Το Tron DAO του Justin Sun μετακινεί 180 εκατομμύρια δολάρια στην Binance. Εδώ είναι ο πιθανός λόγος
Tron

Το Tron DAO του Justin Sun μετακινεί 180 εκατομμύρια δολάρια στην Binance. Εδώ είναι ο πιθανός λόγος

Μια απροσδόκητη συναλλαγή που έγινε από το Tron DAO του Justin Sun εμφανίστηκε στο δίκτυο . Η τεράστια συναλλαγή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες: 180 εκατομμύρια μεταφέρθηκαν από ένα πορτοφόλι Tron DAO στην Binance . Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα χρονική στιγμή, ενδέχεται να δούμε επιπτώσεις στην αγορά στο άμεσο μέλλον.

Ο Justin Sun ή το Tron DAO δεν έχουν κοινοποιήσει καμία πληροφορία σχετικά με την πιο πρόσφατη συναλλαγή, αλλά οι χρήστες έχουν ήδη εικασίες σχετικά με τις δυνατότητες επερχόμενης αγοραστικής δραστηριότητας στην αγορά.

Σύμφωνα με δεδομένα on-chain, οι φάλαινες αγόραζαν ενεργά Bitcoin και άλλα περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια αυτού του βραχυπρόθεσμου ράλι της αγοράς. Η πιο πρόσφατη συναλλαγή στην Binance από το Tron DAO θα μπορούσε να είναι μέρος της τεράστιας αγοραστικής δύναμης που είδαμε στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τον Ιανουάριο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ο Justin Sun προσωπικά και τα πορτοφόλια που συνδέονται με το Tron DAO ή το Tron έκαναν μεγάλες μεταφορές σε διαφορετικά ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένου του Binance. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις συναλλαγές συνδέονταν με εσωτερική αναδιανομή κεφαλαίων παρά με πραγματικές πράξεις αγοράς ή πώλησης.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν διακριτοί τρόποι για να προσδιοριστεί πού πηγαίνουν πραγματικά αυτά τα κεφάλαια. Ωστόσο, ακόμη και ένα τόσο μεγάλο ποσό πιθανότατα δεν θα έχει καμία επίδραση στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα ρευστότητα στην Binance και το βάθος της αγοράς .

Το ίδιο το Tron δεν έχει αντιδράσει στη μεγάλη συναλλαγή στο ανταλλακτήριο, η απόδοση των τιμών του περιουσιακού στοιχείου παραμένει στο ίδιο επίπεδο τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με προηγούμενες επιδόσεις, το Tron ακολουθεί ως επί το πλείστον τη συνολική τάση στην αγορά, αναπαράγοντας την κίνηση του Bitcoin, του Ethereum και άλλων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που έχουν ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://u.today/justin-suns-tron-dao-moves-180-million-to-binance-heres-potential-reason

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X