcoin στα 69.000 δολάρια σημείωσε απότομη αύξηση στο ανοιχτό ενδιαφέρον, αυξάνοντας την προσοχή ορισμένων αναλυτών. Η CryptoQuant προειδοποίησε ότι η μόχλευση αυξάνεται επικίνδυνα, εκθέτοντας πιθανώς τους trader σε αυξημένους κινδύνους σε μια ευμετάβλητη αγορά.

Η CrazzyBlockk από την CryptoQuant σημείωσε ότι τα stablecoins χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως ασφάλεια στις συναλλαγές παραγώγων, ενισχύοντας περαιτέρω τους κινδύνους. Εν τω μεταξύ, το εργαλείο Bitcoin Heater της Capriole Investments έδειξε ότι η αγορά έχει υπερθερμανθεί, υπονοώντας μια πιθανή απόσυρση, ειδικά με υψηλή μόχλευση.

5) Το ενδιαφέρον λιανικής του Bitcoin παραμένει σε σίγαση

Παρά το γεγονός ότι το Bitcoin πλησιάζει τα 69.000 δολάρια, το βασικό ενδιαφέρον παραμένει χαμηλό. Τα δεδομένα του Google Trends αποκαλύπτουν ότι οι αναζητήσεις για «Bitcoin» βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο σε ένα χρόνο, σημειώνοντας μόλις 22 στα 100.

Στο X, ο αναλυτής Bitcoindata2021 πρότεινε ότι μόνο μια δραματική κίνηση προς τα 90.000 $ ή τα 100.000 $ θα μπορούσε να αναζωπυρώσει ευρύτερο ενδιαφέρον για την αγορά crypto.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: