Το RTR με θέμα τον Τραμπ μειώνεται κατά 95% μετά την άρνηση σύνδεσης από τον γιο του Τραμπ

Ένα κρυπτονόμισμα με θέμα τον Ντόναλντ Τραμπ, γνωστό ως Restore the Republic (RTR), σημείωσε εντυπωσιακή πτώση 95% από την κορυφή του, αφότου έγινε σαφές ότι το token δεν είχε καμία σχέση με την οικογένεια Τραμπ.

Η τιμή του RTR εκτοξεύτηκε αρχικά στα 0,1490 δολάρια μετά από μια ανάρτηση του Ryan Fournier, προέδρου του Students for Trump, η οποία έδειχνε ότι επρόκειτο για ένα επίσημο token του Trump. Ωστόσο, η αξία του token σημείωσε πτώση λίγο μετά τη δημόσια άρνηση του Έρικ Τραμπ για οποιαδήποτε σχέση με αυτό.

Αυτή τη στιγμή, το RTR διαπραγματεύεται στα 0,0091 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Dex Screener.

Πριν από την άρνηση του Έρικ Τραμπ, στην κοινότητα των κρύπτο υπήρχαν πολλές εικασίες σχετικά με το αν ο γιος του Τραμπ επρόκειτο να παρουσιάσει ένα νέο memecoin. Αυτό τροφοδοτήθηκε από ένα αινιγματικό μήνυμα που δημοσίευσε στο X, υπονοώντας τη συμμετοχή του σε ένα έργο DeFi.

“Αν ενδιαφέρεστε για τις πιθανότητες του πατέρα σας να κερδίσει αυτές τις εκλογές, σας παρακαλώ για όνομα του Θεού να μην λανσάρετε ένα token”, σημείωσε ο δημοφιλής crypto trader Kaiko.

“Πρόκειται για τεράστιο λάθος”, σχολίασε ο crypto trader Ben Werkman.

“Σας παρακαλώ, μην λανσάρετε ένα token, τίποτα καλό δεν θα προκύψει από αυτό”, πρόσθεσε ο εκατομμυριούχος σχολιαστής crypto SlumDOGE.

Μετά την άρνηση, ο Τραμπ Τζούνιορ ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε μια νέα αποκεντρωμένη οικονομική πλατφόρμα με στόχο την αντιμετώπιση της ανισότητας στην πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την επερχόμενη πλατφόρμα παραμένουν λιγοστές, με τον Trump Jr. να αναφέρει ότι πιθανότατα θα χρειαστεί σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι να υλοποιηθεί κάτι συγκεκριμένο.

Η προηγούμενη αστάθεια των memecoins Trump

Αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση ενός memecoin με θέμα τον Τραμπ που σημειώνει απότομη πτώση της τιμής του μέσα σε λίγες ώρες.

Κατά τη διάρκεια της ευρύτερης πτώσης της αγοράς crypto στις 5 Αυγούστου, που συχνά αναφέρεται ως “Μαύρη Δευτέρα των κρύπτο”, το TrumpCoin (DJT) έπεσε από τα 0,00555 δολάρια ανά token στα 0,000229 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 95%.

Επιπλέον, στις 13 Ιουλίου, το μεγαλύτερο memecoin με θέμα τον Ντόναλντ Τραμπ, το MAGA (TRUMP), σημείωσε σημαντική άνοδο τιμών άνω του 30% μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Το memecoin MAGA με βάση το Ethereum εκτινάχθηκε από τα 6,31 δολάρια στα 10,36 δολάρια, με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίησή του να εκτοξευθεί από 293 εκατομμύρια δολάρια στα 469 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από 45 λεπτά.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: