Ο Trump παραμένει σιωπηλός για το World Liberty Financial καθώς η ομάδα εγκαινιάζει το WLFI Token

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης στο X, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μίλησε στο World Liberty Financial – τη νέα πρωτοβουλία κρυπτονομισμάτων που ξεκίνησε από την οικογένειά του – παρά τις αρχικές προσδοκίες. Τελικά, λεπτομέρειες σχετικά με το διακριτικό του έργου κοινοποιήθηκαν από την ομάδα.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο Τραμπ συμμετείχε σε μια συζήτηση για το X Spaces με τον crypto influencer Farokh Sarmad. Αυτή η εμφάνιση σηματοδότησε την πρώτη του δημόσια δέσμευση μετά από μια προφανή απόπειρα δολοφονίας στις 15 Σεπτεμβρίου, την οποία συζήτησε εν συντομία στην αρχή της ζωντανής ροής.

Παρόλο που η σύνοδος προωθήθηκε ως «διεύθυνση για την κατάσταση των κρύπτο», ο Τραμπ χρειάστηκε περίπου 16 λεπτά για να αναφερθεί στο θέμα, δηλώνοντας απλώς: «Θα κάνουμε τη χώρα μας μεγαλύτερη από ποτέ και θα είστε χαρούμενοι , και θα λατρέψετε τα κρύπτο σας.” Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της 45λεπτης ομιλίας του, δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για το World Liberty Financial, αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα.

Μόλις δύο ώρες μετά την εκδήλωση ο Zak Folkman, ένας από τους ηγέτες του έργου, αποκάλυψε το σχέδιο για την εισαγωγή ενός token.

Ο Folkman, διαβάζοντας από μια προετοιμασμένη δήλωση, εξήγησε ότι το έργο σκοπεύει να προσφέρει non-transferable διακριτικά WLFI, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αυστηρά ως διακριτικά διακυβέρνησης, δίνοντας στους κατόχους τη δυνατότητα να προτείνουν και να ψηφίσουν για θέματα που σχετίζονται με την πλατφόρμα.

Διευκρίνισε περαιτέρω ότι οι πωλήσεις των token WLFI σε ιδιώτες των ΗΠΑ θα περιορίζονται μόνο σε διαπιστευμένους επενδυτές.

«Παρόλο που δεν κατηγοριοποιούμε το WLFI ως τίτλο, δεδομένων των ρυθμιστικών αβεβαιοτήτων γύρω από τα tokens και τις πωλήσεις τους στις ΗΠΑ, πιστεύουμε ότι είναι συνετό να περιοριστεί η πώληση σε άτομα που πληρούν τα κριτήρια για συναλλαγές που εξαιρούνται από την εγγραφή σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία περί τίτλων των ΗΠΑ. », είπε ο Folkman.

Πρόσθεσε ότι οποιαδήποτε πώληση token σε άτομα εκτός των ΗΠΑ θα υπόκειται επίσης σε «ισχύοντες περιορισμούς».

Ο Folkman, μαζί με τους συναδέλφους του ηγέτη Chase Herro και Eric και Donald Trump Jr., έχει τονίσει τον στόχο της πλατφόρμας να εξαλείψει τα εμπόδια στα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά συστήματα.

Αν και η Folkman δεν αποκάλυψε τη συνολική προσφορά των token WLFI, διαβεβαίωσε ότι η διανομή θα ήταν «απίστευτα δίκαιη», με περίπου το 63% να προορίζεται για δημόσια πώληση. Σημείωσε επίσης ότι δεν υπήρξαν «καμία προπώληση» ή πρόωρες εκπτώσεις για τους επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων. Εν τω μεταξύ, το 20% των διακριτικών προοριζόταν για την ομάδα και τους συμβούλους του έργου, με το υπόλοιπο 17% να διατίθεται για ανταμοιβές χρηστών.

Μια πρόχειρη έκδοση του white paper είχε προηγουμένως υποδείξει ότι το 70% της προμήθειας token WLFI μπορεί να δεσμευτεί για την ομάδα, με το υπόλοιπο διαθέσιμο για δημόσια αγορά.

Λίγες πληροφορίες έχουν δοθεί για την ίδια την πλατφόρμα World Liberty Finance. Οι αναφορές δείχνουν ότι θα είναι μια πλατφόρμα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) για δανεισμό και δανεισμό, παρόμοια με την Dough Finance, η οποία υπέστη hack 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο.

Το προσχέδιο τoυ white paper ανέφερε επίσης σχέδια για συστήματα πίστωσης στην πλατφόρμα, βασισμένα στη δημοφιλή εφαρμογή DeFi Aave, με την οποία η World Liberty Financial ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται. Το έργο στοχεύει να προωθήσει τη «μαζική υιοθέτηση stablecoins».

Παρά την προηγούμενη κριτική του για τα κρυπτονομίσματα το 2019, αποκαλώντας την αξία του «βασισμένη στον αέρα», ο Τραμπ έχει πρόσφατα προθερμανθεί στον τομέα. Έχει λανσάρει τέσσερις συλλογές NFT, έχει δεχτεί δωρεές crypto για την καμπάνια του και έχει τοποθετηθεί ως υπέρμαχος των κρυπτονομισμάτων, υποσχόμενος ότι θα είναι «crypto president».

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: