Η Mastercard εισάγει την Crypto Debit Card στην Ευρώπη για Self-Custodial Wallet χρήστες

Η Mastercard συνεργάστηκε με τη Mercuryo για να εισαγάγει μια νέα χρεωστική κάρτα σε ευρώ, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ξοδεύουν κρυπτονομίσματα απευθείας από τα πορτοφόλια τους σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια Ευρωπαίους εμπόρους. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει να ενσωματώσει πιο απρόσκοπτα τα ψηφιακά στοιχεία στις καθημερινές δαπάνες.

Χρεωστική κάρτα Mercuryo Euro crypto

Η κάρτα, που έχει σχεδιαστεί για πορτοφόλια που φυλάσσονται από τον εαυτό τους, διασφαλίζει ότι οι χρήστες διατηρούν τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών τους, ενισχύοντας την ασφάλεια και ευθυγραμμίζοντας με τις βασικές αρχές του κρυπτονομίσματος. Ο Christian Rau από τη Mastercard δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε στενά με συνεργάτες για να καινοτομήσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία του self-custody wallet».

Κατανόηση της Δομής Τελών

Αν και είναι βολική, η κάρτα συνοδεύεται από χρεώσεις: χρέωση έκδοσης 1,60 ευρώ, μηνιαία χρέωση συντήρησης 1 ευρώ και χρέωση 0,95% ανά συναλλαγή που χρεώνει η Mercuryo. Αυτά τα κόστη αντικατοπτρίζουν την ισορροπία μεταξύ χρηστικότητας και λειτουργικών εξόδων.

χρεώσεις και χαρακτηριστικά κρυπτογραφικής χρεωστικής κάρτας

Επεκτεινόμενο Crypto Ecosystem της Mastercard

Αυτή η κυκλοφορία αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Mastercard για την ενσωμάτωση Crypto, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευσή της στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μέσω συνεργασιών με πολλές εταιρείες Crypto.

Ενίσχυση της κύριας υιοθέτησης

Προσφέροντας μια οικεία μέθοδο πληρωμής, η χρεωστική κάρτα Euro crypto θα μπορούσε να επιταχύνει την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων, ξεπερνώντας ορισμένα από τα τεχνικά εμπόδια που έχουν περιορίσει τη χρήση τους στις καθημερινές συναλλαγές.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: