Η Binance εγγράφεται ως πάροχος υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων στην Πολωνία
binance

Η Binance εγγράφεται ως πάροχος υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων στην Πολωνία

Σε συμμόρφωση με τις νέες κανονιστικές απαιτήσεις, οι Πολωνοί χρήστες θα πρέπει να υπογράψουν νέους όρους και προϋποθέσεις με την Binance Poland προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance  ανακοίνωσε  σχέδια στις 18 Ιανουαρίου για την ενίσχυση της τοπικής παρουσίας του στην Πολωνία, διατηρώντας παράλληλα τη συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς. 

Binance Poland sp. z oo, η πολωνική οντότητα της Binance, θα συμμορφώνεται με τα πολωνικά ρυθμιστικά πρότυπα για παρόχους υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων (VASP), τα οποία απαιτούν από τους Πολωνούς χρήστες να υπογράψουν νέους όρους και προϋποθέσεις με την Binance Poland προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της εταιρείας. 

Ο Kyrylo Khomiakov, επικεφαλής της Binance για την Ουκρανία και την Ανατολική Ευρώπη, δήλωσε ότι η εταιρεία πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η αποτελεσματική ρύθμιση για την κύρια υιοθέτηση των ψηφιακών στοιχείων. Τόνισε επίσης τη δέσμευση της Binance στην ασφάλεια και την αυστηρή τήρηση των απαιτήσεων Γνωρίστε τον Πελάτη σας. Ο Khomiakov κοινοποίησε:

«Η βιομηχανία κρύπτο χρειάζεται αποτελεσματική και κατάλληλη ρύθμιση για να βοηθήσει στην γενική υιοθέτηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα σταθερό ρυθμιστικό περιβάλλον μπορεί να υποστηρίξει την καινοτομία και είναι απαραίτητο για την εδραίωση εμπιστοσύνης στον κλάδο και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη».

Διευθυντής χώρας της Binance για την Πολωνία, Katarzyna Wabik, σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τα πολωνικά πρότυπα για VASP και ότι η εταιρεία εστιάζει στην επιτυχή μετεγκατάσταση χρηστών στην πολωνική οντότητα, στην ανάπτυξη τοπικών δραστηριοτήτων και στη στρατολόγηση τοπικών ταλέντων.

Η Binance έχει πλέον ρυθμιστική έγκριση σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Λιθουανία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Σουηδία και τώρα η Πολωνία. 

Στις 11 Ιανουαρίου, η Cointelegraph ανέφερε ότι η Σουηδική Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας είχε χορηγήσει στον τοπικό βραχίονα της Binance έγκριση για τη διαχείριση και την εμπορία ψηφιακών νομισμάτων στη Σουηδία. Η ανακοίνωση, η οποία φέρεται να ήρθε μετά από «μήνες εποικοδομητικής δέσμευσης», επιτρέπει στους Σουηδούς κατοίκους να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες κρύπτο της Binance.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από την Cointelegraph, Binance και Huobi έχουν επίσης ανακτήσει με επιτυχία 2,5 εκατομμύρια δολάρια  από χάκερ του Harmony One. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance Changpeng Zhao μοιράστηκε σε ένα tweet ότι οι χάκερ προσπάθησαν να ξεπλύνουν τα χρήματά τους μέσω του Huobi, αλλά η Binance το εντόπισε και επικοινώνησε και βοήθησε τον Huobi να παγώσει και να ανακτήσει τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που είχαν καταθέσει οι χάκερ.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-registers-as-virtual-assets-service-provider-in-poland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X