Το Huobi, επιβεβαιώνοντας τον Justin Sun ως ηγέτη, στοχεύει στο “Rat Trading”
Huobi

Το Huobi, επιβεβαιώνοντας τον Justin Sun ως ηγέτη, στοχεύει στο “Rat Trading”

Το ανταλλακτήριο εξέτασε γιατί έχει παγώσει ορισμένους λογαριασμούς στο παρελθόν.

Το Huobi με έδρα τη Σιγκαπούρη επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ο Justin Sun, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Tron, και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στα κρύπτο, δεν είναι απλώς μέλος της Παγκόσμιας Συμβουλευτικής Επιτροπής, αλλά ηγείται του ανταλλακτηρίου.

«Υπό την ηγεσία του Justin Sun, μπορεί να ειπωθεί ότι το Huobi έχει ξεκινήσει την πορεία προς την αναγέννηση», ανέφερε η ανάρτηση στο blog.

Η Sun έγινε μέλος της Παγκόσμιας Συμβουλευτικής Επιτροπής τον Οκτώβριο, λίγο αφότου η επενδυτική εταιρεία About Capital Management με έδρα το Χονγκ Κονγκ έγινε ο πλειοψηφικός μετόχος της Huobi, αλλά δεν είχε προηγουμένως επιβεβαιωθεί ότι η Sun ήταν επικεφαλής της ανταλλαγής.

Το χρονοδιάγραμμα έχει πυροδοτήσει φήμες στον κλάδο ότι ο Sun μπορεί να είναι σκιώδης επενδυτής πίσω από την About Capital, αλλά εκπρόσωποι του Sun είπαν στην CoinDesk ότι δεν είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας. Ο ίδιος ο Sun επιβεβαίωσε ότι κατέχει δεκάδες εκατομμύρια τοκεν HT της Huobi .

Το Huobi τέθηκε πρόσφατα υπό έλεγχο σε πολλά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε τις απολύσεις περίπου 1.600 ατόμων τον Ιανουάριο.

«Rat Trading»

Το ανταλλακτήριο εξέτασε επίσης ανησυχίες σχετικά με το λεγόμενο Rat Trading .

«Αρκετοί λογαριασμοί που δεσμεύτηκαν για την ανώμαλη συμπεριφορά τους χαρακτηρίζονται από την έλλειψη συναλλαγών σε κανονικούς χρόνους», σύμφωνα με τη δήλωση. «Ωστόσο, αυτοί οι λογαριασμοί ανταλλάσσουν συχνά τα νέα διακριτικά και τοκενς οικολογίας της Huobi, ενώ μεταφέρουν περιουσιακά στοιχεία μέσα και έξω γρήγορα. Όπως έδειξαν οι έρευνες, αυτοί οι λογαριασμοί είχαν πολλές φορές μη φυσιολογικά επίπεδα κερδών και τα κέρδη αποσύρθηκαν γρήγορα. Αυτά είναι ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του Rat Trading».

Το Huobi είπε ότι έχει «μηδενική ανοχή στο Rat Trading».

«Υπό τη νέα διοίκηση, το Huobi θα συνεχίσει να διενεργεί εις βάθος ελέγχους, να ζητά την ευθύνη των υπευθύνων και να δημοσιοποιεί πληροφορίες σε εύθετο χρόνο», σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Μια αποφασιστική και συνεπής καταστολή του Rat Trading καταδεικνύει τη δέσμευση της Huobi να προστατεύει τα συμφέροντα των εργαζομένων και των χρηστών της».

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/01/19/huobi-confirming-justin-sun-as-leader-takes-aim-at-rat-trading/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X