Κορυφαία Altcoins που αγοράστηκαν από Crypto Whales στις αρχές Σεπτεμβρίου 2024

Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2024, η αγορά κρυπτονομισμάτων σημείωσε πτώση της συνολικής της αξίας κατά 5%, γεγονός που ώθησε πολλούς επενδυτές να διακόψουν το trading . Παρά τη συνολική πτώση της αγοράς, οι φάλαινες των συσσώρευσαν ενεργά εναλλακτικά κρυπτονομίσματα, όπως το Polygon (POL), το Ethereum (ETH) και το νόμισμα meme Pepe (PEPE) με θέμα τον βάτραχο.

Polygon Ecosystem Token (POL)

Το Polygon μετέτρεψε πρόσφατα το native token του από MATIC σε POL στις 4 Σεπτεμβρίου, υιοθετώντας μια αναλογία ανταλλαγής 1:1. Μετά από αυτή την αλλαγή, το token γνώρισε σημαντική αύξηση στις επενδύσεις φαλαινών, με τον αριθμό των διευθύνσεων που κατέχουν σημαντικά ποσά POL να αυξάνεται κατά περισσότερο από 90%. Τώρα, 33 διευθύνσεις κατέχουν το 5% της κυκλοφορούσας ποσότητας του POL, γεγονός που υποδηλώνει έντονο ενδιαφέρον από μεγάλους επενδυτές, παρά το γεγονός ότι η τιμή του token παρέμεινε σχετικά σταθερή στα 0,38 δολάρια μετά τη μετάβαση.

Ethereum (ETH)

Το Ethereum έχει συναντήσει αντίσταση γύρω από το όριο των 2560 δολαρίων, ωστόσο αυτό δεν έχει αποτρέψει τις φάλαινες από το να συσσωρεύουν περισσότερο από το κρυπτονόμισμα. Μόνο την περασμένη εβδομάδα παρατηρήθηκε αύξηση 38% στην καθαρή ροή των μεγάλων κατόχων του Ethereum, γεγονός που σηματοδοτεί μια πιθανή ανοδική κίνηση στην τιμή του. Εάν συνεχιστεί αυτή η τάση συσσώρευσης φαλαινών, το Ethereum μπορεί να ξεπεράσει την τρέχουσα αντίστασή του, με στόχο την τιμή-στόχο των 2868 δολαρίων.

Ethereum Large Holders Netflow

Pepe (PEPE)

Το νόμισμα meme PEPE σημείωσε επίσης αύξηση του ενδιαφέροντος από τις φάλαινες των κρύπτο, ιδίως στο δίκτυο Ethereum. Ο αριθμός των διευθύνσεων που κατέχουν σημαντικές ποσότητες PEPE εκτινάχθηκε σε νέο υψηλό 69.000, σημειώνοντας αύξηση 1,2% σε μόλις μία εβδομάδα. Αυτό το αυξανόμενο ενδιαφέρον τροφοδοτείται πιθανότατα από ευνοϊκές μετρήσεις όπως ο δείκτης Αγοραίας Αξίας προς Πραγματοποιημένη Αξία (MVRV), ο οποίος υπέδειξε πρόσφατα σήμα αγοράς παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο -5,67%, υποδηλώνοντας ότι η PEPE ενδέχεται να είναι υποτιμημένη και έτοιμη για ανάπτυξη.

Συνολικά, ενώ η ευρύτερη αγορά παραμένει επιφυλακτική, ορισμένα altcoins έχουν προσελκύσει την προσοχή και τις επενδύσεις των κατόχων μεγάλης κλίμακας, υποδηλώνοντας πιθανές αλλαγές στη δυναμική της αγοράς με βάση αυτές τις στοχευμένες συσσωρεύσεις.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: