Ο γερουσιαστής του Οχάιο προτείνει νομοσχέδιο για να επιτρέπει πληρωμές φόρων σε Bitcoin

Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά το Bitcoin και το ευρύτερο τοπίο των κρυπτονομισμάτων, ο γερουσιαστής του Οχάιο Niraj Antani εισήγαγε νομοθεσία που επιτρέπει στο Bitcoin (BTC) ως επίσημη μέθοδο πληρωμής για κρατικούς φόρους και διάφορα τέλη. Αυτό το νομοσχέδιο, εάν ψηφιστεί, θα άλλαζε το παιχνίδι όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα κρυπτονομίσματα στο κράτος.

Η πρόταση, που παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανοίγει έναν νέο δρόμο για τους κατοίκους του Οχάιο ώστε να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. Το πιθανό αποτέλεσμα κυματισμού από αυτή τη νομοθεσία θα μπορούσε να είναι τεράστιο, προωθώντας την ευρύτερη υιοθέτηση του Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων σε ολόκληρη την πολιτεία.

2024: Έτος εξόδου του Bitcoin;

Η φετινή χρονιά ήταν μνημειώδης για το Bitcoin. Τον Ιανουάριο, πέτυχε το ορόσημο να γίνει το πρώτο ETF που βασίζεται σε κρύπτο στις ΗΠΑ Μόλις λίγους μήνες αργότερα, εκτοξεύτηκε στα ύψη όλων των εποχών των 73.000 $ . Καθώς πλησιάζει ο Οκτώβριος, πολλοί αναλυτές εικάζουν ότι το Bitcoin μπορεί και πάλι να αμφισβητήσει την τιμή αιχμής του.

Ενώ η αξία του Bitcoin ανεβαίνει, το νομοσχέδιο του γερουσιαστή Antani θα μπορούσε να οδηγήσει περαιτέρω στην υιοθέτηση, επιτρέποντας στους κατοίκους του Οχάιο να πληρώνουν τόσο κρατικούς όσο και τοπικούς φόρους σε BTC και άλλα κρυπτονομίσματα. Ο Antani πήγε στο X (πρώην Twitter) για να αποκαλύψει την πρωτοποριακή νομοθεσία, η οποία θα μπορούσε να αναδιαμορφώσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα του Οχάιο.

Στην ανακοίνωσή του, ο Antani τόνισε: «Έχω εισαγάγει ένα νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της χρήσης κρυπτονομισμάτων για κρατικούς και τοπικούς φόρους και τέλη. Το Crypto δεν είναι μόνο το μέλλον – είναι το παρόν». Αυτό έρχεται αφότου το Οχάιο επέτρεψε εν συντομία τις πληρωμές φόρου crypto πριν από πέντε χρόνια, πριν σταματήσει η πολιτική λόγω νομικών εμποδίων που αφορούσαν το State Board of Deposits.

Με αυτό το νέο νομοσχέδιο, η Antani στοχεύει να τοποθετήσει το Οχάιο ως ηγέτη στα ψηφιακά χρηματοοικονομικά, ωθώντας την πολιτεία στην πρώτη γραμμή της επανάστασης των κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: