Η MicroStrategy απέκτησε επιπλέον 18.300 Bitcoin για 1,11 δισεκατομμύρια δολάρια

Σε μια συνεχή επίδειξη της ακλόνητης αφοσίωσής της στο Bitcoin, η MicroStrategy πρόσθεσε στα αποθεματικά της επιπλέον btc αξίας 1,11 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία πληροφοριών λογισμικού, υπό την ηγεσία του Michael Saylor, παραμένει σταθερή στη στρατηγική της για τη συσσώρευση του σημαντικότερου ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου στον κόσμο.

Ο Michael Saylor είναι εδώ και καιρό ένθερμος υποστηρικτής του Bitcoin, μια στάση που αντικατοπτρίζεται στις συνεχείς προσπάθειες της MicroStrategy να καταστήσει την απόκτηση Bitcoin ακρογωνιαίο λίθο του επιχειρηματικού της μοντέλου. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία μπορεί τώρα να υπερηφανεύεται για το εντυπωσιακό σύνολο των 244.800 BTC, τα οποία απέκτησε για πάνω από 9,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με μια πρόσφατη ενημέρωση που μοιράστηκε στο X (πρώην Twitter).

Το έτος 2024: Μια κρίσιμη περίοδος για το Bitcoin

Το έτος 2024 υπήρξε κομβικό για τον τομέα των κρυπτονομισμάτων, με το Bitcoin να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των οικονομικών πρωτοσέλιδων. Στις αρχές του έτους, οι ΗΠΑ ενέκριναν το πρώτο ETF με βάση το κρυπτονόμισμα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο. Λίγους μήνες αργότερα, το Bitcoin έφτασε σε μια άνευ προηγουμένου κορυφή των 73.000 δολαρίων.

Παρόλο που το ψηφιακό νόμισμα γνώρισε κάποιες πτώσεις από τότε, διατήρησε σημαντική αξία και επέδειξε αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα. Αυτή η διαρκής απήχηση έχει επικυρώσει την πεποίθηση των πιο ένθερμων υποστηρικτών του, με λίγους πιο ένθερμους από τον Michael Saylor. Η ανακοίνωση της τελευταίας εξαγοράς Bitcoin από τη MicroStrategy – ύψους 1,11 δισεκατομμυρίων δολαρίων – εδραιώνει περαιτέρω τη δέσμευση της εταιρείας στο κρυπτονόμισμα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Saylor επανέλαβε τις αισιόδοξες προοπτικές του για το Bitcoin. Σε συνέντευξή του στο CNBC, προέβλεψε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει την αξία των 13 εκατομμυρίων δολαρίων ανά BTC μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες. Προέβλεψε επίσης ότι το Bitcoin θα μπορούσε να κατακτήσει το 7% όλων των παγκόσμιων κεφαλαίων, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως σημαντικό πυλώνα στο παγκόσμιο οικονομικό οικοσύστημα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: