Η δημοσκόπηση της Uniswap δείχνει ότι το 80% υποστηρίζει τη μετακίνηση του Decentralized Crypto Exchange στην BNB Chain
Uniswap

Η δημοσκόπηση της Uniswap δείχνει ότι το 80% υποστηρίζει τη μετακίνηση του Decentralized Crypto Exchange στην BNB Chain

Τα μέλη της κοινότητας έβαλαν πάνω από 20 εκατομμύρια UNI για να ψηφίσουν.

Ένας «έλεγχος θερμοκρασίας» για τη μέτρηση της υποστήριξης στην κοινότητα Uniswap για μια πιθανή μετακίνηση του πρωτοκόλλου V3 του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου στο BNB Chain έφερε υπέρ του 80% περίπου των κατόχων διακριτικών UNI.

Η ψηφοφορία επί της πρότασης, που υποβλήθηκε από την Plasma Labs, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με περίπου 20 εκατομμύρια tokens υπέρ της κίνησης. «Η πρότασή μας να εγκαταστήσουμε το Uniswap v3 στο BNB Chain πέρασε τον «Έλεγχο θερμοκρασίας» με 20 εκατομμύρια ψήφους «ΝΑΙ» και 6.495 $UNI ψηφοφόρους (ο μεγαλύτερος αριθμός για ολόκληρο το Ιστορικό Διακυβέρνησης Uniswap),» έγραψε η Plasma στο Twitter .

Το Uniswap, όπως και άλλα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX), βασίζεται σε έξυπνα συμβόλαια για την αντιστοίχιση των συναλλαγών και την παροχή ρευστότητας μεταξύ των trader. Κλειδώνει διάφορα token αξίας άνω των 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε πέντε blockchains, με το V3, την τελευταία επανάληψη, να αγγίζει τα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια από αυτό το ποσό, σύμφωνα με τον DeFiLlama .

Η Plasma είπε ότι η κίνηση είναι δικαιολογημένη επειδή το BNB Chain, ένα blockchain στενά συνδεδεμένο με το centralized crypto exchange Binance, έχει μια μεγάλη και αυξανόμενη βάση χρηστών, παρέχοντας μια πιθανή νέα αγορά, καθώς και υψηλές ταχύτητες συναλλαγών και χαμηλές χρεώσεις, καθιστώντας το μια κατάλληλη πλατφόρμα για τις υπηρεσίες DEX της Uniswap.

«Η ανάπτυξη στο BNB Chain θα μπορούσε να βοηθήσει τη Uniswap να αξιοποιήσει την αυξανόμενη δημοτικότητα του DeFi στο οικοσύστημα Binance», έγραψαν οι προγραμματιστές σε αυτήν την πρόταση. «Το BNB Chain προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ποντάρισμα και υποστήριξη cross-chain που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα του Uniswap v3».

Μεταξύ πολλών άλλων πλεονεκτημάτων, η Plasma πρόσθεσε ότι μια κίνηση στο BNB Chain θα μπορούσε να προσελκύσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πρόσθετη ρευστότητα από το οικοσύστημα της αλυσίδας BNB καθώς και «1-2 εκατομμύρια νέους χρήστες».

Η Plasma αναμένεται να παρουσιάσει μια τελική πρόταση που θα περιγράφει την κίνηση τις επόμενες εβδομάδες.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/tech/2023/01/23/uniswap-poll-shows-80-support-decentralized-crypto-exchanges-move-to-bnb-chain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X