Ο τραπεζικός συνεργάτης Binance SWIFT θα απαγορεύσει τις μεταφορές USD κάτω από 100,000 $
binance

Ο τραπεζικός συνεργάτης Binance SWIFT θα απαγορεύσει τις μεταφορές USD κάτω από 100,000 $

Η Binance τόνισε ότι οι πληρωμές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτές και ότι οι τραπεζικές μεταφορές εκτός USD θα εξακολουθήσουν να διεκπεραιώνονται μέσω του συστήματος πληρωμών SWIFT.

Η Binance ενημέρωσε τη βάση πελατών λιανικής της για μια πιθανή διακοπή της εισερχόμενης υπηρεσίας που μπορεί να σταματήσει τις τραπεζικές μεταφορές πληρωμών εντός και εκτός ράμπας.

Η διακοπή της υπηρεσίας θα επηρεάσει τους χρήστες τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται σε δολάρια ΗΠΑ που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν κρυπτονομίσματα για λιγότερο από 100.000 $ μέσω του συστήματος πληρωμών SWIFT. Η διακοπή θα τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου.

Η Binance ανακοίνωσε τα νέα στους “Binancians” της μέσω email στις 21 Ιανουαρίου, τονίζοντας ότι τώρα “αναζητούν ενεργά” έναν νέο συνεργάτη SWIFT (USD) για να αποφύγουν διακοπές στην υπηρεσία για μελλοντικές τραπεζικές μεταφορές πληρωμών.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων πρόσθεσε ότι αυτή ήταν η απόφαση του τραπεζικού εταίρου και ότι η Binance δεν θα είναι η μόνη πλατφόρμα συναλλαγών που επηρεάζεται από την αλλαγή:

«Αυτό ισχύει για όλους τους πελάτες. Λάβετε υπόψη ότι μέχρι να μπορέσουμε να βρούμε μια εναλλακτική λύση, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να αγοράσετε ή να πουλήσετε κρύπτο με USD μέσω SWIFT αξίας μικρότερης από 100.000 $ USD μετά την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Ωστόσο, η Binance τόνισε ότι οι πελάτες θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα για να αγοράζουν ή να πουλούν κρυπτονομίσματα και ότι οι πληρωμές προς ή από ανταλλακτήρια τρίτων θα εξακολουθούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Επιστολή της Binance προς τους χρήστες λιανικής του Binance στις 21 Ιανουαρίου. Πηγή: Binance. 

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων πρόσθεσε ότι οι μεταφορές που βασίζονται σε SWIFT θα παραμείνουν σε λειτουργία για τραπεζικές μεταφορές εκτός ΗΠΑ, όπως το Ευρώ.

Η Binance επιβεβαίωσε ότι η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους “Εταιρικούς λογαριασμούς” της.

Ο τραπεζικός εταίρος που εμπλέκεται είναι η Signature Bank, σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg στις 21 Ιανουαρίου. Η τράπεζα έθεσε το ελάχιστο όριο συναλλαγών των 100.000 $ σε μια προσπάθεια να μειώσει την έκθεσή της στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, εξήγησε το Bloomberg.

Αν και η διακοπή της υπηρεσίας πληρωμών δεν ήταν απόφαση της Binance, η πλατφόρμα συναλλαγών ανέστειλε τις μεταφορές το τελευταίο διάστημα.

Η Binance επέβαλε πρόσφατα μια προσωρινή αναστολή στις καταθέσεις USDT και USDC που βασίζονται στο Solana στις 17 Νοεμβρίου.

Ενώ το ανταλλακτήριο ανέστειλε επίσης προσωρινά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις Ether (ETH) και wrapped-Ether (wETH) για περίπου 10 ημέρες πριν από το Ethereum Merge.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cryptopotato.com/ethereum-and-cardano-record-highest-level-of-developer-activity-in-2022-dappradar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X