Ο Τραμπ δεσμεύεται να κάνει τις ΗΠΑ Crypto Hub, στρατολογεί τον Μασκ για κυβερνητική ομάδα εργασίας

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε πρόσφατα την υποστήριξή του στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων και πρότεινε τον Έλον Μασκ να ηγηθεί μιας νέας κυβερνητικής ομάδας εργασίας.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Economic Club της Νέας Υόρκης στις 5 Σεπτεμβρίου, ο Τραμπ τόνισε τη δέσμευσή του να αγκαλιάσει τον τομέα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Δεσμεύτηκε να περικόψει δέκα απαρχαιωμένους κανονισμούς για κάθε νέο, δηλώνοντας:

«Θα καλωσορίσουμε τις βιομηχανίες του μέλλοντος, συμπεριλαμβανομένου του να κάνουμε την Αμερική παγκόσμια capital των κρύπτο και του Bitcoin».

Ο Τραμπ ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, για την υποστήριξή του, ανακοινώνοντας σχέδια για σχηματισμό κυβερνητικής επιτροπής για τον έλεγχο των ομοσπονδιακών χρηματοοικονομικών πρακτικών και για τη σύσταση σημαντικών μεταρρυθμίσεων. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ο Μασκ επανέλαβε αυτές τις ιδέες στο X (πρώην Twitter) στις 6 Σεπτεμβρίου, συμφωνώντας ότι τέτοιες μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες και θα μπορούσαν να φέρουν σημαντική ευημερία στις ΗΠΑ. ή επίσημος τίτλος.

Ο Ρωσοαμερικανός podcaster Lex Fridman σχολίασε ότι ήλπιζε ότι όποιος κερδίσει την προεδρία θα εξετάσει την προσφορά του Musk για ενίσχυση της κυβερνητικής αποτελεσματικότητας. Το πρώτο καθήκον της νέας επιτροπής, σύμφωνα με τον Τραμπ, θα ήταν να επινοήσει ένα σχέδιο για την εξάλειψη της απάτης και των ακατάλληλων πληρωμών εντός έξι μηνών, εξοικονομώντας δυνητικά τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τραμπ έχει τοποθετηθεί ως υποψήφιος υπέρ των κρυπτονομισμάτων σε αυτήν την εκστρατεία, απευθυνόμενος σε μια αυξανόμενη βάση λάτρεις των κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, το έργο DeFi της οικογένειάς του, το οποίο στοχεύει να επεκτείνει τη χρήση σταθερών νομισμάτων που συνδέονται με το δολάριο στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, παραμένει ως επί το πλείστον υπό κάλυψη.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: