Οι τιμές του Aptos Token διπλασιάζονται σε δύο εβδομάδες εν μέσω ισχυρού ενδιαφέροντος για το NFT
Aptos NFT

Οι τιμές του Aptos Token διπλασιάζονται σε δύο εβδομάδες εν μέσω ισχυρού ενδιαφέροντος για το NFT

Τι bear market;

Τα διακριτικά APT του blockchain Layer 1 της Aptos αυξάνονται κατά 250% σε μόλις 14 ημέρες, ακόμη και όταν η ευρύτερη αγορά κρύπτο αντιμετωπίζει χρεοκοπίες, αγωγές και μείωση του συνολικού κλίματος.

Τα τοκενς διαθέτουν κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων τη Δευτέρα, καθιστώντας την Aptos το 30ο δίκτυο με τη μεγαλύτερη αξία βάσει της τρέχουσας προσφοράς διακριτικών και έχουν μια πλήρως μειωμένη αποτίμηση 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων με βάση τη συνολική τους προσφορά.

Οι τιμές διαπραγματεύονται μόλις 14 $ τη Δευτέρα, αυξημένες από 7 $ την περασμένη εβδομάδα και πάνω από 300% από τα χαμηλά $3 του Νοεμβρίου, ανά δεδομένα CoinDesk . Η κίνηση οδήγησε κυρίως σε spot tokens, καθώς οι αγορές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης APT παρέμειναν σχετικά σιωπηρές.

Οι αγορές NFT στο Aptos φαίνεται να έχουν συμβάλει σε αυτή την ανάπτυξη. Τα δεδομένα από την αγορά NFT του Aptos Topaz δείχνουν ότι συλλογές όπως το Aptomingos – ένα σετ από κωμικά φλαμίνγκο – και το Aptos Monkeys προσέλκυσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε όγκο συναλλαγών τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ οι ελάχιστες τιμές αρκετών έργων NFT αυξήθηκαν την τελευταία εβδομάδα.

Ορισμένοι δημοφιλείς traders στο Crypto Twitter αναμένουν ότι το ενδιαφέρον για τα Aptos NFTs θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Τα Flipping NFTs – ένας όρος για γρήγορη αγορά και πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου – που έχουν δημιουργηθεί στο δίκτυο γίνονται σταθερά μοντέρνα μεταξύ των ευκαιριακών των trader, προτείνουν διάφορα tweets από διάφορα μέλη της κοινότητας.

Το mainnet της Aptos κυκλοφόρησε στις 18 Οκτωβρίου λόγω εύλογου ελέγχου και τεχνικών δυσκολιών . Κάποιοι επέκριναν τον τρόπο διανομής των μάρκων APT: Οι επενδυτές και το Ίδρυμα Aptos έλαβαν σχεδόν τα μισά από τα 1 δισεκατομμύρια μάρκες που εκδόθηκαν, οδηγώντας σε ανησυχίες ότι οι επενδυτές και το ίδρυμα θα μπορούσαν ενδεχομένως να ρευστοποιήσουν τα διακριτικά τους, κάτι που θα προκαλούσε αρνητική αντίδραση της αγοράς.

Η ομάδα, από την πλευρά της, υπερασπίστηκε τις διανομές συμβολαίων επικαλούμενη επαρκείς περιόδους κλειδώματος που τέθηκαν σε εφαρμογή για να αποτραπεί οποιοσδήποτε μεγάλος επενδυτής από το ντάμπινγκ των συμμετοχών του μαζικά. «Ο στόχος μας όταν σχεδιάσαμε τα tokenomics ήταν να δημιουργήσουμε κάτι που αντιπροσωπεύει δίκαια την κοινότητα», δήλωσε ο CEO της Aptos Mo Shaikh σε συνέντευξή του στο CoinDesk.

“Αν κοιτάξετε τη διανομή tokenomics μας, έχουμε από τα χαμηλότερα σε οποιοδήποτε blockchain για επενδυτές… Είναι από τα πιο δίκαια που έχουμε δει ακόμη και σε σύγκριση με άλλα έργα”, ισχυρίστηκε ο Shaikh εκείνη την εποχή.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/markets/2023/01/23/aptos-token-prices-double-in-two-weeks-amid-strong-nft-interest/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X