Το Overcollateralized Stablecoin με βάση το Cardano θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα
Cardano Stablecoin

Το Overcollateralized Stablecoin με βάση το Cardano θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα

Το stablecoin μπορεί να γίνει minted από τους κατόχους ADA και αναμένεται ευρέως να ενσωματωθεί σε πολλά Cardano dApps κατά την κυκλοφορία.

Το αποκεντρωμένο stablecoin Djed με βάση το Cardano βρίσκεται σε καλό δρόμο για κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα,  δήλωσε την Τρίτη ένας από τους προγραμματιστές πίσω από το διακριτικό .

Το πολυαναμενόμενο Djed stablecoin αναπτύχθηκε από κοινού από τον συντηρητή κώδικα Cardano IOG και την Coti, layer 1 blockchain. Το Djed θα υποστηρίζεται από άλλα διακριτικά και απαιτεί πάνω από 400% της αξίας της ασφάλειας για να αναρτηθεί πριν εκδοθεί σε έναν χρήστη.

Αυτός ο υπερασφαλισμένος μηχανισμός θα επέτρεπε στην αξία του djed να διατηρείται σταθερά κατά τη διάρκεια της πίεσης της αγοράς και θα αποτρέψει την επανάληψη του TerraUSD, του περίφημου stablecoin που τρέχει στο Luna,  το οποίο έπεσε πάνω από 99% τον  περασμένο Μάιο.

Το Djed αναμένεται να κυκλοφορήσει ζωντανά σε περισσότερες από 40 αποκεντρωμένες εφαρμογές χρηματοδότησης που βασίζονται στο Cardano (dApps) κατά την κυκλοφορία, σύμφωνα με μια  αναφορά Νοεμβρίου  στο The Block. Οι προγραμματιστές έχουν αναπτύξει ταυτόχρονα το DjedPay, μια εφαρμογή πληρωμών που χρησιμοποιεί djed, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τα διακριτικά σε εμπόρους και επιχειρήσεις.

Το οικοσύστημα Cardano dApp κλειδώνει tokens αξίας άνω των 72 εκατομμυρίων δολαρίων από την Τετάρτη,  σύμφωνα με στοιχεία του DefiLlama  .

Εν τω μεταξύ, οι προγραμματιστές της Coti δήλωσαν στην ανάρτηση της Τρίτης ότι οι κάτοχοι του SHEN, ενός αποθεματικού διακριτικού που προορίζεται να υποστηρίξει τη σταθερότητα του djed, θα λάμβαναν επιπλέον ανταμοιβές όταν οι κάτοχοι του κρυπτονομίσματος ADA του Cardano ποντάρουν τα νομίσματά τους για να κόψουν stablecoins djed.

“Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να στοιχηματίσουμε τo ADA που κατατίθεται στο έξυπνο συμβόλαιο Djed και να δημιουργήσουμε επιπλέον ανταμοιβές για τους κατόχους SHEN, αναπτύσσουμε έναν μηχανισμό στιγμιότυπου και μια διεπαφή χρήστη που θα προστεθούν στο  djed.xyz , όπου οι κάτοχοι SHEN θα μπορούν να παρακολουθήστε αυτές τις επιπλέον ανταμοιβές», είπαν οι προγραμματιστές.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/markets/2023/01/25/cardano-based-overcollateralized-stablecoin-djed-to-launch-next-week/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X