Η Genesis οφείλει πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια $ στους 50 κορυφαίους πιστωτές
Uncategorized

Η Genesis οφείλει πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια $ στους 50 κορυφαίους πιστωτές

Η Genesis έχει πάνω από 100.000 πιστωτές μεταξύ των τριών εταιρειών της που κήρυξαν πτώχευση.

Το ανταλλακτήριο κρύπτο Gemini, ο γίγαντας συναλλαγών Cumberland, η Mirana, η MoonAlpha Finance και το VanEck’s New Finance Income Fund είναι μεταξύ των πενήντα μεγαλύτερων πιστωτών της Genesis, σύμφωνα με μια αίτηση πτώχευσης που δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο δανειστής Crypto Genesis υπέβαλε αίτηση πτώχευσης κατά τις αργές ώρες της Πέμπτης στις ΗΠΑ σε αυτό που αποκάλεσε «στρατηγική [δράση] για την επίτευξη μιας παγκόσμιας λύσης για τη μεγιστοποίηση της αξίας για όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους και την ενίσχυση της επιχείρησής της για το μέλλον».

Μεταξύ των πιστωτών του υπάρχουν ονόματα που θα ήταν γνωστά στους παρατηρητές της βιομηχανίας κρυπτογράφησης. Η Genesis οφείλει στην Gemini Trust Company (η Gemini χρησιμοποίησε τη Genesis ως όχημα για το προϊόν της Yield) 766 εκατομμύρια δολάρια. εμπορική εταιρεία Cumberland DRW 18,7 εκατομμύρια δολάρια. Crypto-fund Mirana (το οποίο έχει επενδύσει στο ByBit) 151,5 εκατομμύρια δολάρια. Η MoonAlpha Finance (η ομάδα πίσω από την Babel Finance) οφείλει 150 εκατομμύρια δολάρια και στο New Finance Income Fund του VanEck 53 εκατομμύρια δολάρια.

Υπάρχει επίσης ένας αριθμός πιστωτών που έχουν διαγραφεί. Σε έναν άγνωστο πιστωτή οφείλονται 462,2 εκατομμύρια δολάρια και σε άλλον 230 εκατομμύρια δολάρια.

Μια εταιρεία που ονομάζεται Heliva International Corp οφείλει 55 εκατομμύρια δολάρια και αναφέρει τον CFO της Decentraland Santiago Esponda ως σημείο επαφής. Ωστόσο, όταν ήρθε σε επαφή με το CoinDesk, ο Ryan De Taboada, COO της Decentraland, αρνήθηκε ότι επρόκειτο για επίσημη επένδυση από την Decentraland.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/01/20/genesis-owes-over-35b-to-top-50-creditors/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X