Η τιμή του Bitcoin αντιμετωπίζει την υψηλή πρόκληση του 2021 καθώς ο ανταγωνισμός S&P 500 θερμαίνεται

Το Bitcoin πρόκειται να «ανακτήσει τα φώτα της δημοσιότητας» καθώς η αύξηση των τιμών του φτάνει τις μετοχές των ΗΠΑ, σύμφωνα με νέα ανάλυση.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου της 19ης Οκτωβρίου, ο Caleb Franzen, δημιουργός του Cubic Analytics, τόνισε τη δυνατότητα για μια σημαντική άνοδο του Bitcoin.

Το “πολύ αποτελεσματικό” εργαλείο τιμών BTC απαιτεί κέρδη

Το Bitcoin πρέπει να ανακάμψει για να ανταποκριθεί στις πρόσφατες επιδόσεις των αμερικανικών μετοχών, με τον S&P 500 να σημειώνει νέα υψηλά όλων των εποχών.

Ο Franzen συνέκρινε το BTC/USD με το Invesco S&P 500 Equal Weight ETF (RSP) και επεσήμανε ότι το Bitcoin δυσκολεύεται να φτάσει σε νέα υψηλά έναντι του δείκτη από το 2021.

«Το Bitcoin απέτυχε να δημιουργήσει νέα υψηλά όλων των εποχών έναντι του ισοβαρούς S&P 500 και από τότε εδραιώνεται», εξήγησε, αλλά σημείωσε μια αλλαγή. “Το BTC/RSP αρχίζει να σπάει πάνω από το κανάλι παλινδρόμησης.”

Ο Franzen πρότεινε ότι οι traders θα μπορούσαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να υποχωρήσουν στο RSP και να συνεχίσουν το Bitcoin. Τόνισε τις δυνατότητες για κέρδη χρησιμοποιώντας ένα βασικό εργαλείο τάσεων, τον Ταλαντωτή Williams%R, το οποίο δείχνει περαιτέρω ανοδική πορεία.

«Αυτό το σήμα είναι και σπάνιο και εξαιρετικά αποτελεσματικό», σημείωσε ο Franzen, με προηγούμενα περιστατικά που οδήγησαν σε σημαντικές αυξήσεις των τιμών του BTC.

Ο ενθουσιασμός για το ξεμπλοκάρισμα του Bitcoin επιταχύνεται

Οι προβλέψεις για το Bitcoin υποδηλώνουν μακροοικονομικό υψηλό το 2025, αν και η βραχυπρόθεσμη ανάλυση βλέπει επίσης ανοδικά. Καθώς το BTC πλησιάζει τα 69.000 $, η τελική αντίσταση θα μπορούσε σύντομα να σπάσει, επιτρέποντας περαιτέρω ανακάλυψη τιμών.

Ο δημοφιλής αναλυτής Rekt Capital σχολίασε, σημειώνοντας ότι «Το Bitcoin κατέγραψε το πρώτο του ημερήσιο κλείσιμο πάνω από τη βασική αντίσταση», υποδεικνύοντας μια πιθανή ανοδική συνέχεια.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: