Το Bitcoin είναι έτοιμο να εκτοξευθεί καθώς ωριμάζει η επόμενη γενιά επενδυτών

Η οικονομική εμπειρογνώμονας και συγγραφέας μπεστ-σέλερ Suze Orman, γνωστή και ως οικοδέσποινα του podcast “Women & Money”, υπογράμμισε πρόσφατα τη σημασία του Bitcoin σε μια συζήτηση με το CNBC, όπου κάποτε εργαζόταν και φιλοξενούσε τη δημοφιλή εκπομπή της από το 2002 έως το 2016. Η Orman διαφοροποιήθηκε από πολλούς συναδέλφους της υποστηρίζοντας την επένδυση στο Bitcoin, υποδεικνύοντας ότι θα γίνεται όλο και πιο ελκυστικό για τους νεότερους επενδυτές καθώς προχωρούν στην καριέρα τους.

Στη συζήτησή της, η Orman σημείωσε:

“Καθώς οι νεότεροι άνθρωποι βγάζουν περισσότερα χρήματα και ωριμάζουν, [το Bitcoin] θα είναι μια από τις επενδύσεις της επιλογής τους και αυτό θα προκαλέσει την άνοδό του”.

Η Orman, η οποία κατέχει προσωπικά Bitcoin μέσω διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων (ETFs), εξέφρασε μια ημι-αυθεντική άποψη για το κρυπτονόμισμα. Αν και αμφιβάλλει ότι το Bitcoin θα γίνει ένα συμβατικό νόμισμα ή μια αξιόπιστη αποθήκη αξίας, αναγνωρίζει την αυξανόμενη απήχησή του στις νεότερες γενιές, η οποία πιστεύει ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική δημοτικότητα.

Προτιμά την ασφάλεια των ETF έναντι της άμεσης ιδιοκτησίας, επικαλούμενη ανησυχίες σχετικά με περιστατικά ασφαλείας όπως η κατάρρευση του FTX και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης των ψηφιακών πορτοφολιών. Η Orman μοιράστηκε ειλικρινά την ανησυχία της για το ενδεχόμενο να χάσει την πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι λόγω ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης.

Η Orman ολοκλήρωσε τη συνέντευξή της ενισχύοντας την αξία του Bitcoin στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο κάποιου, αν και προειδοποίησε τους επενδυτές να είναι προετοιμασμένοι για πιθανές απώλειες και να επενδύουν μόνο όσα μπορούν να χάσουν.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: