Ο Ben Armstrong – Bitboy Crypto συνελήφθη σε Livestream εν μέσω διαφοράς για την Lamborghini

Ο διάσημος crypto influencer Ben Armstrong, ο οποίος προηγουμένως αναγνωριζόταν ως BitBoy, βρέθηκε σε μια πολύ γνωστή και δραματική κατάσταση. Οι αναφορές δείχνουν ότι συνελήφθη ενώ έκανε live streaming έξω από την κατοικία ενός πρώην συνεργάτη του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του τη Lamborghini του.

Πριν ξεκινήσει τη ζωντανή μετάδοση στο YouTube, ο Άρμστρονγκ υπαινίχθηκε κρυφά τις προθέσεις του, δηλώνοντας ότι “σύντομα θα βγει ζωντανά από μια πολύ ιδιαίτερη τοποθεσία”. Λίγο αργότερα, έκανε ζωντανή μετάδοση από τις εγκαταστάσεις του Carlos Diaz, ενός συμβούλου και επενδυτή NFT που είναι γνωστό ότι έχει διασυνδέσεις με το δίκτυο HIT.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο Άρμστρονγκ εξαπέλυσε έναν ορυμαγδό ισχυρισμών, υποστηρίζοντας ότι ο Ντίαζ είχε εχθρικές προθέσεις απέναντί του και υπονοώντας ακόμη και δεσμούς με τη μαφία του Χιούστον. Με θάρρος διακήρυξε: “Δεν σε φοβάμαι Κάρλος”, καθώς οι εντάσεις ανέβηκαν στα ύψη.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Κάρλος Ντίαζ επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Άρμστρονγκ στην κατοικία του, εντείνοντας περαιτέρω το δράμα που εξελισσόταν.

Το υπόβαθρο αυτού του περιστατικού έγκειται στον πρόσφατο διαχωρισμό μεταξύ του HIT Network, το οποία ελέγχει το εμπορικό σήμα “BitBoy Crypto”, και του Ben Armstrong. Ο χωρισμός αποδόθηκε σε ζητήματα που σχετίζονται με τη χρήση ουσιών και την οικονομική ζημία που προκλήθηκε στους υπαλλήλους.

Μετά τον διαχωρισμό, μια σειρά από νομικές ενέργειες και ανακλήσεις έχουν λάβει χώρα με τη συμμετοχή διαφόρων μερών. Η έκκληση του Armstrong για δωρεές στις 20 Σεπτεμβρίου για την κάλυψη των νομικών του μαχών προκάλεσε σημαντική διαμάχη στην κοινότητα της κρύπτο, προσθέτοντας ένα ακόμη επίπεδο σε αυτό το συνεχιζόμενο έπος.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: