Η τιμή του Bitcoin είναι έτοιμη για τελική πτώση πριν από την άνοδο του Οκτωβρίου, λένε οι αναλυτές

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι το Bitcoin μπορεί να γνωρίσει μια ακόμη σημαντική βουτιά πριν ξεφύγει τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τον δημοφιλή αναλυτή Mags, τα διαγραμματικά μοτίβα του κρυπτονομίσματος υποδηλώνουν ότι το Bitcoin θα μπορούσε να δει μια τελική διόρθωση προς τη γραμμή τάσης των 51.000 δολαρίων πριν ξεκινήσει την επόμενη ανοδική του κίνηση.

Σε μια ανάρτηση στις 9 Σεπτεμβρίου, o Mags δήλωσε:

“Bitcoin – Τελευταία βουτιά πριν από την άνοδο.”

Η τιμή του Bitcoin διαμορφώνει higher highs και higher lows από τον Φεβρουάριο του 2024, δείχνοντας μια μακροπρόθεσμη ανοδική τάση. Ωστόσο, μια διόρθωση μπορεί ακόμη να είναι στα σκαριά, με μια πιθανή βουτιά γύρω στα 54.000 δολάρια, όπως υποδεικνύει το χάσμα μεταξύ 54.000 και 54.450 δολαρίων στο CME. Οι traders χρησιμοποιούν συχνά αυτά τα κενά για να προσδιορίσουν πιθανές ζώνες στήριξης και αντίστασης.

Άλλοι αναλυτές, όπως ο Titan of Crypto, προβλέπουν επίσης μια βουτιά για να τερματιστεί η τρέχουσα φάση σταθεροποίησης. Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Titan of Crypto σημείωσε:

“Πιθανότατα ήρθε η ώρα για το BTC να ολοκληρώσει αυτή τη φάση σταθεροποίησης. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται πάντα, αλλά συχνά κάνει ομοιοκαταληξία”.

Γιατί ο Οκτώβριος είναι ώριμος για να ξεσπάσει το Bitcoin;

Η τελική ανοδική φάση για το Bitcoin θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, λέει ο ψευδώνυμος αναλυτής Titan of Crypto. Στις 4 Σεπτεμβρίου, σημείωσαν:

“Ο Οκτώβριος θα μπορούσε να είναι ο μήνας που τo #BTC θα ξεκινήσει επιτέλους την τελική κίνηση του κύκλου τoυ.”

Οι επενδυτές αναμένουν ένα ξέσπασμα τον Οκτώβριο, καθώς τα ιστορικά δεδομένα δείχνουν ότι ο Οκτώβριος ήταν ένας ισχυρός μήνας για το Bitcoin, με μέση απόδοση 22,9%. Επιπλέον, οι προηγούμενοι κύκλοι μείωσης του μισού υποδηλώνουν ότι ένα ξέσπασμα του Οκτωβρίου θα μπορούσε να διαρκέσει έως και τρεις μήνες, όπως ανέφερε ο Rekt Capital στις 8 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: