Η Fantom κυκλοφορεί ένα αποκεντρωμένο σύστημα χρηματοδότησης που ονομάζεται ecosystem vault
Fantom

Η Fantom κυκλοφορεί ένα αποκεντρωμένο σύστημα χρηματοδότησης που ονομάζεται ecosystem vault

  • Η Fantom κυκλοφόρησε ένα αποκεντρωμένο σύστημα χρηματοδότησης για τη χρηματοδότηση νέων έργων, που ονομάζεται «ecosystem vault».
  • Το vault θα λάβει το 10% όλων των τελών συναλλαγών που καταβάλλονται στο δίκτυο, το οποίο θα χορηγηθεί σε έργα.
  • Για να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση, τα έργα θα πρέπει να υποβάλουν πρόταση διακυβέρνησης και να εγκριθούν μέσω ψηφοφορίας εντός της αλυσίδας.

Το Layer 1 blockchain Fantom έχει ξεκινήσει έναν αποκεντρωμένο μηχανισμό χρηματοδότησης που στοχεύει στη χρηματοδότηση έργων blockchain μέσω μιας διαδικασίας διακυβέρνησης με γνώμονα την κοινότητα.

Γνωστός ως «ecosystem vault», ο μηχανισμός παρέχει την ευκαιρία στα έργα να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση στις προσπάθειές τους να δημιουργήσουν dApps στο Fantom, εξηγεί μια επίσημη ανάρτηση ιστολογίου . Παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο οι προγραμματιστές μπορούν να αποκτήσουν κεφάλαια χωρίς να βασίζονται σε μεσάζοντες ή εξωτερικές πηγές χρηματοδότησης.

Το ecosystem vault θα λάβει το 10% των τελών συναλλαγής που καταβάλλονται στο blockchain στο FTM — το εγγενές περιουσιακό στοιχείο του blockchain το οποίο ελέγχεται αποκλειστικά από συμμετέχοντες FTM. Η απόφαση να χρηματοδοτηθεί αυτό το vault ελήφθη τον Ιούλιο του 2022.

Για να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση, τα έργα θα πρέπει να δημιουργήσουν μια θέση φόρουμ και η πρόταση διακυβέρνησης να εγκριθεί μέσω ψηφοφορίας εντός της αλυσίδας. Αυτές οι προτάσεις θα ψηφιστούν στη συνέχεια από μέλη της κοινότητας, με τουλάχιστον το 55% της ψήφου να απαιτείται από τους ψηφοφόρους για μια επιτυχημένη επιχορήγηση. 

Οι πληρωμές θα διανεμηθούν χρησιμοποιώντας το Llamapay — μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία πληρωμών κρύπτο. Θα πληρωθούν μόνο οι διευθύνσεις πορτοφολιού που παρέχονται στην εφαρμογή. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να ζητηθεί θα είναι ίσο με τη συνολική προσφορά μάρκες Fantom στο θησαυροφυλάκιο τη στιγμή της αίτησης. Αυτό το θησαυροφυλάκιο περιέχει επί του παρόντος περίπου 69.000 tokens FTM (επί του παρόντος η αξία τους είναι περίπου 20.000 $).

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.theblock.co/post/204100/fantom-releases-decentralized-funding-system-called-ecosystem-vault?utm_source=cryptopanic&utm_medium=rss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X