Ο Bitcoin RSI σηματοδοτεί την τιμή του BTC στα $233.000 έως το 2025

Το Bitcoin θα μπορούσε να βρίσκεται σε τροχιά για να φτάσει τα 233.000 δολάρια μόλις το πρώτο τρίμηνο του 2025, σύμφωνα με νέες προβλέψεις.

Μια νέα πρόβλεψη τιμής BTC από τον λογαριασμό X Bitcoindata21 χρησιμοποίησε τον Δείκτη Σχετικής Ισχύος (RSI) για να δείξει εξαψήφια επίπεδα για BTC/USD.

Προς το παρόν, το Bitcoin κυμαίνεται γύρω στα 65.000 δολάρια, αλλά σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, οι επόμενοι μήνες ενδέχεται να φέρουν μια σεισμική μετατόπιση.

Χρησιμοποιώντας την τυπική απόκλιση που εφαρμόζεται στο μηνιαίο RSI, η ανάλυση του Bitcoindata21 υπονοεί ότι η αιχμή του τρέχοντος ανοδικού κύκλου μπορεί να ωθήσει την αξία του Bitcoin στο όριο των 233.000 $. Αυτή η εκτίμηση προέρχεται από μια σύγκριση ιστορικών κορυφών RSI, οι οποίες ευθυγραμμίζονται σταθερά με σημαντικές αυξήσεις τιμών.

«Το ανώτερο όριο του trend channel για το μηνιαίο RSI προσγειώνεται περίπου στο 88,6 το 1ο τρίμηνο του 2025», δήλωσαν.

“Αν πιστεύετε ότι αυτό δεν θα επιτευχθεί, υποθέτετε ότι αυτή η φορά θα είναι διαφορετική.”

Αν και το χρονοδιάγραμμα μπορεί να φαίνεται επιθετικό, δεν είναι χωρίς προηγούμενο. Προηγούμενες bull runs του Bitcoin έχουν δείξει παρόμοιες μετεωρικές αυξήσεις καθώς πλησίαζαν τις μακροεντολές τους.

«Υπάρχει μεγάλος σκεπτικισμός στην αγορά μετά την εκτεταμένη περίοδο ενοποίησης. Αυτό είναι ακριβώς το είδος του συναισθήματος που μπορεί να δημιουργήσει τη βάση για ένα τεράστιο ξεσπάσματα», σημείωσε μια άλλη ανάρτηση στο X.

«Στον τελευταίο κύκλο, το Bitcoin εκτινάχθηκε από 10.000 $ σε 67.000 $ σε μόλις επτά μήνες, κυρίως λόγω της αγοράς 400.000 BTC από το Grayscale. Τώρα, οι παραδοσιακοί χρηματοοικονομικοί παίκτες κάθονται σε τρισεκατομμύρια, έτοιμοι να προχωρήσουν μετά την ανακάλυψη των τιμών. Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι triple top, αρχίζει το πραγματικό FOMO».

Το Bitcoindata21 παρουσίασε περαιτέρω ανάλυση που δείχνει πρόσθετους παράγοντες που ευθυγραμμίζονται με το εύρος των 250.000 $, υποσχόμενοι να μοιραστούν περισσότερα σε μια μελλοντική ενημέρωση στο X.

Bitcoin RSI «Έχει χώρο για αναρρίχηση»

Για όσους παρακολουθούν προσεκτικά, ο RSI χρησιμοποιείται συχνά ως πρώιμος δείκτης πιθανών κινήσεων των τιμών.

Από τις 15 Οκτωβρίου, ο ημερήσιος δείκτης RSI ήταν γύρω στο 62,7, σύμφωνα με στοιχεία του TradingView — άνετα πάνω από την ουδέτερη γραμμή 50, αλλά εξακολουθεί να αποφεύγει το όριο της «υπεραγοράς» των 70.

Ο Trader Mags στάθμισε επίσης, προβλέποντας ότι ο μηνιαίος RSI θα μπορούσε να φτάσει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πριν από την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου.

«Κάθε φορά που το Bitcoin φτάνει στο αποκορύφωμά του στην ανοδική αγορά, ο μηνιαίος δείκτης RSI περνάει στην ακραία περιοχή υπεραγοράς (πάνω από 90)», υπενθύμισε στους ακόλουθους στο X.

«Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο σε αυτόν τον κύκλο. Ο μηνιαίος δείκτης RSI έχει ακόμα άφθονο περιθώριο για αναρρίχηση, και αν η ιστορία αποτελεί οδηγό, η επόμενη άνοδος της τιμής θα είναι θεαματική».

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: