Ο CEO της Binance Changpeng Zhao λέει ότι σε πολλούς παίκτες κρύπτο συμβαίνει να “αποσπάται η προσοχή τους” από τα λεφτά
binance cryptocurrency

Ο CEO της Binance Changpeng Zhao λέει ότι σε πολλούς παίκτες κρύπτο συμβαίνει να “αποσπάται η προσοχή τους” από τα λεφτά

Ο ιδρυτής του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρύπτο στον κόσμο είπε ότι είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο προϊόν και στους χρήστες.

Εστιάστε στα θεμελιώδη στοιχεία της τεχνολογίας κρύπτο και γίνετε ένας αξιόπιστος παίκτης στα χρηματοοικονομικά αντί να αποσπαστείτε από τα χρήματα στο χώρο, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng “CZ” Zhao, σε ακροατήριο της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ εδώ την Τετάρτη.

Όταν η παλίρροια υποχωρεί, όλη η διαφημιστική εκστρατεία εξαφανίζεται και σημασία έχουν τα θεμελιώδη στοιχεία”, δήλωσε ο Zhao. «Στον κλάδο μας, είμαστε τόσο κοντά στα χρήματα… τόσοι πολλοί άνθρωποι αποσπώνται από αυτό και σε αυτό επικεντρώνονται μόνο», πρόσθεσε.

Η Binance εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κρύπτο παγκοσμίως, η Binance έχει τεθεί υπό έλεγχο αφού η λογιστική εταιρεία Mazars απέσυρε την έκθεση «απόδειξη αποθεματικών» της εταιρείας, η οποία προσπαθούσε να επαληθεύσει τις διαθέσεις του ανταλλακτηρίου.

Η Binance παραδέχτηκε επίσης πρόσφατα ότι το stablecoin BUSD της, δεν υποστηρίζονταν πάντα πλήρως με αποθεματικά.

Ο CZ επανέλαβε την πεποίθησή του ότι η ανάπτυξη των κρύπτο ως νέου προεπιλεγμένου συστήματος πληρωμών πρέπει να είναι σταδιακή και ότι η ιδέα πίσω από την τεχνολογία δεν θα διαγραφεί.

«Πρέπει πραγματικά να προχωρήσουμε αργά, προσεκτικά και σταθερά, ώστε να μην προκαλέσουμε μεγάλες αναταραχές», είπε. «Δεν πρόκειται για κανένα νόμισμα, blockchain ή ανταλλαγή, είναι η θεμελιώδης τεχνολογία που εξελίσσεται και θα συνεχίσει να εξελίσσεται».

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/01/18/binance-ceo-changpeng-zhao-says-many-crypto-players-get-distracted-by-money/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X