Τα ETF του Bitcoin καταγράφουν εισροές 28,7 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από ένα ιστορικό σερί απωλειών

Τα εισηγμένα στις ΗΠΑ spot bitcoin ETF παρουσίασαν μια αξιοσημείωτη μεταβολή, καταγράφοντας καθαρές εισροές ύψους 28,7 εκατομμυρίων δολαρίων τη Δευτέρα, σπάζοντας ένα σερί ρεκόρ εκροών συνολικού ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σηματοδότησε την πρώτη ημέρα θετικών εισροών τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα που ιστορικά θεωρείται πτωτικός για το bitcoin. Οι πρόσφατες εκροές είχαν μειώσει τις συνολικές καθαρές εισροές από την έναρξη λειτουργίας των ETF κάτω από τα 17 δισεκατομμύρια δολάρια, επίπεδο που παρατηρήθηκε για τελευταία φορά τον Ιούλιο. Παρά την πτώση των τιμών του bitcoin κατά 15% τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σημειώνοντας πτώση 25% από την κορυφή του Μαρτίου στα 73.300 δολάρια, ορισμένοι συναλλασσόμενοι παραμένουν αισιόδοξοι.

Σύμφωνα με τους διαπραγματευτές της QCP Capital την Τρίτη, “Παρά τις ευμετάβλητες συνθήκες της αγοράς, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές μας παραμένουν ανοδικές και φαίνεται ότι η αγορά εκμεταλλεύεται επίσης αυτή την πτώση για να ξεκινήσει πιο μακροπρόθεσμες ανοδικές θέσεις”.

Οι traders υπογράμμισαν την πρόσφατη αναπήδηση από τα 52.500 δολάρια, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να είναι ο πυθμένας της αγοράς, με τα ιδρύματα να τοποθετούν όλο και περισσότερα ανοδικά στοιχήματα για τον Δεκέμβριο και τον Μάρτιο. Το Bitcoin διαπραγματεύεται σήμερα πάνω από τα 56.500 δολάρια, μετά από μια μικρή πτώση από τα 57.000 δολάρια, καθώς οι συμμετέχοντες στην αγορά αναμένουν τους επερχόμενους οικονομικούς δείκτες και την πολιτική συζήτηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Καμάλα Χάρις.

Στον τομέα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, τα κυριότερα token AI σημείωσαν κέρδη στις πρώτες συναλλαγές στην Ασία, με αύξηση 10% στην κατηγορία CoinGecko. Εν τω μεταξύ, στον χώρο των liquid staking, το token της Lido DAO αυξήθηκε κατά 6,3% και το token της Rocket Pool σημείωσε άνοδο άνω του 20%, μετά την ανακοίνωση της Binance νέα leveraged perpetual contracts. Ωστόσο, τα στοιχεία της DeFi Llama δείχνουν ότι η συνολική αξία της Rocket Pool που έχει κλειδώσει παραμένει λίγο πάνω από τα 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς να παρουσιάζει σημαντική μεταβολή παρά τη δράση των τιμών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: