Η Polymarket προβλέπει τον Len Sassaman ως τον πιθανό υποψήφιο της HBO για την αποκάλυψη ως Satoshi Nakamoto

Η Polymarket, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα προβλέψεων, δείχνει επί του παρόντος τον Len Sassaman , έναν Αμερικανό επιστήμονα υπολογιστών, ως τον κύριο υποψήφιο που θα παρουσιαστεί ως ο θρυλικός Satoshi Nakamoto σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ της HBO που θα προβληθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Money Electric: The Bitcoin Mystery», σκηνοθετείται από τον σκηνοθέτη Cullen Hoback. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο Hoback και η HBO υπαινίχθηκαν ότι η ταινία μπορεί τελικά να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του άπιαστου δημιουργού του Bitcoin.

Ωστόσο, ούτε ο Hoback ούτε το HBO έχουν δηλώσει ρητά ότι το “Money Electric” θα επιβεβαιώσει οριστικά την ταυτότητα του Satoshi Nakamoto . Παρόλα αυτά, η δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ υποδηλώνουν έντονα ότι μια τέτοια αποκάλυψη είναι στον ορίζοντα.

Αυτή η αυξανόμενη προσδοκία οδήγησε σε αυξημένη δραστηριότητα στο Polymarket, όπου οι traders εικάζουν σχετικά με το “Ποιος θα αναγνωριστεί από την HBO ως Satoshi;” Το pool, από τις 4 Οκτωβρίου (11:50 PST), έφτασε σε όγκο συναλλαγών 389.738 $, λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ στις 8 Οκτωβρίου.

Satoshi Nakamoto, Hal Finney, Craig Wright

Μεταξύ των κορυφαίων φιγούρων σε αυτή την κερδοσκοπική αγορά είναι τα γνωστά ονόματα: Hal Finney, Adam Back, Craig Wright και Nick Szabo. Ωστόσο, ο πρώτος φαίνεται να είναι μια σχετικά λιγότερο γνωστή προσωπικότητα, ο Len Sassaman , σύμφωνα με προηγούμενες συζητήσεις σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του Satoshi Nakamoto .

Satoshi Nakamoto, Hal Finney, Craig Wright

Ο Len Sassaman , ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών στο Βέλγιο το 2011, ήταν ένας εξέχων Αμερικανός επιστήμονας υπολογιστών. Η σύνδεσή του με το Bitcoin παραμένει κάπως ασαφής. Ωστόσο, μια ανάρτηση του 2023 στο Medium που εξερευνά αυτή τη θεωρία περιγράφει τον Sassaman ως βασικό πρόσωπο στο κίνημα του Cypherpunk. Η καλά τεκμηριωμένη δουλειά του στις τεχνολογίες απορρήτου, το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο και η υπεράσπιση των αρχών του ανοιχτού κώδικα θεωρούνται όλα ως ευθυγραμμισμένα με τη φιλοσοφία πίσω από το Bitcoin.

Ως έχουν, οι κανόνες της Polymarket για αυτήν την αγορά προβλέψεων υποδεικνύουν ότι εάν ο Sassaman επιβεβαιωθεί ως ο κύριος δημιουργός του Bitcoin στο ντοκιμαντέρ, η αγορά θα αποφασίσει “ναι”. Αλλά εάν εντοπιστεί άλλο άτομο ή ομάδα ή εάν αποκαλυφθεί ότι ο Sassaman είναι μόνο εν μέρει υπεύθυνος, η αγορά θα καταλήξει στο “Όχι”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: