Η Binance αυστηροποιεί τους κανόνες για τις καταχωρίσεις NFT
binance NFT

Η Binance αυστηροποιεί τους κανόνες για τις καταχωρίσεις NFT

Το ανταλλακτήριο θα διαγράψει NFT με χαμηλό όγκο συναλλαγών που είχαν καταχωριστεί πριν από τους νέους κανόνες KYC που ξεκινούν τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 19ης Ιανουαρίου, το ανταλλακτήριο Binance έχει αυστηροποιήσει τους κανόνες του για τις καταχωρίσεις NFT. Από τις 2 Φεβρουαρίου 2023, η Binance θα διαγράψει όλα τα NFT που είναι καταχωρημένα πριν από τις 2 Οκτωβρίου 2022 και με μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών χαμηλότερο από 1.000 $ μεταξύ της 1ης Νοεμβρίου 2022 και της 31ης Ιανουαρίου 2023. Επιπλέον, μετά τις 21 Ιανουαρίου, Το 2023, οι καλλιτέχνες NFT μπορούν να κανουν mint μόνο έως πέντε ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα την ημέρα. 

Η Binance NFT απαιτεί από τους πωλητές να ολοκληρώσουν την επαλήθευση Know Your Customer (KYC) και να έχουν τουλάχιστον δύο ακόλουθους πριν καταχωρίσουν στην πλατφόρμα της.Εκτός από τους αναθεωρημένους κανόνες, η Binance δήλωσε ότι θα επανεξετάζει αμέσως “περιοδικά” τις καταχωρίσεις NFT που δεν “πληρούν τα πρότυπά της” και θα τις προτείνει για διαγραφή.

«Οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν NFT ή συλλογές που ενδέχεται να παραβιάζουν τους κανόνες και τους όρους παροχής υπηρεσιών του Binance NFT minting. Η ομάδα δέουσας επιμέλειάς μας θα εξετάζει ενεργά τις αναφορές απάτης ή παραβιάσεων κανόνων και θα λάβει τις κατάλληλες ενέργειες.»

Όλα τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα που δεν πληρούν τις δύο απαιτήσεις θα διαγραφούν αυτόματα από τις 02 Φεβρουαρίου 2023. Τα διαγραφέντα στοιχεία θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στα πορτοφόλια των χρηστών στη συνέχεια. Το Binance έχει τεθεί υπό έντονο έλεγχο από τις ρυθμιστικές αρχές από πέρυσι σχετικά με τους ισχυρισμούς περί χαλαρών μέτρων KYC και του ρόλου της στην επεξεργασία παράνομων κεφαλαίων, τους οποίους το ανταλλακτήριο έχει αρνηθεί. 

Εν μέσω των καταγγελιών για ξέπλυμα χρήματος Bitzlato που ήρθαν στην επιφάνεια στις 18 Ιανουαρίου, το Δίκτυο Καταπολέμησης Οικονομικού Εγκλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών ισχυρίστηκε ότι η Binance ήταν μεταξύ των “τριών κορυφαίων αντισυμβαλλομένων λήψης” του Bitzlato. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Binance ήταν μεταξύ των ανταλλαγών που συνέχισαν να εξυπηρετούν Ρώσους που δεν είχαν λάβει κυρώσεις μετά τις νέες κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-tightens-rules-on-nft-listings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X