Η τιμή του Bitcoin ξεκινά «Uptober» με πτώση 0,7% εν μέσω ελπίδας για τελική ώθηση 20.000 $

Η δράση για την τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα νέο ταξίδι στα 20.500 $, αλλά πέρα από αυτό, η συνολική τάση παραμένει σταθερά πτωτική για τους εμπόρους.

Το Bitcoin (BTC) απέτυχε να συγκρατήσει 20.000 $ στο μηνιαίο κλείσιμο του Σεπτεμβρίου, καθώς ένας έμπορος κοιτούσε μια τελική επιστροφή πριν από νέα πτώση.

Ο ανοδικός στόχος των 20.500 δολαρίων του Trader παραμένει

Τα δεδομένα από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView έδειξαν ότι το BTC/USD παραμένει χαμηλότερο μετά το τέλος του μήνα στα 19.400 $ περίπου.

Περιορίζοντας τις απώλειες 3%, το μηνιαίο γράφημα απέτυχε να αυξηθεί την 1η Οκτωβρίου, με το BTC/USD να έχει υποχωρήσει άλλο 0,7% στο “Uptober” μέχρι στιγμής, σύμφωνα με στοιχεία από την πηγή δεδομένων στην αλυσίδα Coinglass.

Τα θλιβερά οικονομικά στοιχεία από τις μακροοικονομικές αγορές συνέβαλαν στην έλλειψη όρεξης για περιουσιακά στοιχεία κινδύνου και μεταξύ των εμπόρων κρυπτονομισμάτων, οι προοπτικές παρέμειναν ζοφερές.

Για τον δημοφιλή λογαριασμό Twitter Il Capo of Crypto, μια επιστροφή πάνω από το όριο των 20.000 δολαρίων ήταν ακόμα δυνατή την ημέρα, κάτι που θα ακολουθούσε ακόμη μια κατάδυση πολύ χαμηλότερη.

Μια πρόσθετη ανάρτηση σημείωσε σταθερά buy-in αξίας 192.000 $ στο χρηματιστήριο FTX, κάτι που υποστήριξε ότι θα μπορούσε να συμβάλει στη βραχυπρόθεσμη ανοδική πορεία.

Ενώ ήταν ακόμη κατά τη στιγμή της γραφής, το BTC/USD φαινόταν κατάλληλο για αστάθεια στο εβδομαδιαίο κλείσιμο, όπως προτείνεται από το σφίξιμο των ζωνών Bollinger σε χαμηλότερα χρονικά πλαίσια.

Ωστόσο, το κλείσιμο του Σεπτεμβρίου συνέχισε ένα σερί απωλειών για το Bitcoin, το οποίο πλέον συναγωνιζόταν τη bear market του 2018, όπως τόνισε ο Caleb Franzen, ανώτερος αναλυτής αγοράς της Cubic Analytics.

«Το Bitcoin παρήγαγε επίσημα 10 συνεχόμενα κόκκινα μηνιαία κεριά Heikin Ashi, με το κλείσιμο του Σεπτεμβρίου», αποκάλυψε.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί τέτοιου είδους από τη bear market του 2018, η οποία παρήγαγε 14 κόκκινα κεριά από τον Φεβ.’18 έως τον Μάρτιο του ’19. Κάθε σερί bear market ήταν μεγαλύτερο από το προηγούμενο…”

Οι μεγάλες τράπεζες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου μεταξύ των αναλυτών

Η μακροοικονομική ιστορία της στιγμής περιστράφηκε γύρω από τις μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες, με τίτλους ανησυχητικά σημάδια που προέρχονται από την Credit Suisse.

Η τιμή της μετοχής του ελβετικού δανειστή, έχοντας σχεδόν καταρρεύσει από το 2021, είχε τώρα ανησυχίες να εξαπλωθεί σε ιδρύματα όπως η Deutsche Bank, η UniCredit και ακόμη και η Bank of China.

“Η Credit Suisse δεν είναι η μόνη μεγάλη τράπεζα της οποίας η τιμή προς το βιβλίο αναβοσβήνει προειδοποιητικά σήματα. Η παρακάτω λίστα είναι όλων των G-SIB με PtB κάτω του 40%,” απάντησε ο Alistair Macleod, επικεφαλής της έρευνας στο Goldmoney, ανεβάζοντας ένα συγκριτικό διάγραμμα των αναλογιών τιμών προς λογιστικά βιβλία διαφόρων τραπεζών.

«Μια αποτυχία ενός από αυτά είναι πιθανό να θέσει υπό αμφισβήτηση την επιβίωση των άλλων».
Σε ένα σημείωμα που επικαλέστηκε το Reuters στις 2 Οκτωβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Credit Suisse, Ulrich Koerner, προειδοποίησε τους επενδυτές να μην «μπερδεύουν την καθημερινή μας απόδοση στις τιμές των μετοχών με την ισχυρή κεφαλαιακή βάση και τη θέση ρευστότητας της τράπεζας».

Τα γεγονότα ακολουθούν την επιστροφή της Τράπεζας της Αγγλίας σε ποσοτική χαλάρωση (QE) την περασμένη εβδομάδα σε μια άνευ προηγουμένου στροφή με τον πληθωρισμό στα υψηλά σαράντα ετών.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: WILLIAM SUBERG

Article: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-starts-uptober-down-0-7-amid-hope-for-final-20k-push

Η υπόθεση SEC της Ripple Labs εντείνεται, αποκαλύφθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις

Σε μια συγκλονιστική τροπή των γεγονότων, η δικαστής του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Analisa Torres απέρριψε τη δεύτερη έφεση της SEC για απόκρυψη σχετικών εγγράφων που σχετίζονται με τον πρώην διευθυντή του τμήματος William Hinman, ο οποίος δήλωσε ότι το Bitcoin και ο Ether δεν είναι τίτλοι. Αυτό προκάλεσε ενθουσιασμό στην κοινότητα του Ripple αφού η Ripple Labs κέρδισε μια νομική μάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Ήταν δυνατό επειδή ο δικαστής επέτρεψε να δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα που έγραψε ο πρώην Διευθυντής του Τμήματος Οικονομικών της SEC Corporation, William Hinman.

Τι υπήρχε στα έγγραφα που ήθελαν να κυκλοφορήσουν το Ripple Labs;

Τα αρχεία περιείχαν κυρίως την προηγούμενη ομιλία του Hinman στο Yahoo Finance All Markets Summit τον Ιούνιο του 2018.

«Ο αιθέρας (ETH) δεν ήταν ασφάλεια», είπε ο Hinman στην ομιλία του. Η Ripple Labs θεωρεί την ομιλία ως κρίσιμη απόδειξη στην υπόθεση SEC που υποστηρίζει ότι οι πωλήσεις XRP της Ripple παραβίαζαν τους νόμους περί τίτλων των ΗΠΑ.

 

Ωστόσο, η SEC δεν έχει ακόμη καθορίσει εάν οι πληροφορίες που λέγονται στην ομιλία είναι τόσο σημαντικές όσο υποδεικνύουν η Ripple Labs. Οι λεπτομέρειες γύρω από την ομιλία και τις ενέργειες του Hinman πριν την παρουσιάσει έχουν προκαλέσει τεράστια σύγχυση στα εμπλεκόμενα μέρη.

Η απόφαση της δικαστή του περιφερειακού δικαστηρίου Sarah Netburn, η οποία διακήρυξε ότι η διαδικασία διαβούλευσης δεν εξασφάλισε τα email και τα προσχέδια της ομιλίας του Hinman, ώθησε τον δικαστή Torres να ακυρώσει τις διαμαρτυρίες της SEC για τη δημοσιοποίηση των εν λόγω εγγράφων.

Στη συνέχεια, η SEC διεκδίκησε το προνόμιο δικηγόρου-πελάτη για να αποκτήσει την κυριότητα των εγγράφων, τα οποία η Netburn απέρριψε επίσης τον Ιούλιο.

Η συνεχής απόρριψη του δικαστή Netburn δεν εμπόδισε την SEC να καταθέσει αγωγή εναντίον της Ripple Labs και του τρέχοντος διευθύνοντος συμβούλου της, Brad Garlinghouse, και του προηγούμενου CEO, Chris Larsen.

Η SEC ισχυρίζεται ότι το XRP είναι ασφάλεια και όχι εμπόρευμα

Τον Δεκέμβριο του 2020, η SEC ισχυρίστηκε ότι το κρυπτονόμισμα της εταιρείας, το XRP, είναι πράγματι ασφάλεια και όχι εμπόρευμα. Ισχυρίστηκαν περαιτέρω ότι πουλώντας το token, η εταιρεία blockchain συγκέντρωσε παράνομα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κατέληξε να είναι μια από τις πιο σοβαρές διαμάχες μεταξύ μιας εταιρείας κρυπτονομισμάτων και των κυβερνητικών αρχών. Η υπόθεση Ripple Labs είναι ένα από τα λίγα παραδείγματα αγωγής της SEC που πρόκειται να εκδικαστεί, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απόφαση δημιουργίας προηγούμενου και όχι σε διευθέτηση.

Η υπόθεση θεωρήθηκε αρχικά ως δυσμενής για την Ripple Labs, με αποτέλεσμα η εταιρεία να λάβει επιπλέον μέτρα και να ακολουθήσει διάφορες αμυντικές στρατηγικές. Ωστόσο, υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων, ένας από τους δικηγόρους της εταιρείας, ο James Filan, ισχυρίζεται ότι «αυτή είναι μια μεγάλη νίκη για τον Ripple».

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Ripple Labs και η SEC υπέβαλαν προτάσεις για συνοπτική κρίση στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jomar Teves

Article: https://usethebitcoin.com/ripple-labs-sec-case-intensifies-latest-developments-unveiled/

Η Ashswap χτίζει το πρώτο σταθερό DEX ανταλλαγής στο Elrond, με στόχο την παροχή πιο περιορισμένων διανομών με ένα κλάσμα της ρευστότητας

Η AshSwap κατασκευάζει το πρώτο DEX σταθερής ανταλλαγής στο δίκτυο Elrond, το οποίο, σε σύγκριση με τα κανονικά μοντέλα AMM, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στο Uniswap, το Sushiswap ή ακόμα και το Maiar DEX, θα παρέχει στους χρήστες καλύτερο ποσοστό κατά τις συναλλαγές μεταξύ περιουσιακών στοιχείων που έχουν παρόμοιες τιμές.

Η σύζευξη στοιχείων όπως USDC/BUSD ή renBTC/WBTC θα είναι σύντομα δυνατή στο δίκτυο Elrond, χάρη στις επερχόμενες γέφυρες πολλαπλών αλυσίδων. Στο κλασικό μοντέλο AMM, αυτά τα ζεύγη θα απαιτούσαν τεράστια ποσά ρευστότητας και στα δύο άκρα για να έχουν καλά επιτόκια.

Σε ένα μοντέλο σταθερής ανταλλαγής, η απαιτούμενη ρευστότητα θα μπορούσε να είναι δέκα φορές χαμηλότερη σε σύγκριση, με αποτέλεσμα καλύτερη κεφαλαιακή απόδοση, όπως έχει ήδη αποδειχθεί από παρόμοιες εφαρμογές όπως το Curve Finance.

«Επιλέξαμε να αναπτύξουμε το προϊόν μας στο Δίκτυο Elrond επειδή πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει διαμορφώσει το πιο συναρπαστικό όραμα για την ενσωμάτωση των επόμενων δισεκατομμυρίων ανθρώπων στο Web3 και η τεχνολογία, η φιλοσοφία ανάπτυξης, τα επιτεύγματα, και ειδικά η κοινότητα, είναι μία ισχυρή ένδειξη της ικανότητάς τους να εκτελούν αυτό το όραμα». δήλωσε ο Neil Nguyen, Διευθύνων Σύμβουλος της AshSwap.

Η ομάδα του AshSwap έχει ήδη κάνει σημαντικές συνεισφορές στο devkit του Elrond Network με τη συγγραφή του πρώτου Elrond Rust SDK, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στα υπάρχοντα Python, Java/JavaScript, Go & Kotlin SDK και ανοίγει το δρόμο για τους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους για τη αγαπημένη μας γλώσσας Smart Contracts – Rust – για να αξιοποιήσουμε περαιτέρω τον Elrond.

«Ενώ στην αποστολή τους να φέρουν το πρώτο stable-swap dex στο Elrond, οι κατασκευαστές AshSwap έχουν ήδη βοηθήσει στην επέκταση των διαθέσιμων εργαλείων προγραμματιστών Elrond. Αυτό το ήθος θα βοηθήσει την κοινότητα των προγραμματιστών μας να ξεχωρίσει και να επιταχύνει τις καινοτομίες που έρχονται ζωντανά στο οικοσύστημά μας». είπε ο Lucian Mincu, CIO του Elrond Network.

Το AshSwap έχει ήδη κυκλοφορήσει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του, όπως Swap, LP Farming, Governance Stake και Analytics, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για δοκιμή:

https://testnet.ashswap.io

Τις επόμενες εβδομάδες, η εκδήλωση της κοινότητας AshSwap Battle of Yields θα δοκιμάσει την ανταλλαγή και θα δημιουργήσει μια παιδική χαρά για τους χρήστες να αλληλεπιδρούν και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, επιτρέποντας παράλληλα στην ομάδα να συγκεντρώσει πολύτιμα σχόλια για περαιτέρω βαθμονόμηση και βελτιστοποίηση της ανταλλαγής πριν από την κύρια κυκλοφορία του.

Βρείτε περισσότερα και εγγραφείτε εδώ: https://battleofyields.ashswap.io

Σχετικά με τον Έλροντ

Το Elrond είναι μια νέα αρχιτεκτονική blockchain, σχεδιασμένη από την αρχή για να φέρει 1.000 φορές σωρευτική βελτίωση στην απόδοση και την ταχύτητα εκτέλεσης. Για να το πετύχει αυτό, ο Elrond εισάγει δύο βασικές καινοτομίες: έναν νέο μηχανισμό Adaptive State Sharding και έναν αλγόριθμο Secure Proof of Stake (PoS), που επιτρέπει τη γραμμική επεκτασιμότητα με έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλή μηχανισμό συναίνεσης. Έτσι, ο Elrond μπορεί να επεξεργαστεί πάνω από 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS), με καθυστέρηση 5 δευτερολέπτων και αμελητέο κόστος, επιχειρώντας να γίνει η ραχοκοκαλιά μιας οικονομίας του Διαδικτύου χωρίς άδεια, χωρίς σύνορα, παγκοσμίως προσβάσιμη.

Σχετικά με το AshSwap

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το DeFi Llama, ο Elrond είναι τώρα το 10ο μεγαλύτερο αποκεντρωμένο χρηματοοικονομικό οικοσύστημα με 2,06 δισεκατομμύρια δολάρια σε TVL, αλλά υπάρχει ακόμα τόσο μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης. Το όραμα του AshSwap είναι να καινοτομήσει το DeFi στο Elrond στο σύνολό του, με το πρώτο προϊόν να είναι μια σταθερή ανταλλαγή. Πολλά προϊόντα όπως το AOC — ένα εγγενές stablecoin του Elrond, τα NFT και η gamification, είναι τώρα στα σκαριά καθώς μιλάμε, περιμένοντας να σερφάρουν στο κύμα DeFi 2.0. Ο ουρανός είναι το όριο μας.

https://ashswap.io/

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Lucian Mincu

Article: https://elrond.com/blog/ashswap-stable-swap-dex/

Η Christie’s θα ξεκινήσει μια αγορά NFT – Αποκωδικοποίηση λεπτομερειών

Ο διάσημος βρετανικός οίκος δημοπρασιών Christie’s ανακοίνωσε την έναρξη της αποκλειστικής αγοράς NFT.

Η Christie’s χθες (27 Σεπτεμβρίου) ανακοίνωσε στο Twitter ότι πρόκειται να λανσάρει μια αποκλειστική αγορά NFT στο Ethereum, που θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με κορυφαίους ομίλους Web 3.0, την Manifold ανάπτυξης έξυπνων συμβολαίων NFT, την εταιρεία ανάλυσης blockchain Chainalysis και την εταιρεία ανάπτυξης metaverse Spatial.

Ονομάζεται Christie’s 3.0, το εγχείρημα στοχεύει να διευκολύνει την πώληση των NFT πλήρως στο blockchain.

Τα NFT δεν είναι καινούργια για τον βρετανικό γίγαντα δημοπρασιών

Από τις 28 Σεπτεμβρίου, η εναρκτήρια έκπτωση θέτει εννέα νέα NFT της ψηφιακής καλλιτέχνιδας Diana Sinclair με έδρα τη Νέα Υόρκη, στην πρώτη γραμμή. Η πώληση λήγει στις 11 Οκτωβρίου.

Ο οίκος Christie’s ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οίκους δημοπρασιών στον κόσμο. Από την αξία των πωλήσεων, είναι μόνο ο δεύτερος κορυφαίος οίκος δημοπρασιών δίπλα στον Sotheby’s. Το 2021, η αξία πωλήσεων των Christie’s και Sotheby’s ανερχόταν σε 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια και 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο οίκος Sotheby’s δημοπρατούσε μια συλλογή από 101 Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT για πάνω από 24,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, τα NFT και το Web 3.0 δεν είναι νέα τμήματα αγοράς για τον Christie’s.

Τον Οκτώβριο του 2020, στη Christie’s δημοπρατήθηκε το έργο τέχνης NFT του καλλιτέχνη Ben Gentilli με έδρα το Λονδίνο με το όνομα «Block 21» για πάνω από 130.000 $. Το έργο τέχνης αντιπροσώπευε τον Satoshi Nakamoto, το ψευδώνυμο πρόσωπο που ίδρυσε το Bitcoin.

Τον Μάρτιο του 2021, δημοπρατήθηκε το έργο του Αμερικανού καλλιτέχνη Mike “Beeple” Winkelmann “Everydays: The First 5000 Days”, το πρώτο αμιγώς ψηφιακό έργο τέχνης της Christie στο blockchain, για 69,3 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι το δεύτερο πιο ακριβό NFT που έχει πουληθεί ποτέ μέχρι στιγμής. Το «The Merge» του Pak παραμένει το πιο ακριβό NFT μέχρι στιγμής, που πωλήθηκε για 91,8 εκατομμύρια δολάρια στο Nifty Gateway.

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, ο Christie’s ξεκίνησε ένα επιχειρηματικό ταμείο για επενδύσεις σε καινοτομίες Web 3.0 και blockchain, επιτρέποντας μια «αδιάλειπτη κατανάλωση τέχνης», που ονομάζεται Christie’s Ventures, η πρώτη επένδυση του VC ήταν στη LayerZero Labs, μια εταιρεία blockchain που δημιουργεί λύσεις για omnichain dApps .

Ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα NFT

Μια έκθεση του Ιουνίου 2022 που δημοσιεύθηκε από την Επαληθευμένη Έρευνα Αγοράς (VMR) προβλέπει ότι τα NFT θα καταλάβουν σημαντική θέση στην αγορά, με την αξία τους να αυξηθεί στα 231 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030.

Η έκθεση αποτίμησε την αγορά NFT το 2021 σε 11,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Βόρεια Αμερική είναι πιο πιθανό να αναδειχθεί ως η κυρίαρχη αγορά στο τμήμα.

Μια μελέτη του Αυγούστου 2022 από τη βρετανική εταιρεία έρευνας αγοράς Juniper Research ανέλυσε την πορεία της αγοράς μη ανταλλάξιμων κουπονιών (NFT) τα επόμενα πέντε χρόνια, προβλέποντας ότι ο αριθμός των παγκόσμιων συναλλαγών NFT θα φτάσει περίπου τα 40 εκατομμύρια έως το 2027.

Με τον τίτλο «NFTs-Seizing the Metaverse Opportunity», η έκθεση προσθέτει επίσης ότι μεταξύ όλων των τμημάτων NFT, τα NFT που συνδέονται με το μετασύστημα θα αναπτυχθούν ταχύτερα τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτά τα NFTs θα σημειώσουν αύξηση των συναλλαγών από 600.000 το 2022 σε 9,8 εκατομμύρια έως το 2027.

Επιπλέον, η εταιρεία ερευνών αγοράς Research and Markets με έδρα το Δουβλίνο προέβλεψε τον Απρίλιο του 2022 ότι η αγορά NFT είναι έτοιμη να αυξηθεί κατά 147,24 δισεκατομμύρια δολάρια κατά την περίοδο 2022-2026, σημειώνοντας σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 35,27% κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με μελέτη της MarketsandMarkets, η παγκόσμια αγορά NFT αναμένεται να αυξηθεί από 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 σε 13,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 35,0% από το 2022 έως το 2027.

 

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/christies-to-launch-an-nft-marketplace-decoding-details/

Οι τίτλοι «Blockbuster» θα μπορούσαν να σώσουν το GameFi — πρόεδρος της ABGA

Για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και να κάνει το blockchain gaming πιο mainstream, ο Kevin Shao λέει ότι οι μελλοντικοί τίτλοι θα πρέπει να βρουν μια «ισορροπία» μεταξύ τους και να προσαρμόσουν τα γούστα των διαφορετικών χρηστών.

Ο Kevin Shao, εκτελεστικός πρόεδρος της Asia Blockchain Gaming Alliance (ABGA) λέει ότι χρησιμοποιεί πολλούς τίτλους τυχερών παιχνιδιών blockchain “triple-A” που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προώθηση του GameFi στην επικρατούσα τάση και στη διάσωσή του από την bear market.

Μιλώντας στην Cointelegraph κατά τη διάρκεια της Asia Crypto Week, ο Shao είπε ότι ένα εμπόδιο που εμποδίζει την υιοθέτηση του mainstream είναι ότι οι τρέχοντες τίτλοι GameFi συχνά επικεντρώνονται σε μη ανταλλάξιμα tokens (NFT) και λειτουργίες play-to-earn (P2E) χωρίς να ενδιαφέρονται για την «απόδοση του παιχνιδιού» και την απόλαυση των χρηστών.

Σε ένα μοντέλο P2E, οι παίκτες συνήθως αγοράζουν ένα NFT για να παίξουν το παιχνίδι και μπορούν να κερδίσουν μάρκες παιχνιδιών, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να μετατραπούν σε Bitcoin (BTC), Ether (ETH), fiat ή stablecoins.

Αν και αναγνωρίζει ότι αυτοί οι τρέχοντες τίτλοι GameFi είναι απολαυστικοί για πολλούς ανθρώπους, ο Shao λέει ότι οι μελλοντικοί τίτλοι θα πρέπει να βρουν μια «ισορροπία» για να προσαρμόσουν τα γούστα διαφορετικών χρηστών, αν θέλει να γίνει mainstream.

Κατά τη γνώμη του, απομακρυνόμενοι από την «υπάρχουσα γενεαλογία του έργου», οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να αρχίσουν να παίρνουν στοιχεία από την κύρια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και να ενσωματώνουν χαρακτηριστικά για άτομα που θέλουν να παίξουν «για διασκέδαση» και όχι για κέρδος.

Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης σε ένα συνέδριο στη Σιγκαπούρη, ο Shao τόνισε αρκετούς τίτλους “triple-A” που πιστεύει ότι θα μπορούσαν να ταιριάζουν στο λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των Illuvium, Phantom Galaxies και Big Time.

Το Illuvium είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι εξερεύνησης, συλλέκτης πλασμάτων NFT και παιχνίδι αυτόματης μάχης, το Phantom Galaxies είναι ένα διαδικτυακό RPG τρίτου προσώπου που χρησιμοποιεί NFT για την προσαρμογή μηχανικών και το Big Time είναι ένα παιχνίδι δράσης κυνηγιού τεράτων RPG με NFT που χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση όπλων και ρούχων.

Ο Shao είπε ότι έχουν «πολύ καλές ομάδες» πίσω τους και ένα μεγάλο bankroll από επενδυτές, το οποίο θα μπορούσε να τους επιτρέψει να κάνουν «κάτι διαφορετικό», τουλάχιστον «σε σύγκριση με άλλα έργα πρόσφατα», και θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι για το GameFi, αν μπορούν. δημιουργήστε μια ισχυρή βάση χρηστών πριν από την επόμενη ανοδική αγορά.

Σύμφωνα με τον Shao, πιθανότατα θα δούμε το αποτέλεσμα «ίσως φέτος ή του χρόνου».

Η Asia Blockchain Gaming Alliance (ABGA) ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου 2021 στη Σιγκαπούρη και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συγχρηματοδοτείται από ιδρύματα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: STEPHEN KATTE

Article: https://cointelegraph.com/news/3-blockbuster-titles-that-could-save-gamefi-abga-president

Το Bitcoin κατέχει 19 χιλιάδες δολάρια, αλλά αναμένεται αστάθεια καθώς πλησιάζει η λήξη των επιλογών BTC των 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Παρασκευής

Αυτή την εβδομάδα, η αντίσταση των 20.000 $ αποδεικνύεται ισχυρότερη από το αναμενόμενο και ακόμη και μετά την απόρριψη της τιμής του Bitcoin (BTC) σε αυτό το επίπεδο στις 27 Σεπτεμβρίου, οι bulls του BTC εξακολουθούν να έχουν λόγους να μην τα παρατήσουν.

Σύμφωνα με το τετράμηνο φθίνον τρίγωνο, για όσο διαρκεί η υποστήριξη των 18.500 δολαρίων, η τιμή του Bitcoin έχει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να καθορίσει εάν η πτωτική τάση θα συνεχιστεί.

Οι bulls του Bitcoin μπορεί να απογοητεύτηκαν από την κακή απόδοση των τιμών, καθώς το BTC απέτυχε πολλές φορές να ξεπεράσει τα 20.000 $, αλλά τα μακροοικονομικά γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν ένα ράλι νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ορισμένοι αναλυτές επισημαίνουν την απροσδόκητη παρέμβαση του Ηνωμένου Βασιλείου στην αγορά ομολόγων ως το σημείο θραύσης της αξιοπιστίας του χρέους της κυβέρνησης. Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Τράπεζα της Αγγλίας ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την προσωρινή αγορά μακροχρόνιων ομολόγων για να ηρεμήσει τους επενδυτές μετά από μια απότομη αύξηση των αποδόσεων, την υψηλότερη από το 1957.

Για να δικαιολογήσει την παρέμβαση, η Τράπεζα της Αγγλίας δήλωσε, «αν η δυσλειτουργία σε αυτήν την αγορά συνεχιζόταν ή επιδεινωνόταν, θα υπήρχε σημαντικός κίνδυνος για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα του Ηνωμένου Βασιλείου». Η λήψη αυτού του μέτρου είναι διαμετρικά αντίθετη από την υπόσχεση πώλησης 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ομόλογα εντός 12 μηνών. Εν ολίγοις, η αξιοπιστία της κυβέρνησης αμφισβητείται και ως εκ τούτου, οι επενδυτές απαιτούν πολύ υψηλότερες αποδόσεις για να διατηρήσουν το βρετανικό χρέος.

Ο αντίκτυπος των προσπαθειών της κυβέρνησης για τον περιορισμό του πληθωρισμού αρχίζει να βλάπτει τα εταιρικά έσοδα και σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple πρόσφατα απέσυρε τα σχέδια για αύξηση της παραγωγής στις 27 Σεπτεμβρίου. Η Amazon, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στον κόσμο, εκτιμάται επίσης ότι έχει κλείσει τα σχέδια για το άνοιγμα 42 εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την MWPVL International Inc.

Αυτός είναι ο λόγος που οι μηνιαίες επιλογές Bitcoin (BTC) 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που λήγουν στις 30 Σεπτεμβρίου θα ασκήσουν μεγάλη πίεση στις τιμές στους bulls, παρόλο που οι bears φαίνονται ελαφρώς σε καλύτερη θέση καθώς το Bitcoin προσπαθεί να διατηρήσει τα 19.000 δολάρια.

Τα περισσότερα από τα ανοδικά στοιχήματα τοποθετήθηκαν πάνω από $21.000

Το ράλι του Bitcoin προς την αντίσταση των 22.500 δολαρίων στις 12 Σεπτεμβρίου έδωσε στους bulls το σύνθημα να περιμένουν συνέχιση της ανοδικής τάσης. Αυτό γίνεται προφανές επειδή μόνο το 15% των επιλογών κλήσης (αγοράς) για τις 30 Σεπτεμβρίου έχουν τοποθετηθεί στα 21.000 $ ή χαμηλότερα. Αυτό σημαίνει ότι οι bears του Bitcoin βρίσκονται σε καλύτερη θέση για τη λήξη των 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μηνιαίες επιλογές.

Μια ευρύτερη προβολή που χρησιμοποιεί την αναλογία call-to-put 1,49 δείχνει μια λοξή κατάσταση με τα ανοδικά στοιχήματα (κλήσεις) ανοιχτού ενδιαφέροντος στα 1,26 δισεκατομμύρια $ έναντι των επιλογών διάθεσης (πώλησης) 850 εκατομμυρίων $. Ωστόσο, καθώς το Bitcoin βρίσκεται επί του παρόντος κοντά στα 19.000 $ και οι bears έχουν δεσπόζουσα θέση.

Εάν η τιμή του Bitcoin παραμείνει κάτω από τα 20.000 $ στις 8:00 π.μ. UTC στις 30 Σεπτεμβρίου, μόνο 37 εκατομμύρια δολάρια από αυτές τις επιλογές κλήσης (αγοράς) θα είναι διαθέσιμες. Αυτή η διαφορά συμβαίνει επειδή δεν ωφελεί το δικαίωμα αγοράς Bitcoin στα 20.000 $ ή 21.000 $ εάν διαπραγματεύεται κάτω από αυτό το επίπεδο κατά τη λήξη.

Οι bears θα μπορούσαν να κερδίσουν 350 εκατομμύρια δολάρια

Παρακάτω είναι τα τέσσερα πιο πιθανά σενάρια με βάση την τρέχουσα δράση της τιμής. Ο αριθμός των συμβάσεων δικαιωμάτων προαίρεσης που είναι διαθέσιμα στις 30 Σεπτεμβρίου για μέσα call (bull) και put (bear) ποικίλλει, ανάλογα με την τιμή λήξης. Η ανισορροπία που ευνοεί κάθε πλευρά συνιστά το θεωρητικό κέρδος:

  • Μεταξύ 18.000 $ και 19.000 $: 500 κλήσεις έναντι 19.800 θέσεων. Το καθαρό αποτέλεσμα ευνοεί τις bears κατά 350 εκατομμύρια δολάρια.
  • Μεταξύ 19.000 $ και 20.000 $: 2.000 κλήσεις έναντι 16.000 θέσεων. Το καθαρό αποτέλεσμα ευνοεί τα bearish στοιχήματα κατά 270 εκατομμύρια δολάρια
  • Μεταξύ 20.000 $ και 21.000 $: 5.900 κλήσεις έναντι 12.700 θέσεων. Το καθαρό αποτέλεσμα ευνοεί τις bears κατά 135 εκατομμύρια δολάρια.
  • Μεταξύ 21.000 $ και 22.000 $: 10.100 κλήσεις έναντι 11.300 θέσεων. Το καθαρό αποτέλεσμα ισορροπεί μεταξύ bulls και bears.

Αυτή η ακατέργαστη εκτίμηση λαμβάνει υπόψη τα δικαιώματα αγοράς που χρησιμοποιούνται σε ανοδικά στοιχήματα και τα δικαιώματα πώλησης αποκλειστικά σε συναλλαγές από ουδέτερο έως πτωτικό. Ακόμα κι έτσι, αυτή η υπεραπλούστευση αγνοεί πιο σύνθετες επενδυτικές στρατηγικές.

Η ρυθμιστική πίεση θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα για τους bulls Bitcoin

Οι bulls του Bitcoin πρέπει να ωθήσουν την τιμή πάνω από τα 21.000 δολάρια στις 30 Σεπτεμβρίου για να ισορροπήσουν τη ζυγαριά και να αποφύγουν πιθανή απώλεια 350 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, οι bulls του Bitcoin φαίνονται άτυχοι αφού ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ζήτησε ρύθμιση για τις «κρυπτονομισματικές δραστηριότητες» στις 27 Σεπτεμβρίου, προειδοποιώντας «πολύ σημαντικά διαρθρωτικά ζητήματα σχετικά με την έλλειψη διαφάνειας».

Εάν οι bears κυριαρχούν στη λήξη των μηνιαίων επιλογών του Σεπτεμβρίου, αυτό πιθανότατα θα προσθέσει δύναμη πυρός για περαιτέρω στοιχήματα για την αρνητική πλευρά για την τιμή του Bitcoin. Αλλά, προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι bulls μπορούν να γυρίσουν τα τραπέζια και να αποφύγουν την πίεση από το τετράμηνο φθίνον τρίγωνο.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: MARCEL PECHMAN

Article: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-holds-19k-but-volatility-expected-as-friday-s-2-2b-btc-options-expiry-approaches

Η τιμή του Bitcoin αποτυγχάνει να παραμείνει ξανά στα 20.000 $, αλλά υπάρχει μια ασημένια επένδυση

Η προσπάθεια του BTC να ανακτήσει 20.000 $ ως υποστήριξη απέτυχε, αλλά τα δεδομένα στην αλυσίδα αποκαλύπτουν μια χούφτα θετικά.

Οι αγορές άναψαν για λίγο πράσινο στις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς οι αγορές μετοχών ανέκαμψαν μετά την απόσυρση της 26ης Σεπτεμβρίου, επαναφέροντας την τιμή του Bitcoin (BTC) στη μακροπρόθεσμη φθίνουσα αντίσταση της ροπής, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται στα 20.100 $.

Δυστυχώς για τους bulls, η θετική δυναμική για τις μετοχές και τα κρυπτονομίσματα διαβρώθηκε γρήγορα και η τιμή του Bitcoin εγκατέλειψε την πλειοψηφία των ενδοημερήσιων κερδών καθώς υποχώρησε κάτω από τα 19.000 δολάρια.

Όπως συνέβη από τις 25 Μαρτίου, η τιμή του BTC δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αντίσταση για περισσότερες από λίγες ώρες και η ανάλυση της 27ης Σεπτεμβρίου στη ροπή συνεχίζει την τάση των διαδοχικών bear flags που βλέπουν μια συνέχιση προς τα κάτω.

Σύμφωνα με την Arcane Research, το σφιχτό ράλι του Bitcoin πάνω από τα 20.000 δολάρια είναι σχετικά ασήμαντο, δεδομένου ότι τα ασφάλιστρα μελλοντικής εκπλήρωσης εξακολουθούν να είναι χαμηλά και «συμβάλλει ελάχιστα στη βελτίωση της διάθεσης για κινδύνους αγοράς».

Πρόσθετα δεδομένα από την Arcane Research δείχνουν ότι τα επιτόκια χρηματοδότησης είναι ουδέτερα για πρώτη φορά από τις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά γενικά, οι έμποροι διστάζουν να προσθέσουν μακροπρόθεσμα, δεδομένων των ανησυχιών για τις μακροοικονομικές προκλήσεις και της συνεχούς απειλής της μη φιλικής ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων.

Υπάρχει ασημένια επένδυση

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ανάλυση, παρά τα ξεσπάσματα και τις αναλύσεις, η τιμή του BTC απλώς διαπραγματεύεται εντός του ίδιου εύρους 24.300 $ έως 17.600 $ των τελευταίων 103 ημερών. Μέχρι σήμερα, ένας καταλύτης για να πυροδοτήσει μια κατάρρευση κάτω από τις πτώσεις ταλάντευσης ή να ωθήσει την τιμή πάνω από την αντίσταση και να επιβεβαιώσει το προηγούμενο εμπόδιο καθώς δεν έχει ακόμη υπάρξει υποστήριξη.

Ευτυχώς, δεν είναι όλη η καταστροφή για το Bitcoin. Μια θετική είδηση ​​έρχεται από τον πάροχο αναλυτικών στοιχείων εντός της αλυσίδας Glassnode, ο οποίος σημείωσε ότι οι πιο ώριμοι επενδυτές αποφάσισαν να υποχωρήσουν και να διατηρήσουν τις θέσεις τους αντί να πουλήσουν στην τρέχουσα τιμή.

Σύμφωνα με τη μέτρηση Revived Supply 1+ Years, μια ένδειξη που παρακολουθεί τη «συνολική ποσότητα κερμάτων που επιστρέφουν σε κυκλοφορία αφού έχουν παραμείνει ανέγγιχτα για τουλάχιστον 1 χρόνο», η ροή της λανθάνουσας προσφοράς που μετατοπίζεται πίσω στην ενεργή δεξαμενή προσφοράς είναι «εξαιρετικά χαμηλή.”

Η συμπίεση των ώριμων δαπανών που παρατηρήθηκε στα τελευταία στάδια της ανοδικής αγοράς του 2018 δεν είναι παρούσα κατά τις πιο πρόσφατες επανεπισκέψεις κάτω από τα $20.000, υποδηλώνοντας ότι οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι είναι καλά συνηθισμένοι στην αστάθεια και απρόθυμοι να πουλήσουν στις τρέχουσες τιμές.

Δεδομένου ότι το BTC είναι 72% κάτω από το ύψος όλων των εποχών και μια μερίδα επενδυτών αναμένει ότι οι τιμές θα πέσουν στα $10.000 στο επόμενο απροσδόκητο γεγονός συνθηκολόγησης, θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει ως θετική την έλλειψη πωλήσεων πανικού από ώριμους επενδυτές.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: RAY SALMOND

Article: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-fails-to-hold-20k-again-but-there-is-a-silver-lining

Αισιοδοξία για πρωτοποριακή νίκη Ripple ενάντια στα καύσιμα SEC Η τιμή XRP αυξάνεται καθώς οι whales φορτώνονται βαριά

Η τιμή του XRP, του εγγενούς token του XRP Ledger – του δικτύου blockchain ανοιχτού κώδικα που σχεδιάστηκε από την Ripple, αυξάνεται λόγω της αυξανόμενης αισιοδοξίας ότι η πολυετής διαμάχη μεταξύ της Ripple και της SEC θα φτάσει σύντομα σε θετικό τέλος.

Σύμφωνα με νέα δεδομένα που επισημαίνονται από την πλατφόρμα ανάλυσης συμπεριφοράς της αγοράς κρυπτονομισμάτων, Santiment, το XRP κερδίζει στην αγορά του USD και έναντι του κρυπτονομίσματος αναφοράς Bitcoin (BTC).

Σύμφωνα με τα δεδομένα που σημειώθηκαν σε ένα tweet, η αναλογία τιμής του XRP/BTC έχει πλέον φτάσει στο ύψος ενός έτους στο 0,000025 παρά τις «δόλιες συνθήκες altcoin». Οι δικαιούχοι σε αυτήν την πορεία της απόδοσης του XRP ήταν διευθύνσεις ενεργού active shark and whale – διευθύνσεις που κατέχουν από 1 έως 10 εκατομμύρια XRP, όπως έχουν συσσωρευτεί από τα τέλη του 2020.

Αντίθετα, οι κορυφαίες 330 διευθύνσεις XRP που διαθέτουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια tokens XRP κατέχουν τώρα ένα ιστορικό χαμηλoύ επιπέδου 70,75% της κυκλοφορούσας προσφοράς της XRP.

Η παρατήρηση έρχεται μετά από πρόσφατες δικαστικές καταθέσεις από την SEC και το Ripple για να προχωρήσει η υπόθεση σε συνοπτική κρίση. Η κοινότητα κρυπτονομισμάτων έλαβε την κίνηση και από τα δύο μέρη ως ένδειξη μιας πλησιέστερης ολοκλήρωσης της υπόθεσης, η οποία ξεκίνησε το 2020.

Αυτός ο ενθουσιασμός είδε το αμφισβητούμενο XRP να εκτινάσσεται κατά 47,9% την τελευταία εβδομάδα και να διαπραγματεύεται κοντά στο ύψος τριών μηνών των 0,50 $, σύμφωνα με το CryptoRank τη στιγμή της γραφής.

Η Ripple εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι το XRP δεν είναι ασφάλεια

Ενώ ελπίζουμε σε μια ταχεία επίλυση της υπόθεσης, ούτε τα στελέχη της Ripple, ούτε τα μέλη της κοινότητας, ούτε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι έτοιμα να παραχωρήσουν στο άλλο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple, Μπραντ Γκάρλινγκχαουζ, σχολίασε πρόσφατα ότι η υπόθεση είναι απλώς μια κίνηση αρπαγής ισχύος από την SEC, καθώς το επιχείρημα της ρυθμιστικής αρχής ότι το Ripple είναι τίτλος δεν έχει αξία.

«Οι σημερινές καταθέσεις καθιστούν σαφές ότι η SEC δεν ενδιαφέρεται να εφαρμόσει το νόμο. Θέλουν να τα ξαναφτιάξουν όλα σε μια ανεπίτρεπτη προσπάθεια να επεκτείνουν τη δικαιοδοσία τους πολύ πέρα από την εξουσία που τους έχει παραχωρηθεί από το Κογκρέσο», έγραψε σε ένα tweet.

Τα μέλη της κοινότητας XRP, συμπεριλαμβανομένου του δικηγόρου John Deaton, που οδήγησε περισσότερους από 70.000 κατόχους XRP να συμμετάσχουν στη διαδικασία, έχουν επίσης την ίδια άποψη.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Olivia Brooke

Article: https://zycrypto.com/optimism-for-groundbreaking-ripple-win-against-sec-fuels-xrp-price-surge-as-whales-load-up-heavily/

Το Bitcoin κινδυνεύει με το χειρότερο εβδομαδιαίο κλείσιμο από το 2020 καθώς η τιμή του BTC πέφτει με 19 χιλιάδες δολάρια

Δεν υπάρχει λόγος να χαμογελάσουμε για τους bulls του Bitcoin καθώς η εβδομάδα πλησιάζει στην ολοκλήρωση σχεδόν στο ίδιο σημείο με πριν από δύο χρόνια.

Το Bitcoin (BTC) κατευθύνθηκε προς το χαμηλότερο εβδομαδιαίο κλείσιμό του από το 2020, στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς μια εβδομάδα μακροοικονομικής αναταραχής είχε το βάρος της.

Ο Trader προετοιμάζεται για τη “σημαντική εβδομάδα” για το BTC

Στοιχεία από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView έδειξαν ότι το BTC/USD διαπραγματεύεται κοντά στα 19.000 $ με λίγες ώρες να απομένουν για να τρέξουν στον εβδομαδιαίο αγώνα.

Ενώ μειώθηκε μόλις κατά 400 δολάρια από την έναρξη της εβδομάδας, το ζεύγος πρόσφερε στους εμπόρους λίγη αισιοδοξία εν μέσω φόβων ότι τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η διαρροή σε περιουσιακά στοιχεία κινδύνου.

«Όλη η εβδομάδα διαπραγματεύτηκε εντός του εύρους της Δευτέρας. Το εβδομαδιαίο κλείσιμο θα είναι ανοδικό, μοιάζει με pin bar», είπε ο δημοφιλής λογαριασμός συναλλαγών Crypto Yoddha στους οπαδούς του Twitter σε μια συνοπτική ανάρτηση.

«Επίσης ενοποίηση στο χαμηλό εύρος. Χρειάζεστε λοιπόν μια αναπήδηση πρώτα πριν πάρετε μια θέση. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σημαντική. (Κλείσιμο τρίτου τρίμηνου + μηνιαίο κλείσιμο).»

Ο σχολιαστής μακροεντολών Alex Krueger εν τω μεταξύ σημείωσε ότι το κλείσιμο της 19ης Σεπτεμβρίου σηματοδότησε το χαμηλότερο επίπεδο του Bitcoin για το 2022.

«Σκέφτομαι χαμηλότερα και όχι ψηλότερα», έγραψε σε μια συζήτηση στο Twitter.

“Επανάληψη της εβδομάδας ΔΤΚ του Ιουνίου στις μετοχές, το κρυπτονόμισμα θα ξεπεράσει την απόδοση μόλις ξεκινήσει η αναπήδηση, καθώς έχει δείξει σχετική ισχύ (οι αγοραστές ακραίων σημείων τις τελευταίες δύο ημέρες). ισχυρή αναπήδηση =/ νέα ανοδική τάση πολλών εβδομάδων.”

Ωστόσο, εάν δεν εισέλθει μια ανάκαμψη της τελευταίας στιγμής, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βρισκόταν σε καλό δρόμο για ένα ακόμη λιγότερο αξιοζήλευτο επίτευγμα – το χαμηλότερο κλείσιμό του από τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Michaël van de Poppe, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εμπορικής εταιρείας Eight, πρόσθεσε ότι η αστάθεια ήταν σχεδόν εγγυημένη την επόμενη εβδομάδα χάρη στο επισφαλές μακροοικονομικό περιβάλλον.

Χέρι-χέρι με αυτό, ο δείκτης του δολαρίου ΗΠΑ (DXY) ετοιμάστηκε να υπερασπιστεί τα νέα ύψη εικοσαετίας που σημείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα — πάνω από το 113,2 και σε βάρος πολλών σημαντικών νομισμάτων fiat.

Το XRP παίρνει το στέμμα των κερδών altcoin

Μεταξύ των δέκα κορυφαίων altcoin, οι απώλειες της εβδομάδας επωφελήθηκαν κυρίως από το Ether (ETH), τώρα με πτώση 8% καθώς η διαφημιστική εκστρατεία για τη συγχώνευση εξανεμίστηκε.

Το μεγαλύτερο altcoin ανά χρηματιστηριακή αξία κυκλοφόρησε στα 1.300 δολάρια τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το χαμηλότερο από τα μέσα Ιουλίου.

Το μόνο σημάδι που διέλυσε την τάση ήταν το XRP, το οποίο συνέχισε να αυξάνεται καθώς η αγορά ήλπιζε για μια νίκη στη συνεχιζόμενη δικαστική μάχη μεταξύ του μεγάλου επενδυτή Ripple και των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: WILLIAM SUBERG

Article: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-risks-worst-weekly-close-since-2020-as-btc-price-dices-with-19k

Η Binance δημιουργεί παγκόσμια συμβουλευτική επιτροπή για την αντιμετώπιση ρυθμιστικών προκλήσεων

Μια διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων με εκτεταμένο υπόβαθρο στη δημόσια και εταιρική διακυβέρνηση θα συμβουλεύσει την παγκόσμια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance σχετικά με τη ρύθμιση. Η κίνηση αυτή αποτελεί ένδειξη της εστίασης της Binance στη συμμόρφωση και τη συνεργασία με τις ρυθμιστικές αρχές, σύμφωνα με τη διοίκησή της.

Το Crypto Exchange Binance εξασφαλίζει πιστοποιημένες συμβουλές για ρυθμιστικά θέματα

Η Binance, το κορυφαίο χρηματιστήριο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, έχει δημιουργήσει μία Παγκόσμια Συμβουλευτική Επιτροπή. Το σώμα αποτελείται από «διακεκριμένους ειδικούς στη δημόσια πολιτική, την κυβέρνηση, τα οικονομικά και την εταιρική διακυβέρνηση», ανέφερε η πλατφόρμα συναλλαγών νομισμάτων σε δελτίο τύπου.

Το κύριο καθήκον του συμβουλίου θα είναι να συμβουλεύει την Binance σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των πιο περίπλοκων κανονιστικών, πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ολόκληρη η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων καθώς επεκτείνεται και εξελίσσεται, εξήγησε η ανταλλαγή.

Η Παγκόσμια Συμβουλευτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του πρώην γερουσιαστή και πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Κίνα, Max Baucus, έλαβε χώρα πρόσφατα στο Παρίσι της Γαλλίας. Τα μέλη του προέρχονται από όλες τις γωνιές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

Ανάμεσά τους ο Bruno Bézard, πρώην επικεφαλής του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών και κυβερνητικός σύμβουλος, ο Hyung-rin Bang, σύμβουλος της Προεδρικής Επιτροπής της Κορέας και πρώην στέλεχος της Samsung και της Hyundai, και ο Henrique de Campos Meirelles, πρώην πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας και υπουργός Οικονομίας. της Βραζιλίας.

Η Binance ήταν στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, του blockchain και του Web3 τα τελευταία πέντε χρόνια, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Changpeng Zhao (CZ) σε δήλωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα της έχει αντιμετωπίσει περίπλοκα ζητήματα που κανείς δεν γνώριζε καν ότι υπάρχουν, σημείωσε και τόνισε:

Έχουμε διατηρήσει την εστίασή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της παροχής λύσεων συμμόρφωσης που προστατεύουν τα συμφέροντα των χρηστών κρυπτονομισμάτων, διατηρώντας παράλληλα έναν γρήγορο ρυθμό κοινωνικά επωφελούς καινοτομίας.

Η νέα Συμβουλευτική Επιτροπή αντιπροσωπεύει το επόμενο μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στο ταξίδι της Binance για να μοιραστεί τα οφέλη της σύγχρονης χρηματοδότησης και του blockchain με τον κόσμο, διευκρίνισε ο διευθύνων σύμβουλος. «Από όλες τις τεχνολογίες με τη δυνατότητα να δημιουργήσουν θετικές διαταραχές, ο κόσμος του κρυπτονομίσματος, του blockchain και του Web3 είναι από τις πιο συναρπαστικές και υποσχόμενες», πρόσθεσε ο Max Baucus.

Η CZ τόνισε επίσης ότι με το Global Advisory Board, η Binance αυξάνει την ικανότητά της να διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα των κανονιστικών ρυθμίσεων αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των μελών της. Περιέγραψε την ίδρυσή του ως απόδειξη της εστίασης της Binance στη συμμόρφωση, τη διαφάνεια και τις σχέσεις συνεργασίας με ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου έρχεται αφού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Zhao ανέφερε ότι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων θέλει «να γίνει παγκόσμιο παίζοντας τοπικά σε πολλές αγορές». Ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε ότι στο Βουκουρέστι, όπου αποκάλυψε ότι η εταιρεία ανοίγει γραφείο στη Ρουμανία και εγκαινιάζει υπηρεσία υποστήριξης στη ρουμανική γλώσσα ως μέρος των σχεδίων για περαιτέρω επέκταση στην Ανατολική Ευρώπη.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Lubomir Tassev

Article: https://news.bitcoin.com/binance-creates-global-advisory-board-to-tackle-regulatory-challenges/