Ο νέος επικεφαλής της FTX λέει ότι το Crypto Exchange μπορεί να αναβιώσει: Wall Street Journal
FTX

Ο νέος επικεφαλής της FTX λέει ότι το Crypto Exchange μπορεί να αναβιώσει: Wall Street Journal

Ο John J. Ray III έκανε το σχόλιο στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που ανέλαβε την FTX τον Νοέμβριο.

Ο νέος επικεφαλής της FTX διερευνά την πιθανότητα επανεκκίνησης του χρεοκοπημένου ανταλλακτηρίου κρύπτο, σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στην Wall Street Journal , την πρώτη του από τότε που ανέλαβε την FTX τον Νοέμβριο.

Ο John J. Ray III, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει την αναδιάρθρωση της Enron, είπε ότι παρά τις κατηγορίες για εγκληματική συμπεριφορά κατά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Sam Bankman-Fried και άλλων στελεχών, οι πελάτες επαίνεσαν την τεχνολογία της FTX και είπαν ότι θα μπορούσε να αξίζει να αναβιώσει το ανταλλακτήριο.

«Όλα είναι στο τραπέζι», είπε ο Ρέι στο Journal. «Εάν υπάρχει δρόμος προς τα εμπρός σε αυτό, τότε όχι μόνο θα το διερευνήσουμε, αλλά θα το κάνουμε».

Το διακριτικό FTX FTT διαπραγματευόταν 33% στην Binance στις ειδήσεις.

Η απόφαση θα κατέληγε στο αν η επανεκκίνηση του διεθνούς συναλλάγματος της FTX θα ανακτήσει περισσότερα για τους πελάτες από την απλή ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων ή την πώληση της πλατφόρμας, είπε ο Ray.

Στη συνέντευξη, ο Ray επέκρινε επίσης τα σχόλια του Bankman-Fried στα μέσα ενημέρωσης και αλλού ως μη χρήσιμα. Ο Bankman-Fried είπε ότι η FTX δεν χρειαζόταν να υποβάλει αίτηση για προστασία από την πτώχευση του Κεφαλαίου 11 και ήταν επικριτικός για τις αποφάσεις του Ray.

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε διάλογο μαζί του», είπε ο Ρέι. «Δεν μας είπε τίποτα που δεν ξέρω ήδη».

Σε ένα μήνυμα κειμένου στο περιοδικό, ο Bankman-Fried απάντησε: «Αυτό είναι ένα συγκλονιστικό και καταδικαστικό σχόλιο από κάποιον που προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τους πελάτες».

Σε ένα tweet μετά τη δημοσίευση του άρθρου του WSJ, ο Bankman-Fried έγραψε «Χαίρομαι που ο κύριος Ρέι ανταποκρίνεται επιτέλους στην επαναφορά της ανταλλαγής μετά από μήνες καταστολής τέτοιων προσπαθειών! Ακόμα περιμένω να παραδεχτεί επιτέλους η FTX US ότι είναι φερέγγυα και να δώσει στους πελάτες τα χρήματά τους πίσω…».

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/01/19/new-ftx-head-says-crypto-exchange-could-be-revived-wall-st-journal/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X