Η Celsius κερδίζει δικαστική έγκριση για αναλήψεις πελατών
Celsius

Η Celsius κερδίζει δικαστική έγκριση για αναλήψεις πελατών

Το δικαστήριο πτώχευσης των ΗΠΑ εξουσιοδότησε τους δικαιούχους κατόχους XRP να λάβουν τα διακριτικά Flare που οφείλονται βάσει προηγούμενης συμφωνίας

Ο χρεοκοπημένος δανειστής κρύπτο Celsius Network εξασφάλισε την έγκριση για τη διεκπεραίωση ορισμένων αναλήψεων πελατών, σύμφωνα με αρκετές δικαστικές αποφάσεις που κατατέθηκαν την Τρίτη.

Το ένα, υπογεγραμμένο από τον δικαστή Martin Glenn του Δικαστηρίου Πτώχευσης των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, εξουσιοδοτεί την Celsius να επιστρέψει κεφάλαια που μεταφέρθηκαν στην πλατφόρμα μετά την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας στις 14 Ιουλίου 2022, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ένα άλλο εξουσιοδοτεί ένα flare token airdrop σε κατάλληλους κατόχους XRP που είναι κλειδωμένοι στην πλατφόρμα.

Οι εντολές ακολούθησαν μια δικαστική ακρόαση την Τρίτη, στην οποία οι δικηγόροι του δανειστή πρότειναν ένα σχέδιο επιστροφής κεφαλαίων σε πιστωτές με κλειδωμένα περιουσιακά στοιχεία πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο με την έκδοση ενός τοκεν. Άλλοι πελάτες, που οι δικηγόροι είπαν ότι αποτελούν την πλειοψηφία των πιστωτών, θα λάβουν εφάπαξ διανομή σε liquid crypto. Το σχέδιο δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση από το Γραφείο Επιτρόπου των ΗΠΑ ή άλλες ρυθμιστικές αρχές.

Οι πελάτες επιτρέπεται να αποσύρουν κεφάλαια που μεταφέρθηκαν στην πλατφόρμα μετά την ημερομηνία αίτησης πτώχευσης με τη μορφή crypto “καθαρά από τυχόν gas fees ή έξοδα συναλλαγής”, σύμφωνα με την παραγγελία. Οι αναλήψεις θα πρέπει να εγκριθούν από την διορισμένη επιτροπή πιστωτών εάν το ποσό μεταφοράς υπερβαίνει τα 40.000 $ (και ο μεταβιβάζων έλαβε περισσότερα από 200.000 $ από το Celsius κατά τη διάρκεια των τριών μηνών πριν από την κατάθεση πτώχευσης).

Μια άλλη εντολή, η οποία επίσης υπογράφηκε από τον δικαστή Glenn, έδωσε το πράσινο φως για ένα σύμβολο Flare airdrop στους δικαιούχους πιστωτές. Η Flare, η οποία αρχικά είχε ως στόχο να είναι μια εφαρμογή αποκεντρωμένης χρηματοδότησης ( DeFi ) που χρησιμοποιούσε διακριτικά XRP, νωρίτερα αυτόν τον μήνα διένειμε token στους κατόχους XRP μετά από αναμονή δύο ετών . Όσοι κατείχαν τουλάχιστον ένα XRP τον Δεκέμβριο του 2020 – το οποίο κατέγραφε τα περιεχόμενα ενός blockchain ledger σε μια δεδομένη στιγμή – προκρίθηκαν για το airdrop και θα πρέπει να λάβουν ένα διακριτικό για κάθε XRP που κατείχαν.

Η δικαστική απόφαση εγκρίνει τα διακριτικά Flare που θα διανεμηθούν στους κατόχους λογαριασμών Celsius που κατείχαν το XRP. H ίδια η Celsius πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει 150 εκατομμύρια από τα token, αξίας περίπου 0,04 $ την Τετάρτη.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/01/25/crypto-lender-celsius-wins-court-approval-for-customer-withdrawals-flare-token-airdrop/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X