Πιθανή έκρηξη των κρύπτο του 4ου τριμήνου, λόγω του ξεσπάσματος του Bitcoin στα $65 χιλιάδες

Οι πιθανότητες για ένα σημαντικό ράλι στα κρύπτο το τέταρτο τρίμηνο φαίνονται ισχυρές, ειδικά με την πρόσφατη άνοδο του Bitcoin να ξεπερνά το όριο των 65.000 δολαρίων, σύμφωνα με έναν κορυφαίο ειδικό στα κρυπτονομίσματα.

Το Altcoin FOMO επιστρέφει καθώς το Bitcoin φτάνει τα 65.000 δολάρια

Ο Markus Thielen, επικεφαλής της έρευνας της 10x Research, τόνισε σε μια έκθεση με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου ότι ένα ράλι τέταρτου τριμήνου είναι πολύ πιθανό, με τα κέρδη πιθανότατα να έρχονται νωρίς. Ο Thielen παρατήρησε ότι η τιμή του Bitcoin που ξεπερνά το όριο των 65.000 δολαρίων έχει πυροδοτήσει μια αναζωπύρωση του FOMO (φόβος απώλειας) στον χώρο των altcoin. «Θα μπορούσαμε να δούμε μια σημαντική άνοδο, που ενδεχομένως θα πυροδοτήσει περαιτέρω το FOMO στην ευρύτερη αγορά κρύπτο », εξήγησε.

Τη στιγμή της γραφής, η τιμή του Bitcoin ανέρχεται στα 65.424 $, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Ο δείκτης κερδοσκοπίας Altcoin από την Capriole Investments έχει εκτιναχθεί στο 23%, παρουσιάζοντας αύξηση 13% τις τελευταίες 30 ημέρες. Αυτός ο δείκτης μετρά το ποσοστό των altcoin που ξεπερνούν το Bitcoin σε μια περίοδο 90 ημερών, με υψηλότερους αριθμούς να υποδηλώνουν αυξημένη κερδοσκοπία στα altcoins.

Μεταξύ των κορυφαίων 100 κρυπτονομισμάτων, το Sei ηγείται της επιβάρυνσης με άνοδο 37,79% από τις 20 Σεπτεμβρίου. Η Wormhole (W) και η Shiba Inu (SHIB) ακολούθησαν πολύ πίσω, σημειώνοντας άνοδο 32,83% και 32,08%, αντίστοιχα. Ο Thielen σημείωσε ότι η SHIB έχει κερδίσει σημαντική έλξη μεταξύ των λιανικών επενδυτών της Νότιας Κορέας πρόσφατα.

«Τις τελευταίες 24 ώρες, το Shiba Inu έχει ανακτήσει την πρώτη θέση σε όγκο συναλλαγών στη Νότια Κορέα, υποδεικνύοντας αυξανόμενες κερδοσκοπίες και προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα ισχυρό ράλι στο τέταρτο τρίμηνο», δήλωσε ο Thielen.

Καθώς τα altcoin κερδίζουν δυναμική, η κυριαρχία του Bitcoin στην αγορά μειώθηκε ελαφρώς, βυθίζοντας 1,57% από τις 20 Σεπτεμβρίου στο 57,51%, σύμφωνα με το TradingView. Οι επενδυτές συχνά παρακολουθούν αυτήν τη μέτρηση για να αξιολογήσουν τις πιθανές ροές κεφαλαίων μεταξύ Bitcoin και altcoins.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: