Οι Long-term Bitcoin Holders συσσωρεύουν $10 δισεκατομμύρια με πτώση τιμών κάτω από $60 χιλιάδες

Οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι Bitcoin έχουν συλλογικά επενδύσει ένα αξιοσημείωτο ποσό 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτηση του κρυπτονομίσματος και έχουν καθυστερήσει τις πωλήσεις καθώς η αξία του περιουσιακού στοιχείου συνεχίζει να μειώνεται από το ανώτατο όριο του 2021, σύμφωνα με ανάλυση.

Οι μακροχρόνιοι κάτοχοι είναι λιγότερο πιθανό να πανικοβληθούν και να πουλήσουν

«Για πρώτη φορά, η πραγματοποιηθείσα κεφαλαιοποίηση των μακροπρόθεσμων κατόχων έχει ξεπεράσει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια», τόνισε ο Amr Taha, συνεργάτης της CryptoQuant, σε μια ανάρτηση με ημερομηνία 27 Αυγούστου.

Η πραγματοποιηθείσα κεφαλαιοποίηση λαμβάνει υπόψη την τιμή στην οποία πωλήθηκε τελευταία φορά κάθε Bitcoin. Η Bitbo, μια εταιρεία ανάλυσης κρύπτο, δηλώνει ότι αυτή η μέτρηση «συχνά συγκρίνεται με το Market Cap για να μετρήσει το συνολικό κλίμα της αγοράς».

Οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι είναι εκείνοι που διατηρούν το Bitcoin τους για περισσότερες από 155 ημέρες. Ο Taha σημείωσε ότι μετά την υπέρβαση αυτού του ορίου των 155 ημερών, “η πιθανότητα πώλησης πέφτει σημαντικά, καθιστώντας αυτούς τους κατόχους λιγότερο διατεθειμένους να πουλήσουν κατά τη διάρκεια σύντομων διακυμάνσεων της αγοράς”.

Από τότε που το Bitcoin ξεκίνησε μια περίοδο 29 ημερών διαπραγμάτευσης κάτω των 69.000 δολαρίων, αρχής γενομένης από τις 30 Ιουλίου, η πίεση για πώληση από τους μακροπρόθεσμους κατόχους έχει «μειωθεί κατά 3,7 φορές», σύμφωνα με τον Axel Adler, άλλον συνεργάτη της CryptoQuant, στις 27 Αυγούστου.

Στις 28 Αυγούστου, το Bitcoin διαπραγματευόταν στα 59.404 δολάρια, αντικατοπτρίζοντας πτώση 5,47% τις τελευταίες 24 ώρες. Το κρυπτονόμισμα σημείωσε ελαφρά μείωση 0,11% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού έφτασε στο υψηλό των 64.791 $, σύμφωνα με τα δεδομένα του CoinMarketCap.

Οι τρέχουσες τιμές Bitcoin είναι περίπου 8% χαμηλότερες από τη μέση τιμή αγοράς των $64.490 που πλήρωσαν οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι, με βάση πληροφορίες από το ChainExposed.

Ωστόσο, πολλοί στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων εικάζουν ότι η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να μειωθεί περαιτέρω, οδηγώντας τους μακροπρόθεσμους κατόχους να συνεχίσουν να περιμένουν πιο ευνοϊκές συνθήκες για να αποκομίσουν κέρδη.

«Το Bitcoin θα υποχωρήσει αρκετά βαθιά για να σας κάνει να πιστεύετε ότι η Bull Market έχει τελειώσει», σημείωσε ο ψευδώνυμος trader Rekt Capital.

Πολλοί traders προσδιορίζουν το σήμα των $50.000 ως κρίσιμο επίπεδο υποστήριξης; μια πτώση κάτω από αυτό θα μπορούσε να ωθήσει το Bitcoin σε μια ζώνη αβεβαιότητας.

Αυτό ακολουθεί μια αναφορά από την Glassnode τον Ιούνιο, η οποία αποκάλυψε ότι περίπου το 75% του συνόλου του Bitcoin σε κυκλοφορία δεν έχει μετακινηθεί τους τελευταίους έξι μήνες ή περισσότερο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: