Η φιλανθρωπική οργάνωση Binance θα παρέχει πάνω από 30,000 υποτροφίες Web3 το 2023
binance

Η φιλανθρωπική οργάνωση Binance θα παρέχει πάνω από 30,000 υποτροφίες Web3 το 2023

Μεταξύ των εμπλεκόμενων κέντρων εκπαίδευσης περιλαμβάνουν κολέγια στην Αυστραλία, την Κύπρο και τη Γερμανία, το τεχνολογικό κέντρο Utiva με έδρα τη Νιγηρία, το Women in Tech και δύο ουκρανικούς οργανισμούς.

Ο φιλανθρωπικός βραχίονας του Binance — Binance Charity — πρόκειται να χρηματοδοτήσει 30,65 υποτροφίες σε φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια καριέρα στο Web3 το 2023.

Το Binance Charity Scholar Program (BCSP) θα παρέχει δωρεάν μαθήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης στο Web3 που θα επιτρέψουν σε μαθητές με γνώσεις τεχνολογίας να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους χωρίς να χρειάζεται να υπερπηδήσουν τυχόν περιττά οικονομικά εμπόδια, εξήγησε η Binance Charity, σε μια ανάρτηση ιστολογίου στις 20 Ιανουαρίου:

«Αναγνωρίζουμε ότι η ψηφιακή εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων μπορεί να είναι απρόσιτη για πολλούς, με αποτέλεσμα μια βιομηχανία blockchain που στερείται ποικιλομορφίας και ταλέντου. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών Binance τα αλλάζει όλα αυτά, καλύπτοντας το κόστος των διδάκτρων και των διδάκτρων σε ορισμένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια, κολέγια και παρόχους επαγγελματικής κατάρτισης στον κόσμο».

Το ιστολόγιο ανέφερε ότι περισσότεροι από 82.000 υποψήφιοι ενδιαφέρθηκαν να γίνουν μέρος της επόμενης κοόρτης BCSP, που ισοδυναμεί με ποσοστό αποδοχής περίπου 37%.

Μεταξύ των εκπαιδευτικών εταίρων που συμμετέχουν είναι το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο, η Σχολή Οικονομικών & Διοίκησης της Φρανκφούρτης στη Γερμανία και ο τεχνολογικός κόμβος Utiva με έδρα τη Νιγηρία.

Το κέντρο εκπαίδευσης χωρίς δίδακτρα Simplon, το Women In Tech, το Kyiv IT Cluster και το Υπουργείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας θα φιλοξενήσουν επίσης ορισμένες από τις εκδηλώσεις του BCSP.

Η Binance Charity είπε ότι συνεργάστηκε με τα τμήματα που εδρεύουν στην Ουκρανία για να βοηθήσουν στην επανεκπαίδευση Ουκρανών που μπορεί να έχουν χάσει τη δουλειά τους  λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.

Η συνεργασία με το Women In Tech θα προσπαθήσει να εκπαιδεύσει περίπου 3.000 γυναίκες στην αγροτική Νότια Αφρική και τη Βραζιλία για την υποστήριξη μελλοντικών γυναικών επιχειρηματιών.

Το Binance Charity θα λάβει επίσης υποστήριξη συνεργασίας από την Binance Academy – τη μη κερδοσκοπική πύλη εκπαίδευσης blockchain της εταιρείας.

Μόνο το 2022, η Binance Charity συγκέντρωσε περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια – τα περισσότερα με τη μορφή Binance USD (BUSD) – τα οποία βοήθησαν να χρηματοδοτηθούν περισσότερες από 290.000 ώρες μαθημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης στο Web3.

Η επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Binance Helen Hai είπε ότι το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα συνεχίζει να αυξάνεται συνεχώς:

«Η ανταπόκριση στα εκπαιδευτικά μας έργα Web3 ήταν άνευ προηγουμένου, δείχνοντας την έντονη όρεξη τόσων πολλών ανθρώπων να μάθουν για το blockchain, το De-Fi, τα NFT, την κωδικοποίηση και πολλά άλλα».

«Βλέπουμε ενδιαφέρον από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου ποσοστού γυναικών […] Με τόσες περισσότερες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες με καταπληκτικούς συνεργάτες στα σκαριά, ποτέ δεν ήμασταν πιο ενθουσιασμένοι για τη δημιουργία ενός πιο περιεκτικού Web3 κόσμο», πρόσθεσε.

Η Binance Charity δεν επιβεβαίωσε πότε θα καλυφθούν οι 30.000+ θέσεις και πότε θα ξεκινήσει καθένα από τα προγράμματα σπουδών.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω γιατί πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-charity-to-provide-over-30k-web3-scholarships-in-2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X