Το Cardano Stablecoin Djed θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, οι ημερομηνίες δεν έχουν αποκαλυφθεί
Cardano Stablecoin

Το Cardano Stablecoin Djed θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, οι ημερομηνίες δεν έχουν αποκαλυφθεί

  • Το Djed αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στο mainnet του Cardano.
  • Είναι ένα σταθερό νόμισμα με υπερβολική εξασφάλιση που υποστηρίζεται από το ADA που είναι το εγγενές νόμισμα του Cardano.
  • Το stablecoin αναπτύσσεται από το COTI που είναι ένα αποκεντρωμένο δίκτυο για συναλλαγές πληρωμών

Το Djed, το οποίο είναι ένα σταθερό νόμισμα με υπερβολικά εξασφαλίσεις, πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα και έχει συγκεντρώσει θετικές αντιδράσεις από την κοινότητα του Cardano.

Ένας αναλυτής του Twitter από την κοινότητα αναφέρει στο νήμα του ότι ο Djed θα ξεκινήσει με προσφορές σε 3 DEX με farming rewards για να δώσει κίνητρα για την παροχή ρευστότητας. Εκτός από αυτό, το δίκτυο COTI που αναπτύσσει το Djed μοιράστηκε τον οδικό χάρτη και αναμένεται να συνεχίσει την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο, για τις οποίες οι ημερομηνίες δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Επιπλέον, από την είδηση ​​της κυκλοφορίας του stablecoin, το Cardano είδε κάποια θετική κίνηση. Ωστόσο, έχει μειωθεί κατά 1,6% τις τελευταίες 24 ώρες σύμφωνα με τον Coingecko.

Στις 6 Ιανουαρίου 2022, η ομάδα του Djed Stablecoin ενημέρωσε στη λαβή της Twitter σχετικά με την έκδοση testnet και την επανενεργοποίηση του Djed με νέες δυνατότητες. Σύμφωνα με την ομάδα, «Η έκδοση 1.1.1 του Testnet του $Djed ενεργοποιήθηκε ξανά με νέες δυνατότητες όπως συμβατότητα Vasil hard fork, ιστορικό δραστηριοτήτων και πολλά άλλα! Μπορείτε να το δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας το $tADA εδώ.”

Το stablecoin αναπτύσσεται από το COTI με το IOHK. Είναι ένα σταθερό νόμισμα με υπερβολική εξασφάλιση το οποίο υποτίθεται ότι συμπεριφέρεται σαν μια αυτόνομη τράπεζα που αγοράζει και πουλά stablecoin για ένα εύρος τιμών που συνδέεται με μια τιμή στόχο.

Το Djed υποστηρίζεται από την ADA που είναι το εγγενές νόμισμα του Cardano. Οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν ADA στο κυβερνών smart contract και θα μπορούν να λαμβάνουν Djed ως αντάλλαγμα. Στόχος του είναι να γίνει το νόμισμα που χρησιμοποιείται για την πληρωμή όλων των τελών συναλλαγών στο δίκτυο Cardano. Αντί για ασταθείς gas fees, αυτό θα επιτρέψει ένα σταθερό, προβλέψιμο κόστος συναλλαγής.

Επιπλέον, η Djed θα χρησιμοποιεί το δικό της σύστημα πληρωμών DjedPay, κατάλληλο τόσο για εμπόρους όσο και για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://coinedition.com/cardano-stablecoin-djed-to-be-launched-this-month-dates-not-revealed/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X