Το Ethereum και το Cardano καταγράφουν το υψηλότερο επίπεδο δραστηριότητας προγραμματιστών το 2022: DappRadar
Cardano ethereum

Το Ethereum και το Cardano καταγράφουν το υψηλότερο επίπεδο δραστηριότητας προγραμματιστών το 2022: DappRadar

Το Ethereum και το Cardano ήταν πάντα σε διαμάχη. Η αναπτυξιακή δραστηριότητα των δύο δικτύων blockchain έχει αντιπαρατεθεί ακόμη και πριν από τη μετάβαση του πρώτου στο Proof-of-Stake (PoS). Περιττό να πούμε ότι το Ethereum και το Cardano συνέχισαν να γίνονται τα blockchain με τους πιο ενεργούς προγραμματιστές το 2022, με 223 και 151 μέσους ημερήσιους προγραμματιστές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του DappRadar, το Ethereum σημείωσε τη μικρότερη μείωση 9,37% στους ενεργούς προγραμματιστές και κατάφερε να διατηρήσει την κυριαρχία του. Ο αριθμός προγραμματιστών του Cardano μειώθηκε κατά 26,47% από το προηγούμενο έτος.

  • Η δραστηριότητα προγραμματιστή υποδηλώνει την υγεία και την ανάπτυξη του blockchain. Όπως εξηγείται από το DappRadar, η μέτρηση δίνει μια εικόνα για το επίπεδο ενδιαφέροντος και αφοσίωσης από τους προγραμματιστές, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας «για την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών, αυξημένη ασφάλεια, επιδράσεις δικτύου, καινοτομία και, επομένως, υιοθέτηση».
  • Εκτός από τους καθιερωμένους παίκτες, τρία σπονδυλωτά blockchains, τα Polkadot, Kusama και Cosmos, συμπλήρωσαν το top 5.
  • Η δραστηριότητα προγραμματιστών στο Polkadot και στο Kusama αυξήθηκε κατά 16,06% και 12,80%, αντίστοιχα, προσελκύοντας 129 ενεργούς προγραμματιστές καθημερινά κατά μέσο όρο. Η Cosmos, από την άλλη, κατέγραψε 117 μέσους ημερήσιους προγραμματιστές.
  • Εν τω μεταξύ, η Solana και ο Υπολογιστής Διαδικτύου (ICP) σημείωσαν την πιο σημαντική αύξηση σε ενεργούς προγραμματιστές το 2022. Από το προηγούμενο έτος, τα δύο δίκτυα blockchain αυξήθηκαν κατά 1.320% και 1.050%, αντίστοιχα.
  • Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι ο Σολάνα φαίνεται πολλά υποσχόμενος παρά το γεγονός ότι επηρεάστηκε περισσότερο από την απόσυρση που προκλήθηκε από το FTX.
  • Ο μέσος αριθμός καθημερινών ενεργών προγραμματιστών στο blockchain σημείωσε πτώση 31,4% τις τελευταίες 30 ημέρες και συνέχισε να προσελκύει κατά μέσο όρο 69 καθημερινά ενεργούς προγραμματιστές.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cryptopotato.com/ethereum-and-cardano-record-highest-level-of-developer-activity-in-2022-dappradar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X