Η Bank of America, η JPMorgan, η Wells Fargo συνεργάζονται για την κυκλοφορία του ψηφιακού πορτοφολιού: Αναφορά
Banks

Η Bank of America, η JPMorgan, η Wells Fargo συνεργάζονται για την κυκλοφορία του ψηφιακού πορτοφολιού: Αναφορά

Επτά μεγάλες τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των Bank of America, JPMorgan Chase και Wells Fargo, φέρεται να συνεργάστηκαν για να λανσάρουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι που θα ανταγωνιστεί άλλους τρίτους παρόχους πορτοφολιών, όπως το Paypal και το Apple Pay.

Μεγάλες τράπεζες για την κυκλοφορία ενός ψηφιακού πορτοφολιού

Η Bank of America, η JPMorgan Chase, η Wells Fargo και τέσσερα άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που βρίσκονται πίσω από το δίκτυο πληρωμών Zelle συνεργάζονται για να λανσάρουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι για να το χρησιμοποιούν οι καταναλωτές στο ηλεκτρονικό ταμείο, ανέφερε τη Δευτέρα η Wall Street Journal.

Η διαχείριση του πορτοφολιού θα γίνεται από την εταιρεία fintech Early Warning Services (EWS), η οποία κατέχει και διαχειρίζεται τη Zelle. Η EWS παρέχει λύσεις διαχείρισης κινδύνου σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κυβερνητικές οντότητες και εταιρείες πληρωμών. Είναι συνιδιοκτήτρια των Bank of America, JPMorgan Chase, Wells Fargo, Truist, Capital One, PNC Bank και US Bank.

Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο θα συνδέεται με τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες των αγοραστών για διαδικτυακές πληρωμές, θα λειτουργεί χωριστά από το Zelle. Οι τράπεζες στοχεύουν να ανταγωνιστούν άλλους τρίτους παρόχους πορτοφολιών, όπως το Paypal και η Apple Pay, καθώς ανησυχούν μήπως χάσουν τον έλεγχο των σχέσεων με τους πελάτες τους, μετέδωσε η δημοσίευση, επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η EWS σχεδιάζει να ξεκινήσει την κυκλοφορία του νέου πορτοφολιού το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η Visa και η Mastercard έχουν ήδη ενσωματωθεί και η εταιρεία fintech έχει επικοινωνήσει με άλλα δίκτυα καρτών, όπως το Discover Financial Services, για να αξιολογήσει το ενδιαφέρον τους να προσθέσουν τις κάρτες τους στο πορτοφόλι.

Η αναλυτής της Bernstein, Harshita Rawat, σχολίασε την είδηση ​​σε ένα σημείωμα προς τους πελάτες τη Δευτέρα. Εξήγησε ότι οι μεγάλες τράπεζες «πιθανότατα πάντα ζήλευαν το Paypal», προσθέτοντας:

Απαιτείται απλώς πολύς χρόνος, μια δολοφονική εμπειρία πελάτη (η οποία πρέπει να είναι καλύτερη από τους κατεστημένους, όχι απλώς παρόμοια) και μια συναρπαστική πρόταση αξίας εμπόρου για να δημιουργηθούν τα αμφίπλευρα αποτελέσματα δικτύου στις πληρωμές για να επιτευχθεί κλίμακα.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/bank-of-america-jpmorgan-wells-fargo-collaborate-to-launch-digital-wallet-report/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X