Η Robinhood επεκτείνεται στην Ευρώπη με τη νέα λειτουργία «Crypto Transfers».

Η Robinhood, μια δημοφιλής εφαρμογή συναλλαγών με έδρα τις ΗΠΑ, επεκτείνει τις υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων της στην Ευρώπη, επιτρέποντας πλέον στους χρήστες να καταθέτουν και να αποσύρουν κρύπτο χρησιμοποιώντας εξωτερικές πλατφόρμες.

Από την 1η Οκτωβρίου, το τμήμα κρύπτο της Robinhood, Robinhood Crypto, κυκλοφόρησε επίσημα αυτή τη δυνατότητα για Ευρωπαίους πελάτες.

Η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες στην Ευρώπη να μεταφέρουν περίπου 20 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin και του Ethereum, μεταξύ του Robinhood και εξωτερικών υπηρεσιών όπως άλλα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων ή πορτοφόλια.

Η Robinhood έκανε το ντεμπούτο της στις υπηρεσίες κρύπτο στην Ευρώπη στα τέλη του 2023 , και αυτή η τελευταία βελτίωση ακολουθεί σχεδόν ένα χρόνο προσφοράς συναλλαγών κρύπτο στην περιοχή από τότε που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023.

Η ώθηση της Robinhood στην ευρωπαϊκή αγορά έρχεται εν μέσω αυξημένου ρυθμιστικού ελέγχου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Ιούνιο του 2023, η εταιρεία έπρεπε να αναστείλει αρκετά ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στη χώρα καταγωγής της.

Προηγουμένως, οι Ευρωπαίοι χρήστες του Robinhood περιορίζονταν στην απλή αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα. Δεν μπορούσαν να μεταφέρουν περιουσιακά στοιχεία από άλλα χρηματιστήρια όπως το Binance στο Robinhood για συναλλαγές, ούτε μπορούσαν να στείλουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε εξωτερικά πορτοφόλια για προσωπική αποθήκευση ή δραστηριότητες αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Το Robinhood κινείται για να απλοποιήσει την αυτοεπιμέλεια και την είσοδο στο DeFi με την εισαγωγή αυτής της νέας δυνατότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να μετακινούν τα κρύπτο τους μέσα και έξω από την πλατφόρμα Robinhood.

Ο Johann Kerbrat, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Robinhood Crypto, τόνισε τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, δηλώνοντας ότι η δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης δίνει στους πελάτες καλύτερο έλεγχο των κρύπτο τους διατηρώντας την ίδια χαμηλού κόστους, ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία. περιμένουμε από τον Robinhood.

H Robinhood απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας για μεταφορές κρύπτο, που σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν έναν έλεγχο ταυτότητας και να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων πριν χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα μεταφοράς κρύπτο.

H Robinhood σημειώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων βημάτων, θα μπορούσε να υπάρξει μια περίοδος ελέγχου έως και πέντε εργάσιμων ημερών πριν ενεργοποιηθούν οι μεταφορές κρύπτο.

Οι υπηρεσίες κρύπτο στην Ευρώπη παρέχονται μέσω της Robinhood Europe, που έχει καταχωρηθεί ως «RHEC» στη Λιθουανία. Η πλατφόρμα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της Λιθουανίας ως φορέας ανταλλαγής εικονικών νομισμάτων και πορτοφολιού, υπό την εποπτεία της Λιθουανικής Υπηρεσίας Έρευνας Οικονομικού Εγκλήματος.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: