3 λόγοι για τους οποίους οι τιμές κρύπτο δεν καταρρέουν μετά τις ειδήσεις για την πτώχευση της Genesis
bitcoin Genesis

3 λόγοι για τους οποίους οι τιμές κρύπτο δεν καταρρέουν μετά τις ειδήσεις για την πτώχευση της Genesis

Η Genesis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων και την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εισέλθει σε πτώχευση του κεφαλαίου 11, αφού πολλά από τα δάνεια που εξέδωσαν σε διάφορα μέρη στον χώρο των κρύπτο επιδεινώθηκαν. 

Πολλοί στον χώρο των κρυπτονομισμάτων θρηνούν για τον βαθμό στον οποίο πρόσωπα που αγαπούν την εγκληματικότητα και παίρνουν τεράστιο ρίσκο μαστίζουν τον χώρο των κρυπτονομισμάτων κατά τη διάρκεια του 2022.

Η κατάρρευση έχει ήδη τιμολογηθεί 

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η τιμή δεν ανταποκρίθηκε σημαντικά στις ειδήσεις είναι το γεγονός ότι η αγορά το έχει ήδη τιμολογήσει. 

Μετά την κατάρρευση της FTX, έγινε προφανές στους επενδυτές ότι θα υπήρχε μια περαιτέρω σειρά παράπλευρων ζημιών που θα κυματίζονταν στον κλάδο και η αγορά προετοιμάστηκε για αυτό. 

Σε ένα χειρότερο σενάριο, η DCG θα μπορούσε να επιλέξει να διαλύσει ορισμένα από τα περιουσιακά στοιχεία του Greyscale Trust προκειμένου να αποζημιώσει ορισμένους από τους πιστωτές της, γεγονός που θα προκαλούσε σημαντικές περαιτέρω πιέσεις πώλησης, ανάλογα με τον τρόπο που θα γινόταν – θα μπορούσε να επιτευχθεί είτε με την εκταμίευση του Bitcoin που κατέχει το trust στους πιστωτές, είτε (όπως είναι το παραδοσιακό) με τη ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων και την εκταμίευση της αξίας σε δολάρια.

Οι Sellers έχουν εξαντληθεί 

Επιπλέον, μετά από πολύ περισσότερο από ένα χρόνο μιας βάναυσης bear market, οι περισσότεροι Sellers έχουν ήδη εξαντληθεί πλήρως. 

Με κάθε bear market , οι ιδιοκτήτες γίνονται πιο σκληραγωγημένοι και αποφασισμένοι, και εκείνοι που κρατούν σε όλη την bear market για να φτάσουν στην άλλη πλευρά είναι καλά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε θα μπορούσε να τους πεταχτεί προς τα εμπρός. Όχι μόνο αυτό, αλλά με την εμπειρία έρχεται η πεποίθηση, και καθώς όλο και περισσότερο Bitcoin μετακινείται από τα χρηματιστήρια και την ψυχρή αποθήκευση, γίνεται πιο δύσκολο να καταστείλουμε την τιμή του Bitcoin. 

Κατά ειρωνικό τρόπο, εκρήξεις όπως τα προαναφερθέντα ενθαρρύνουν μια πιο υπεύθυνη κουλτούρα αυτοεπιμέλειας, η οποία δημιουργεί μια αγορά με πιο υγιή θεμελιώδη στοιχεία που προχωρούν. 

Η αγορά προετοιμάζεται για το halvening το 2024 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι αγορές πρέπει να είναι ανοδικές προς τα εμπρός . Ένας από αυτούς τους λόγους είναι ότι το halvening του Bitcoin πρόκειται να φτάσει το 2024, που σημαίνει ότι η ανταμοιβή του μπλοκ θα μειωθεί στο μισό. 

Η μείωση της ανταμοιβής μπλοκ σημαίνει ότι η πιθανή πίεση πώλησης από τους εξορύκτες μειώνεται σημαντικά, κάτι που ιστορικά ήταν εξαιρετικά ανοδικό για την αγορά Bitcoin. 

Όσοι προβλέπουν ότι η ιστορία μπορεί να έχει ομοιοκαταληξία, όπως και με τα προηγούμεα halvening , είναι ανοδικά και αναμένουν ότι η τιμή μπορεί να αυξηθεί μέχρι το halvening του Bitcoin και να εκτιμηθεί με πιο παραβολικό τρόπο μόλις αρχίσουν να γίνονται αισθητά τα αποτελέσματα του halvening . 

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cryptonews.com/news/top-3-reasons-why-crypto-prices-are-not-plummeting-after-genesis-bankruptcy-news.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X